Book illustrators rates in the united kingdompekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    301,130 book illustrators rates in the united kingdom tugasan ditemui, harga dalam USD
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Buku adalah kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ fr...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan.

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ilustrator adalah seorang yang mengilustrasikan kejadian atau peristiwa kedalam sebuah gambar, bisa juga dalam perfilman ilustrator adalah seorang yang membuat storyboad, ada pula yang menjadi ilustrator penerbit seperti koran majalah dll. saya mahasiswa desain grafis saya ingin sekali menjadi ilustrator dan photografer dan saya pernah membuat karya tugas berupa coofee table book yang berjudul ...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Sales Representative 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, We are a commercial gym equipment supplier, currently supplying gyms with equipment and rubber flooring Australia wide. We are now looking to expand and increase our market share in the fitness equipment industry. Your role will be to cold call gyms around Australia and find gym's who are looking at purchasing equipment. Once, you have a prospect, your job is to book them in for an appo...

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    Our main product selling in US: Home Theater Projector we try to select a good brand name (Trademark) for our home theater projector. Requirements: 1) Select your favorite Brand Name from following choices and tell us the reason of your choice. 2) Brand names (Trademark) for home theater projector to choose from:  A. LEQEE B. MEIGUI C. SXUDA D. JUZILINK E. LESEE F. XIAOYA Waiting for yo...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    $386 Avg Bida
    12 bida

    I would like the following words/phrases to be incorporated into a graphic image, like a web of words, to be used on my website. Like the attached image, but more web-like and much higher quality. The words do not be in a particular order. The words/phrases are: - Gender - Income - Profession - Urban/rural - Education - Race - Home value - Home size - Family size - Voting records - Distance to re...

    $110 (Avg Bid)
    $110
    0 penyertaan

    I need an Illustrator to create a typography for all letters of the alphabet around the exisiting O A C in my logo. Need to see portfolio or examples of previous work to be taken into our shortlist

    $36 / hr (Avg Bid)
    $36 / hr Avg Bida
    15 bida

    We are in need of different simulators for PC. Driving simulator would be the first project. We need a company or an expert to organize and lead a team of skilled people to develop and continuously maintain different type of simulators. The recent technology has to be used with a modern graphics; understanding of Physics and ability to make simulation compatible with any custom and retail controls...

    $2420 (Avg Bid)
    $2420 Avg Bida
    21 bida

    The page is designed to convert subscriptions to an author's mailing list. It is currently up and running in Mailerlite (subscribepage) but the design is poor. We need someone to redesign the page in MailerLite using our copy and book cover image(s). Current page is at [log masuk untuk melihat URL]

    $200 (Avg Bid)
    $200
    0 penyertaan

    I am looking for a freelancer to help me with my project. The skills required are Data Entry and Internet Research. Should have time and its a simple job, I am happy to pay a fixed priced and my maximum budget is $30 USD. Job is to use the given keywords and research via Google daily 2 times for 30 days. It will just take 5 minutes of your time daily. Its easy and no fixed time constrains. Please ...

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    26 bida

    I'm in need of a directory for all slate roofing distributors and contractors in the United States.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    12 bida

    Answering an auto dialer and calling a targeted list to set over the phone and in person appointments!

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    6 bida

    You have 1275 rooms They are divided into 3 Categories ( Interior Room ) ( Ocean View ) ( Balcony ) This is your "room type" Their Designations are , I ; O ; B Each Category consists of 3 subdivided Sub-catagories namely 2 Sleeper rooms MAX Limit of 2 persons allowed Subdivision designation = 1 3 Sleeper rooms MAX Limit of 4 persons allowed Subdivision designation = 2 4 Sle...

    $286 (Avg Bid)
    $286 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I’m an illustrator of coloring books, my second book should be published soon, but the cover is not ready yet and I don’t get to find a good colorist. Colors should go well together. That's all.

    $28 (Avg Bid)
    $28
    0 penyertaan

    We want painters who prepares walls and other surfaces for painting by using sandpaper, scraping and removing old paint. They make on-site preparations for building scaffolding and the covering of fixtures and fill cracks and holes with appropriate material like plaster. Painters blend paints and other materials to achieve the right color or texture and paint surfaces according to instructions wit...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    This position reports to the Freight Brokers industry Main challenges : Offer personalized and efficient service Take charge of clients by identifying and anticipating their needs and steering them toward phone communications and text messages. Propose pricing and book shipment across Canada and Usa. Inform carriers about our new loads and negotiate the price. Perform operational activities ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are looking for translators native in Japanese for an ongoing project. Interested ones are requested to bid with their rates. A short translation test is mandatory for this job.

    $929 (Avg Bid)
    $929 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for someone to translate my book Restorative Practices Training Manual" into Ukrainian.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    17 bida

    Extend Divi Button Module to permit description in addition to title We need additional functionality in the very flexible Divi Button module We are working on this at [log masuk untuk melihat URL] The problem is that the Divi Button Module does not allow html code in the Title field, so we can't just use <br/> and <span></span> for styling I have a virtually unlimited amo...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    4 bida

    Hi Dominik S., I noticed your profile and would like to offer you my project -- German to English translation, it's a biography of a pioneering psychologist from Vienna, Erwin Wexberg, around 150 pages left to be translated. I have already started translating it, but due to other commitments, I am unable to complete the full book by the deadline, which in 31st July. I would be grateful if you...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Project is for the students of united states, a college search portal where students can search, compare and choose the best college for them

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi The H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    coloring book 6 hari left

    I need to create a coloring book. simple pictures for children aged 2-5. approx. 30-50 pages with easy drawings. in the attachment the pattern of how it should look more or less.

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    39 bida