Buat rumah kayupekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    3,066 buat rumah kayu tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya ingin mencari apps designer untuk buat satu apps ringkas untuk perniagaan kereta/motor sewa

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    12 bida

    Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan? pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tidak bercagar, modal teroka, dll.. Atau adakah anda telah ditolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan atas sebarang sebab. Kami adalah pemberi pinjaman swasta, memberi pinjaman kepada perniagaan dan individu pada kadar faedah yang rendah dan berpatutan iaitu kadar faedah 2%. jika Berminat? Hubungi kami hari ini di ( kaiserpeter536(at) ) dan dapatkan pinjaman anda hari ini salam, Pasukan pelaburan Kaiser Peter

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida
    Marketing Tamat left

    JAWATAN KOSONG TELEMARKETER SYARAT-SYARAT KELAYAKAN : - Warganegara Malaysia - Berumur 21 tahun ke atas - Sanggup belajar & berdikari - Komited dengan kerja - Latihan diberikan ANDA KENA BERTINDAK CEPAT KALAU ANDA TERGOLONG SEPERTI DIBAWAH: 1️⃣ Ketua keluarga yang hilang punca pendapatan 2️⃣ Pekerja yang dipotong gaji 3️⃣ Suri rumah yang nak bantu keluarga 4️⃣ Individu yang terbeban dengan hutang 5️⃣ Individu yang nak tambah pendapatan Boleh pm terus atau tinggalkan no w4sap..

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    15 bida

    -Edit video2 dari bahan yang dibekalkan -Video yang perlu edit akan digunakan ke dalam tiktok -Pembayaran adalah mengikut prestasi memenuhi kehendak video. -editting perlu buat subtitle (jika perlu)

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    38 bida

    untuk temu janji perjumpaan dan projek

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Assa...35 hingga 65 tahun. Kumpulan sasaran satu: Bekerja, profesional dan termasuk warga emas bersara atau separuh mencuba dengan yang prihatin tentang kesihatan dan kesejahteraan mereka. Kumpulan sasaran dua: Profesional muda yang pentingkan kesihatan, kehidupan kesihatan, menurunkan berat badan, diet, suplemen, penyelesaian organik, holistik dan alternatif. termasuk suri rumah yang mencari pilihan yang lebih sihat untuk isi rumah (juga untuk mendapatkan tambahan) Apa yang kita perlukan pada brosur? 1) Susun atur yang cantik, menarik, segar, kelihatan mahal. Kami memerlukan sambungan muka/manusia pada brosur. 2) Tidak terlalu banyak perkataan tetapi penjelasan dan dengan infografik tentang faedah. 3) Brosur boleh diedit 4) Sesuai untuk versi cetak dan elektronik 5) Bahasa ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    19 bida

    Gambar kerja Bestek rumah lengkap

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    ...pelanggan, pengasuh dan pentadbir sistem. Objektif Projek Untuk mencapai matlamat projek, tiga objektif utama telah dikenalpasti. Tiga objektif pembangunan sistem adalah seperti berikut: i. Untuk mengkaji perkhidmatan permohonan pengasuh di rumah pelanggan. ii. Untuk mereka bentuk dan membangun sistem sedia ada untuk perkhidmatan aplikasi ‘Sistem Tempahan Pengasuh Bahagia’. iii. Untuk menguji dan menilai keberkesanan penggunaan aplikasi yang memerlukan perkhidmatan pengasuh. Skop Projek Perkhidmatan pengasuh hanyalah untuk datang ke rumah pelanggan sahaja di bandar iaitu di sekitar Lembah Klang. Skop sistem ini ialah: a) Pelanggan i. Muat turun aplikasi Android melalui laman web atau media sosial dan PENDAFTARAN akaun baru. ii. Pandukan pelang...

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    3 bida

    Ingin jualan mencari penggalam baru

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    9 bida

    Aplikasi tenteng penyewaan apartment & rumah bersama-sama

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    Boleh berhububg dengn saya, saya mencari yang pakar dalam pembuatan sistem web

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    buat website / landing page serta seo untuk jangka panjang

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    42 bida

    Membuat website rumah sakit adalah pengalaman kami

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    4 bida

    Assalamualaikum, ? Anda tercari-cari cara marketing yg sesuai untuk perniagaan anda? Modal rendah & berpatutan . ? Lyezha tawarkan Pakej share Virall dari serendah RM10 sahaja . ? Boleh RUN pakej mengikut ...masa, jumlah share, & area target anda . ? Menggantikan FB Ads ? Free share link wsap ? Aktifkan post iklan ? Naikkan Engagement, social proof. ? Up Followers/Fanpage ☑️ Keutamaan share hanya ke pelbagai group² iklan yg ahlinya 15K - 100K keatas sahaja. [✓] Boleh buat untuk fb personal @ Page [✓] Manual Share /Warganera Malaysia ?. Berminat Nak tahu tentang Pakej lengkap Keseluruhan Lyezha , boleh pm @ wsap : P/S : _LAGI BYK SHARE KE GROUP², LAGI BYK ORG NAMPAK IKLAN ANDA, LAGI BESAR PELUANG BUAT CLOSE SALE ?_ Jemput Join

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya merupakan guru bahasa Inggeris di Malaysia yg mengajar secara online. Saya memerlukan seorang admin utk post content berkaitan dengan belajar bahasa Inggeris. Termasuk buat flyers, editing & short video. At least 3 posting dalam sehari. Hubungi saya utk maklumat lanjut. Wan

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid sem...penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu ...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    I want to create apps to facilitate my sales journey, from sales team to operation team..

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    11 bida

    Assalamualaikum saya perlukan satu mini website untuk bawa prospek mendaftar akaun emas melalui referral saya. boleh buat kan tak apa maklumat yg diperlukan

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    Mini Website Tamat left

    Assalamualaikum saya perlukan satu mini website untuk bawa prospek mendaftar akaun emas melalui referral saya. boleh buat kan tak apa maklumat yg diperlukan

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    membuatkan design corak buat scraf

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida
    Lizacchy-san Tamat left

    Saya tidak ingin membuang waktu saya sia² di rumah

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    14 bida

    Saya nk buat sistem untuk peniaga boleh spam dia punya status ke semua group di fb, chanel di tele.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida

    Beberapa pernah mengerjaan permintaan untuk mengerjakan rancangan ide membangun rumah kisaran luas rata-rata 80m persegi, disertai visualisasi 3d sebagai gambaran umum rancangan.

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    6 bida

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Salam..saya Ashikin drp Melaka. Saya guna Python (fmin algorithm) untuk mencari parameter estimation..harap sudi membantu..saya dh buat separuh jalan tetapi macam tak jadi..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Infonya akan dijelaskan di inbox

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    6 bida
    Signboard -- 2 Tamat left

    - mesti ada gambar lelaki (pekerja ladang) - tema biru - dalam 2 bahasa, bm dan bi - contoh diberi, boleh buat ikut kreativiti sendiri

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin buat web penghasilan duit boss

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan men...sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida
    renovation Tamat left

    ubah suai rumah asal kepada yang baru

    $977 (Avg Bid)
    $977 Avg Bida
    24 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 custom...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak ini juga nak di animasikan.. seperti dalam gambar ini 5. Suara ala2 P Ramlee, kalau boleh

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Assalamualaikum Tuan Shamsul, Saya Faiz, Pelajar Research UiTM. Saya sedang menjalankan kajian tentang Malaysian Freelance Software Developer. Saya telah buat bacaan tentang ini dari artikel. Cuma saya perlukan pengetahuan yang lebih iaitu melalui interview selama 15-20 minit bersama expert. Kalau Tuan berminat, saya sanggup membayar Tuan, Tuan hanya perlu bagitahu berapa yang saya perlu bayar. Terima Kasih. Hasil dari kajian ini boleh menambah pengetahuan tentang bidang freelance ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Nurkhalida M., Awak Boleh buat website macam propertyguru, starproperty etc? Saya nak buat satu webiste utk property. Awak guna medium apa utk buat website? Thank you.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Nama Produk : Jeongsin 정신 (tulisan Korea) Tulisan Warna Gold Background Putih ada Gambar Ginseng Kemasan Luxury / Mewah

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    saya nak anda buat interface login dan linkkan ke interface menu(interface nih biar ada pilihan makanan dan minuman). Selepas itu interface pengiraan order makanan dan minuman yang skali interface viewuser(iaitu nama,alamat,masa(jam) user buat pembelian).Dan yang viewuser ini,saya ingin anda linkkan ia ke database phymyAdmin..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Buat undangan pernikahan Buat undangan pernikahan

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    3 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    landscape sebuah rumah berkeluasan 1/2 ekar..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    saya nak buat kajian soal selidik dan memerlukan soalan telah sy sediakan secara hardcopy dipindah kepada kaedah google form

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    6 bida

    Hai En Adnan. Saya bercadang utk buat mobile apps utk food delivery platform seperti food panda n grab. Apps ini integrate dgn lalamove n my speed. Android and IOS.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Buat aplikasi lelang dengan framework ionic dan firebase. Pengguna dapat login/logout user, user dapat melakukan lelang, daftar barang yang dilelang, notifikasi lelang, user memasukkan lelang

    $667 (Avg Bid)
    $667 Avg Bida
    6 bida

    landing page skincare buat promo fb , ig , youtube

    $2051 (Avg Bid)
    $2051 Avg Bida
    1 bida

    Hi Nur Adibah. Berapa harga untuk satu copywriting facebook post? Untuk saya buat facebook ads. Cik cuma perlu buat copywriting je. Benda lain semua dah ada.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Assalamalaikum saya ada job untuk buat simple website untuk keggunaan student PT3 yang boleh connect dng flexiquiz harga boleh bincang kalau setuju whatsaap 0195594704

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida