Build your website start here master the fundamentals of website designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    264,338 build your website start here master the fundamentals of website design tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $17 Avg Bida
    12 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master ...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida

    Menterjemah sesuatu Nama saya hasniza. Saya kelulusan master pendidikan teknik dan vokasional di uthm johor, malaysia. Saya mempunyai kemahiran di dalam penterjemahan bahasa inggeris kepada bahasa malaysia. Jika anda berminat ambillah saya sebagai pekerja penterjemahan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Harus login berdasarkan level user Harus ada master bus, master jurusan, master harga Harus ada pembuatan invoice dan bisa diprint Harus ada laporan berdasarkan tanggal

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    2 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I have already designed the infographic in photoshop, i want to you to apply some effects to the infographic like rotating the circle etc. i want final output in GIF. Example: [log masuk untuk melihat URL]

    $16 (Avg Bid)
    Dijamin
    $16
    0 penyertaan

    Design 5 slides for my site. Some for advertisement, some for look

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    30 bida

    Creative Website Designer to improve and adjust the look of the existing site. Need to change colors, tabs allocation, pictures updating and other things to make a site attractive and professional. Russian Speaking Person Must.

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    9 bida

    We need a Microsoft expert to design our AZ 900 Fundamentals course.

    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    2 bida

    Lot's of odd's and ends to be rendered..such as bottles, cups and dishes etc.. First object is cup. Rendered one should be looked like as a realistic.. and It must combine with background and colored liquid.. the most important is transparency. when you bid on this project, first write "bottoms up" on your top of proposal..

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    8 bida

    Design a program using C programming language that simulates the process of keeping track of Covid-19 patient data. The patient needs to accommodate in one of the isolation hospitals this process occurs with the system you have to design. The employer must have a password to enter a system you have to validate the password before entering the system (if the employee enters the password error three...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    6 bida
    $105 Avg Bida
    9 bida

    An interesting, modern html site template for people who need a portal, a site, a template for fitness classes, services, a gym and more. Nice colors, sliders and a lot of blocks for all kinds of information.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    8 bida

    We are lenders that use publicly traded assets (stock, bonds, notes, ADRs, GDRs, CLOs, CMOs, Sovereign Debt, etc.) and cryptocurrency as collateral for loans.

    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    I have attached my logo, the following logo needs to photoshopped in HD quality as a big file for printing

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    59 bida
    Preparing the site for SEO 6 hari left
    DISAHKAN

    Site is in [log masuk untuk melihat URL] must prepare the site for seo process. We expect that you follow SEO guidlines .First thing is Desktop and mobile version needs to be optimised [log masuk untuk melihat URL] speed of the site needs to be improved below 3 [log masuk untuk melihat URL] needed images can be compressed to light the site .Checking the site for any errors,broken links etc. and f...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    17 bida

    Hi I'm new in programming , just start learning python programming from [log masuk untuk melihat URL] need a guy to encourage me in better understanding in short deadline

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    15 bida

    We have a WordPress Dokan marketplace e-commerce web site. It's up and running. We are looking for an experienced web developer to help with one or multiple of the following tasks: 1) Customize the web site based on business and marketing needs. Example: Let sales leads to switch their company web page from private to public. 2) Optimize the web site for the speedy operation 3) Make sure ...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    35 bida

    I want to start space startup , who have new idea in space industry bid here

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    I need the services of an Italian lawyer to file an action for Italian citizenship via Maternal. I am of Italian descent on the mother and father side, but they are women and were born before 1948. I need a lawyer to do the citizenship process.

    $1690 (Avg Bid)
    $1690 Avg Bida
    5 bida

    READ THIS FIRST TO SAVE YOURSELF TIME *** No agencies! We only work directly 1:1 with engineers. We don't work with outsourcing agencies. *** *** Fluent English is a must!*** *** Apply only if you're a marvel with semantic HTML and architected SCSS/CSS code! It means that you fully understand and excel at OOCSS, ITCSS/SMACS, BEM. This is mandatory. *** *** This is NOT a job for MEAN ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    7 bida

    Need a Java jsp project. will have a search filed where user will enter a account number example 123, it will have a oracle table called subscription inside that will have 3 colums Account_ID, ban, sub. when user enters 123 in search display 3 fileds on jsp page and if user wants to change ban and sub they can change and click update. fields cannot be updated if empty.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    4 bida

    Hello I am giving a contest for a design I need made the design details are listed below I need a snowman wearing shades & wearing a chain with the word phresh on it...also can you try a background making it look like a blizzard. Feel free to hit me up for any questions.

    $40 (Avg Bid)
    $40
    5 penyertaan

    women voice only , need to have very soothing voice must be of very clear tone, good accent and understanding

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    4 bida

    Hello freelancers, I am looking for a mobile application that is ready to be published in the store and worth investing in Please bid for your mobile apps worth investing in. Bidders please send a message. Thank you.

    $1160 (Avg Bid)
    $1160 Avg Bida
    28 bida

    I need someone who is knowledgeable in the field of AI. Particularly in these topics I have listen in the attachment.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    3 bida

    Change the format of my blog page to a new design that better matches the formatting of the rest of the site

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    17 bida

    I need to customize the background color on a youtube page.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    10 bida

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    44 bida

    This project involves building a combined Sitemap, Site Search and RSS Generator that I can deploy to my clients websites. I have attached a master CSS file in order that you can mark up your code to match the site style. You should not modify the supplied CSS file. The generator should run either triggered by a visitor to the homepage and/or a CRON job. The generator should not require a data...

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    9 bida

    i need an Interim Report of Remanufacturing in ( car compressor ) Metrics of Durability The aim of the project is to establish a metrics for durability study for a remanufacturable product. Therefore, the objectives of the study are: To redesign the compressor in order to enhance the durability for remanufacturing purpose. To redesign the compressor in order to enhance the durability with minimum...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    need ditto same psd files converted to shopify store [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $68 - $102
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $68 - $102
    3 bida
    Trophy icon My Start-up Business 7 hari left

    I am an aspiring entrepreneur and am currently in the process of starting up an online retail business. My business is called LeftOnTheSideWalk and is orientated around the idea of someone hosting a 'home-clear-out' in which normally people set up a table on the pavement/sidewalk and sell their unused items for a cheaper price. My business will start off being entirely run on social medi...

    $142 (Avg Bid)
    Dijamin
    $142
    108 penyertaan