Best travel agency in the philippines 2018pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    259,753 best travel agency in the philippines 2018 tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shariff J.,call saya 0108666088 saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I need a skilled worker in the paper for a government project application. or to get a bank facility Saya Mermerlukan seorang yang mahir dalam kertas kerja bagi permohonan Project kerajaan . ataupun untuk mendapatkan bank facility

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    9 bida

    menyusun laporan keuangan perusahaan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    7 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    saya sukakan butik pakain kerana ia merupkan sebahgian dalam hidup saya dan merupakan inspirasi dalam hidup saya

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    16 bida

    proofread artikel jurnal dalam bidang ilmu sosial (bisnis)

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Kami membuka peluang kepada semua warga malaysia untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia (KKMM). Program ini adalah program ...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    kami dari DRC Solution. Debt Recovery Agency. Saya bercadang untuk membina satu perisian untuk meletakkan data pelanggan saya berbentuk dashboard. data di terima dalam bentuk excel.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    4 bida

    design imej korprat untuk agency pengurusan pelajar

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    19 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Membuat tulisan pada logo travel

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membuat logo jasgunde Travel (JG Travel)

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin mempunyai website tour and travel,dimana website saya bisa memilik login masuk buat user yang lain. Hubungi saya di 081220474922

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    3 bida

    nada tour and travel merupakan usaha yang bergerak di bidangpenjualan tiket pesawat, kereta api, pulsa maupun PPOB

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Ingin membuat satu website online travel agent seperti [log masuk untuk melihat URL] atau [log masuk untuk melihat URL]

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    1 bida
    Tour & Travel Tamat left

    Menawarkan kepada pengguna untuk Travelling ke berbagai tempat baik Domestik maupun International

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    5 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    melakukan reservasi penjualan tiket pesawat dengan keuntungan yang menarik

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    buat website online travel agent link ke maskapai international dan hotel GDS

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello, Everyone. My unity app works in Unity Mode but It has some issues in build mode. Urgent Job. Pls add 'Unity Expert' at start of your bidding, If you read this requirement.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Company Logo 6 hari left

    We are Launching an online digital advertising agency called "Be Visible" include Variances of "Be Visible Online", "Be Visible Marketing" as options in your presentation - our core focus will be Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn and; Twitter ads. We will also do SEO. I like a strong font for the logo not playful or funny. We want to bring across a strong professiona...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    1 penyertaan

    Please let me know when you have questions. On [log masuk untuk melihat URL] you can find the API [log masuk untuk melihat URL] correct. I need an IPN (Instant payment notification) system and also a woocommerce plugin that works with my API (and which is using the IPN). This way my customers can install the woocommerce plugin in their shop and accept any ERC20 token as a payment method (They need...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a book keeper who has the knowledge of generally tax returns. I will provide you my bank statement of daily bank expenditure and you will have to work to put the right entries and create few year end statements. There are 2016, 2017, 2018 and continue for the statement of 2019. For 2016 , you will have to work from Sep 2016 to Dec 2016, this will be considered your test bed and ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi! I am looking for a specialist who can help me out with which products are in huge demand in India when it comes to reselling.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    I want a 2d logo to get a nice animation on its flag (AFTER EFFECTS ONLY). YOU CAN'T USE TEMPLATES FOR THIS. Details: The flag will be a part of a black only color logo (which you will only see after been awarded the project). It will look like the image attached (more pointy though). You will be provided the vector (pdf, esp whatever works for you). It's only in solid black color with...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    38 bida

    Real Estate Services Agency based in Vancouver, BC Canada looking for a content creator to write blog posts related to market trend, summarize monthly housing stats, home decor & designs, tips for home buyers and seller, effects of government policy on housing etc. Articles should be reader centric and focus on providing original and useful content. Each post should preferably be between 500 ...

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    21 bida

    Austin Texas - On Site Only. We have a window in our training day on 8/21 (10:30 - 11:45am) that I would like to find a trainer to do a quick 1.25 hour training presentation on the differences between Office 2010 and 2019. It would be a lecture (not hands-on) although some may have laptops. It's a very quick period of time to cover mostly Word and Outlook (with some Excel, PowerPoint and...

    $66 / hr (Avg Bid)
    $66 / hr Avg Bida
    3 bida

    I have a website where I needed to Fill data of 1 lac Farmers it will be web-based form filling job with 100% accuracy so I will prefer team or Agency who can complete this task within 1 Month More details i will provide you in Chat

    $431 (Avg Bid)
    $431 Avg Bida
    22 bida

    Hi! I invited you earlier to bid but did not get a response. I would like to discuss with you on PPC work that I need an agency/PPC expert to work with. Can we please discuss over chat? Thanks

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need a simple 4-5 pager website designed, hosted and with content. Let's discuss more. Need to start asap

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    45 bida

    I have two static location needs to served in production environment and we use nginx webserver and django webframework.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    24 bida

    If you enjoy writing and, more importantly, making money fast, this is the perfect opportunity for you! We are looking for writers to create listings for a travel and tourism website. You will be able to work from home at your own pace without the stress of deadlines. You get to submit listings whenever you want because you get to work whenever you want.i am 12 pass

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    67 bida