Book illustrators in the dfw areapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    253,865 book illustrators in the dfw area tugasan ditemui, harga dalam USD
    Audio book 3 Tamat left

    Anda akan diminta membacakan e-book yang disediakan dan menjadi sebuah rekaman

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Buku adalah kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan.

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need a logo designed. I am a lawyer specialising in criminal law. The logo needs to be somewhat modern but ethically strong.

    $338 (Avg Bid)
    $338
    4 penyertaan

    i have a fiction novel am writing. Its amazing, have gone halfway but can't seem to finish it. i need a writer to either complete or buy it.

    $2031 (Avg Bid)
    $2031 Avg Bida
    8 bida

    I need a logo designed. I am a lawyer.

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    49 bida

    Hello everybody, I need an info graphic about machines again and would be glad if one of you could create one for me. It should look like the following: 1. This info graphic should fit in landscape format on a DINA4 sheet. 2. And it should carry the title "Die 5 höchsten Krane der Welt". 3. You are welcome to work with the color #b83636, but that is not a must. I need an info g...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    11 bida

    I have a completed front-end takeaway app which is completed in SWIFT, but it has a lot of bugs and all the functions aren't working I need someone who is professional to add all the functions to the app and to make it fully working without bugs also

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    39 bida

    I'm looking for experienced Finance advisor who solve ITR retuns for 2017-18. Accounting services from an Accountant BASED and REGISTERED in India. DO NOT BID if you are not Certified / registered accountant in India. We are looking for strong finance advisory to run our startup business smooth and move to next level.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    I need a book cover designed with original artwork. The book is 5"x8". It is a poetry book called To Walk On Moonbeams. I have an example of what I'd like but ultimately I'm looking for an artist to draw me an original. I need the first draft within 24 hours so please only message me if you can meet these requirements. Thank you!

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    34 bida

    Hi, The website doesn't score too good on Google and we're looking for someone to fix this without messing up the website obviously. [log masuk untuk melihat URL] Kind regards, Roos

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    51 bida

    Online filling of the digital forms which take less than 30 seconds per form. Our requirement is filling form with dynamic IP addresses (proxy..) of the desktop machine. The project could be in good volume if the output result will be satisfactory. (Bidders only from INDIA, not outside)

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    44 bida
    lotus book 6 hari left

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    3 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data. You will be provided a list of numbers, have to call and mention the company's name against the numbers.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    9 bida

    I need my Magento 1 site upgraded to the latest Magento 2 version. The site has 16K orders, 388 products, 1200 customers, 300 blog posts & 1800 reviews. I will need the blog posts switching from Aheadworks blog to Wordpress. Also, the orders will need to be added to an excel document with only the latest 1000 orders included in the new site. Only Magento experts should bid on this project. ...

    $698 (Avg Bid)
    $698 Avg Bida
    111 bida

    I have the picture of a car, a script and a link to what I want to happen. (LINK BELOW UPDATED) [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] The voice would be very close to the voice one the demo I have sent over (young) - If it could have an italian accent it would be a bonus but not essential. It would end with 5 second screen that you would make up showing our logo and other...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    11 bida
    Greek translation of a book 6 hari left
    DISAHKAN

    we need reliable and professional translators for Greek translation for next 3 months. 3000 words daily need to translate. apply with best rates.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    10 bida
    The Facial Bar (Skin Studio) 6 hari left
    DISAHKAN

    Need social media marketing services for our skin studio based in Mumbai. THE FACIAL BAR. [log masuk untuk melihat URL]

    $244 (Avg Bid)
    $244 Avg Bida
    11 bida

    I am looking to sell an article that I have written. It's free from plagiarism and is well-researched. Words-- 5000 Article Name - How to become an Amazon Seller in the UK It includes step-by-step guidance on how to become an amazon seller in the UK with examples, quotes, and all the necessary information. If you want to know more about it, please drop me a message. Price - Rs. 4,000 (Negoti...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    3 bida

    We have a process shown in the video attached called IPR which is essentially having a tiny little saw go in between teeth and flossing them to cut in gently. Watch the video here >>>> [log masuk untuk melihat URL] The tool is used is an IPR tool and I've attached a photo of it BUT I want the animation to have the tool as a blue tool. We want it to be shown being applied to all...

    $122 (Avg Bid)
    Dijamin
    $122
    3 penyertaan

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    4 bida

    This platform is used to help students access summarized, but detailed, notes made by other students on a specific subject. This is to make studying easier for many students whom, during our research, raised a concern of their inability to study due to the small space limit and untidiness in the libraries and other study areas. The platform reduces the work that’s supposed to be done by stud...

    $1152 (Avg Bid)
    $1152 Avg Bida
    100 bida