Build a new wordpress site while the old site is livepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    792,524 build a new wordpress site while the old site is live tugasan ditemui, harga dalam USD
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    13 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languange im like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim like football jadi saya akan membuat logo spectakuler utuk premier languangeim l...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Pohon Ghorqod (nitraria retusa) tampaknya sedang naik daun di Indonesia. Naik daun karena pohon ini konon merupakan satu-satunya pohon yang melindungi orang yahudi ketika akan terjadi kiamat manakala kaum muslimin memerangi kaum yahudi. Diceritakan dalam hadits Bukhari: “Tidak akan terjadi kiamat hingga kaum Muslimin memerangi kaum Yahudi, lalu membunuh mereka, sehingga seorang Yahudi ber...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    HELLO MY NAME IS deniscolejohn@ I HAVE A NEW KITCHEN DESIGN

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    Make a video for the article 1WD-Tak Script technical video Sales promotion - Wall bracket mounting on the sales car. - Insert the dispenser at an angle to open the sales trolley - Easy use of customers. - Easily take off the angle and drive away with the Sales car. - Show or read logo on the video material Polished stainless steel Dispenser commercially available "PET standard thread"...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    9 bida
    Logo Design 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a new logo design for our same day courier company - The old logo worked well, but we now feel we need a change. Updated and get rid of the stars and and make the logistics stand out more. [log masuk untuk melihat URL]

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    64 bida

    I am looking forward developer to make api for stripe payment booking in Laravel project. Frontend : Angular 9 Old api exist in another project. Please bid if you can start working.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    12 bida

    1) I am looking for someone with Cornerstone expertise. The site must be built using the Cornerstone plug-in for Wordpress and you must have experience building sites with Cornerstone. 2) The site has already been designed and I have the psd design documents. 3) The site is a home page with three different lists of links on it: a) Column 1 links to a series of blog posts, b) Column 2 links to a ...

    $448 (Avg Bid)
    $448 Avg Bida
    44 bida

    Writer is required for Management and Marketing task ! Please place bid if you can start work right now. Thanks

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    17 bida

    I need a webpage with live stream features. and stream will be access by paid registration only. Those who register only they can watch the live stream. And i want nobody can take screenshot and screen record. This is an urgent project .i need it with in 10 days.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for a High-Quality Ghostwriter to write a Children’s Story with at least 1000 words, eBook for 3-7-year-old children and parents.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    17 bida

    Writer is required for Music task . Please place bid on this task if you can start work right now. Thanks

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    9 bida

    Project is scrape the website for live data and create a webapp to display the scraped data as charts.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    “ONE FLEW INTO THE CUCKOO’S NEST.”

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    3 bida

    I have dozens and dozens of research projects like this one. Start immediately. You will be given a list of approximately 100 common questions about a common item (XXXXX) found in 67% of USA homes. 1 You will research (google) questions concerning XXXXX online. 2 Your Answers to the questions must be direct posts from people that own XXXXX that you find in XXXXX forums. 3 You will copy/paste ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    97 bida

    I need someone who can build my premium adult content website similar to the look and functionality of Vixen.com. I am on a 2 day deadline.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I want an android application like Parallel space which should allow user to run parallel applications including gallery, contacts, applications (which user can download). it should be password protected as well with option of taking picture if some one try to open. It should be compatible with latest version of android and backward compatible with old android versions. We need to create ...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    I need you to build a survey application for me, which includes below functions: 1. User can post different questions with their options and can select the privacy of question. (public/private) --a graph to show how many users selected which option 2. Ques type can be MCQ or text. 2. While selecting privacy he can select the users, with which he needs to share his question. 3. I also need email v...

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    7 bida

    Requirement : Design cheap Liquefied Petroleum Gases (LPG) detection sensor with alarm. The normal components of LPG thus, are propane (C3H8) and butane (C4H10). Small concentrations of other hydrocarbons may also be present. It should be a cheap sensor that sounds alarm when above components of LPG is detected. Only a qualified Engineer required.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    9 bida

    I NEED TO CREATE A WEBSITE FOR MY EXISTING BUSINESS AND ALSO TAKE IT LIVE WITH OTHER GOOGLE FACILITIES AND SEVICES

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    22 bida

    Please see attached for the list of TV shows I need reviews on. The general criterion for every blog: 1. An introduction which includes criteria for choosing the name 2. Non plagiarized, no grammatical mistakes 3. Youtube Trailer link of selection 4. Netflix/prime/streaming service link of the selection 5. One main poster (preview poster) 6. Blog Preview - this is the excerpt we see while shari...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    I am looking for some that is an excellent story teller that inspires readers to take action. That action could be to invest in our product our company and us or to simply purchase our product. My initial need is for a compelling story and call to action that would get everyday folks to invest in our product by selecting one of our offerings on Indiegogo or kickstarter, a crowd funding platform....

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    30 bida

    Overabundance of everything is terrible generally demonstrates towards the beneficial things throughout everyday life and it shows that abundance of even the beneficial things are awful Here are a portion of the instances of overabundance of everything is terrible and it will make the idea understood On the off chance that you are eating acceptable food (loaded with protein and nutrients) at t...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    6 bida