Blackberry iphone gps trackingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    284,155 blackberry iphone gps tracking tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Benarkah Android Pirv Temuan Terbaru BlackBerry Aman? Diera globalisasi sekarang ini, banyaknya temuan-temuan berbagai macam ponsel Android dari berbagai brand ternama, sehingga merespon BlackBerry untuk ikut serta dalam menciptakan product Android juga.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat sebuah web mobile yang dapat diakses dari pc, android, mac dan blackberry.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kasus gigitan Luis Suarez kepada Giorgio Chiellini memicu kontroversi pada pertandingan terakhir Grup D antara Italia dan Uruguay di Estadio das Dunas, Natal, Selasa (24/6) sore waktu Brasil. Pertandingan dimenangkan Uruguay berkat gol tunggal Diego Godin sehingga juara dunia dua kali itu berhak melaju ke babak 16 besar Piala Dunia 2014. Beberapa menit sebelum terjadinya gol Godin, pertandingan...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    1 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Berbagi info itu menarik bukan . Aplikasi smart phone yang satu ini tidak kalah saing dengan hape symbian pertama . Mohon Bimbingannya .

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Hi, I'm Matías, co-founder of DPAT ([log masuk untuk melihat URL]), a small venture that I started with a friend from the university, based in Chile, South America. We are looking for a developer to create an application in Flutter that tracks through the phone's GPS, shows the route drawn and sends this information to a web platform. You need to connect the application to an A...

    $492 (Avg Bid)
    $492 Avg Bida
    17 bida

    we want to promote and do on page and off page SEO for website in hebrew maximum milestone 50$ + hourly tracking

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    17 bida

    We will soon introduce a truly awesome new telecom device. This is a stand-alone device, it doesn’t need a smart phone to work, nor an app. It’s also not a smart phone itself. But it’s brand new type of device that will be considered to make history, like the iPhone! We will shake the world, that’s a promise! Currently we are still in stealth mode, but we already sold a pr...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    I constantly have projects that I am working on that I need help with. This would be an on-going thing, but you wouldn't be an employee, you would be a contractor (as you would be paid by the job). Which means, you do work on your own time, whenever you want. You can choose to pick up some projects and leave others behind. It's all up to you. And I pay well. Most of my projects are Linu...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    8 bida
    Build me a Custom CRM 6 hari left
    DISAHKAN

    My CRM must include the following Formula columns Time tracking Reminders Chart views 20 integrations including social media 60 automations Algorithms 20 dashboards Custom tags Unlimited guests Private boards Google authentication Unlimited storage

    $2260 (Avg Bid)
    $2260 Avg Bida
    28 bida
    Mobile / web / hybrid app 6 hari left
    DISAHKAN

    Fully read job description before bidding hybrid app development Build a dating site with iphone / android you must be able to give daily updates. Create hybrid app with android and ios application and browser view -You must have experiencing in using stripe -build admin panel / front end functions Your team must consist on front end back end developers Your team must be able to comple...

    $397 (Avg Bid)
    $397 Avg Bida
    26 bida

    I'm looking for an Android app like Box8. My requirements are as follows: 1. I want the customers to place and pay for the orders before they pick-up. Basically, the turn around time should be decreased. 2. The notifications should also be there for example, order has been placed, food is being cooked, order picked up. 3. Promo Code Option should be there. 4. Food Delivery and Tracking System...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    10 bida
    Front End Wordpress Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for somebody expert in wordpress and especially front end . That would be able to work in ET hours. - Wordpress basics : Security, Indexing ( SEO ), Caching - Front End - Template modification - Event Tracking/Analytics - Initiatives is really important , looking for somebody that will be able to understand a project and propose best practice. - Understand backend to integrate pro...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    42 bida

    Fully read job description before bidding hybrid app development Build a dating site with iphone / android you must be able to give daily updates. Create hybrid app with android and ios application and browser view -You must have experiencing in using stripe -build admin panel / front end functions Your team must consist on front end back end developers Your team must be able to comple...

    $370 (Avg Bid)
    $370 Avg Bida
    17 bida
    smart phone 6 hari left

    I have a store on the Shopify platform (Drop Shipping) to sell iPhone accessories I want: 1- Store setup + delivery, shipping and privacy policy. 2- Adding products and preparing words and description. 3- Designing pictures for the storefront 4- Marketing Facebook + Instagram. I hope to work in the long run.

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    23 bida

    (Budget is maximum 700$) - READ CAREFULLY BEFORE YOU BID OR ELSE WILL BE REPORTED !!!! ANYONE APPLIED BEFORE WILL NOT BE CONTACTED !!! YOU WILL BE REPORTED !!! The app requirement is that user register with Firebase framework for Authentication, and then get into the app. Users will be able to login through FB, GG and Phone Number. The app will have in-App purchase for subscription, with free a...

    $601 (Avg Bid)
    $601 Avg Bida
    13 bida

    I need some text / description to my website i am selling a iphone case

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    15 bida

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    i need a mobile application for survey or data collection. plain application which will have NAME, SERVICE, LOCATION (GPS), ADDRESS, PHONE NO.,PHOTOS

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    4 bida

    1. VTS software with source code 2. Trip count 3. Route deviation 4. Reliable Performance for 2000 vehicles 5. Geo fencing 6. Alerts - i) Battery disconnection ii) device failure iii) device tampering 7. Software with listener 8. Any other feature required for better performance of system is also required. 9. All types of report with facility for email, Te...

    $418 (Avg Bid)
    $418 Avg Bida
    13 bida

    Hola Stanly S., vi tu perfil y me gustaría ofrecerte mi proyecto. Podemos conversar sobre los detalles por chat.I will install the Karenderia and Kartero system and customize it, I will even provide you with the fire base and apis accounts of Google, I need it with 5 British English, Spanish, German, French and Russian languages I also have to publish them in my ios and adroid stores accou...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida