Bio writer for instagrampekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    384,002 bio writer for instagram tugasan ditemui, harga dalam USD

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/ca...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Saya merupakan seorang founder sebuah kedai buku online. Saya memerlukan orang yang ada pengalaman membangunkan brand kedai di instagram dan membantu saya untuk menguruskan imej instagram saya. MALAYSIAN ONLY.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    9 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Online shop pakaian. Me manage Instagram dan marketplace. Membuat promosi.

    $114 / hr (Avg Bid)
    $114 / hr Avg Bida
    8 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Paid Promosi Instagram One Piece Zone, Akun Sudah memiliki lebih dari 20 Ribu Followers paket Paid Promosi Instagaram - Per post 15 ribu - Promo!! 4x Post 50 ribu - Jumlah slide post bebas - Jam dan waktu bebas menyesuaikan. - Keep berapa hari ? Post tidak pernah dihapus - Insta story Free

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    68 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Setup Instagram

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    13 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Saya memerlukan seorang yang berkemampuan untuk menjaga page facebook dan instagram saya. Semua content, dan gambar akan di sediakan cuma perlu orang untuk sentiasa update post

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    11 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Membantu konten harian dengan menggambarkan ilustrasi dan meletakkan tulisan di dalam postingan untuk instagram

    $13 (Avg Bid)
    Segera
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    1. Mahir di Marketing Social Media Instagram, Twitter, Facebook, path dll. 2. Mampu mengedit gambar sehingga update'an media social jadi lebih menarik seperti gambar2 dan video2 singkat (slide)

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    2 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    5 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Memerlukan administrator untuk social media advertising seperti : 1. twitter 2. facebook 3. instagram 4. blogs dan e-magazine

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    3 bida

    1. Mengelompokkan data dari Instagram 2. Fill in Excel spreadsheet

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida

    2000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 2000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 1000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 1000 likes for [log masuk untuk melihat URL] 1000 likes for [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    Hello world! We are dbeat. Dbeat is an audio recording karaoke like platform. The main features of the product is 1) Audio recording with music on background. 2) Audio can be modified like autotune, echo, etc. 3) Instagram like SNS that can post your contents. We are aiming for the quality of an app like <Voloco> or <Rapchat>, which is on Google and iOS. So we recommend to check t...

    $16650 (Avg Bid)
    $16650 Avg Bida
    1 bida

    Needs to hire 10 Freelancers What we need: We are going to find someone to communicate with youtube and instagram influencer so as to make opperation with them. What we going to do: We want to look for someone to contact with youtube influencer so as to achieve cooperation. What we provide: The influencer menu, how to communicate with influencer, Gmail account. How we pay for your work: We can ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida
    Technical writer 6 hari left

    We are a cloud based company. We are looking for a technical writing professional who can deliver on time

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Necesito que alguien modifique unas imágenes.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida

    I need a marketing specialist to build a marketing plan, create social media content (blog post, introduction video,..) to promote my new lunched service. Check it out: [log masuk untuk melihat URL] My product is a auto subtitle video tool. Target customer is content creator (instagram, facebook, tiktok, etc) You will be responsible for building a marketing strategy, the goal is drive traffic to...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    18 bida

    Hi, I work for Heroes Jobs, an app for job seekers. What we need is some videos from three different stores (like Panda Express or Wendy's) in the Phoenix area. We really don't want especial gear like lighting, fancy cameras o microphones. You can use you phone to record vertically to the crew, almost like a Snapchat or Instagram story. Also there's no need for editing, just have t...

    $30 - $250
    Tempatan
    $30 - $250
    0 bida

    Hello, I need a professional writer to write our content for our business construction services site, 350 words Home page, which includes the slides and heading and few tags and description 700 words CEO Message and about us page 1000 words our services, and why you should hire us 500 words different tags, and heading 1000-1200 word summary for all above to be added to the business booklet T...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    16 bida

    Liebe freelancer, Wir sind ein in deutschland ansässiges Fitness Institut und bieten zertifizierte online Kurse an. Für unseren neuen Kurs als zertifizierter Personal Trainer suchen wir einen Projekt Manager der Lust hat eigenständig mit unserer Unterstützung den Kurs nach vorne zu bringen. Hierbei hast du alle Freiheiten und ein Budget für die Bewerbung über Social...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    Logo designer 6 hari left

    Create a logo for our Instagram page which is based around home renovation. The logo will help us promote our page. The Instagram page is: Renovate_the_1930s

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    68 bida
    essay writer 6 hari left

    A creative writing project inspired by the Canterbury Tales.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    33 bida

    I need you to write some content for a website.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida

    NFP Organization deals with Domestic violence, trafficking,

    $872 (Avg Bid)
    $872 Avg Bida
    22 bida

    SMC is a fast paced professional female minority owned business offering webinars, trainings, continue education units, and public presentations. We are a long-standing professional organization that continues to grow rapidly. The ideal SMC Virtual Executive Administrator places the success of the team above self interest; is flexible and open to change, and demonstrates professionalism in all fo...

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    2 bida
    Business Plan 6 hari left
    DISAHKAN

    We need a Business Plan writer for our commercial shopping center (New construction). Please specify if you can provide that report within limited time line. We need that for loan approval Location: Wylie, Texas USA.

    $250 - $750
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $250 - $750
    28 bida

    Hello i am looking for someone who can help me to get good rank for my website in google in UK Also who can do some advertisment for my business on facebook, instagram etc I know SEO part ,getting a google ranking is not easy task and its not quick either But let me know how long it will take to make my website recognise in google ranking and hopefully good ranking like organic searches etc....

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    39 bida