Business tax oracle apipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    241,657 business tax oracle api tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    website online saya ingin menggunakan pembayaran melalui Doku Payment Gateway. Kami kesulitan untuk mengembangkan integrasi DOKU system API ke web kami. hanya memerlukan tambahan script agar web kami terhubung dengan Doku System. Jika anda bisa harap hubungi saya, pekerjaan dedaline hari ini. terimakasih

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida
    Api tiket.com Tamat left

    Saya berencana membuat website dengan memakai api [log masuk untuk melihat URL] tapi khusus hanya mengambil produk hotel dan tiket ke Bali. Kira-kira mungkinkah pak dan biayanya berapa?

    PHP
    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    This job for who expert in software arctitectural and expert in document management system. Looking for indiviual freelancer to prepare the following: - 1) solution artcitectural. 2) business process Welcome to 0 review

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    2 bida
    Canada Corporate tax Return 4 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a CPA from Canada to file Corporate tax return with CRA,

    $19 - $38 / hr
    Tempatan
    $19 - $38 / hr
    0 bida

    Task :- Read Carefully. BetFair Live Api. Complete Sports Website Script. Exchange Markets Requested. Cricket Soccer Tennis Hourse Racing. User Must Have Demo Ready

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    9 bida

    Hello, I need a website for a transportation business. It needs to be very professional. I need 10 pages and I do not want any Wordpress stuff. Only real Html or Css

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    29 bida
    BUSINESS LOGO 6 hari left

    I want to create a business logo for a bookkeeping service

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    48 bida
    $25 / hr Avg Bida
    14 bida

    Work detail The project have iOS & Android Version , both written by React Native. The Old version (called version 2.7) is live. I have added new feature ( called Ads. , version 2.8 ) to iOS version ,and the iOS version is live (published at AppStore) . Now I hope you move the new feature (called Ads.) code to Android version. Let the RN code fit & match ...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    2 bida

    Hi guys, We are interested in creating a business website ([log masuk untuk melihat URL]) and we would like you to design a layout for the landing page/home page that will have a high conversion rate. Our business is an immigration consultancy that provides assistance with visa applications. Our service involves: advising the client on what visa they are eligible for and then doing everyt...

    $135 (Avg Bid)
    $135
    1 penyertaan

    Hi Richard, A well researched article - Tax Return Tips for Tradies - that is accurate per Australian Tax Office Guidelines. Regards, Felix

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    hey!! I built this website in wordpress but there is a challenge that I have not been able to solve. [log masuk untuk melihat URL] It is a classified ads site to buy and sell bitcoins. The purpose of the site is only that users can find buyers or sellers in their own city and take the data and get in touch personally. I used the Directory plugin to create the ad system and it has several proble...

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    25 bida

    Business card for travel services company showing company name (ZOALNA ONLINE SERVICES LLC), 4 contact numbers, website which is [log masuk untuk melihat URL], Facebook @zoalnacom, Instagram @zoalnacom and Twitter @zoalnaC accounts, 2 mail ID , 2 address location, the services (Flights, hotels booking, Transfer, sightseeing, car rentals, cruise, Visa)

    $20 (Avg Bid)
    $20
    13 penyertaan

    Hello, I want only iOS applications. Required: Apple Developer Account With Purchase Membership. Project description: 0. Please checkout all requirements from [log masuk untuk melihat URL] before bidding 1. Whatever concept you choose for the application, but it should be only static Application, For example image Editor App, Video Editor App, Thought Sharing App etc. 2. No design ma...

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    13 bida

    add the following information tto this card: remove dan pfeifer name and phone number and email add Edwin Colon title underneath name: Client Liaison Cell: 646-702-5454 fax: 347-402-6898 only keep cell number and fax

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    40 bida

    I need a virtual assistant that can handle customer service emails. We aren’t a very large business so it’s nothing crazy. But we get about 3-4 customer errors a week & I need someone to be in contact with customers & to data entry the order corrections for me. This includes responding & assessing the issue. Then entering order details in our shipstation. Very easy Skill...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need a virtual assistant that can handle customer service emails. We aren’t a very large business so it’s nothing crazy. But we get about 3-4 customer errors a week & I need someone to be in contact with customers & to data entry the order corrections for me. This includes responding & assessing the issue. Then entering order details in our shipstation. Very easy Skill...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello, I want only iOS applications. Required: Apple Developer Account With Purchase Membership. Project description: 0. Please checkout all requirements from [log masuk untuk melihat URL] before bidding 1. Whatever concept you choose for the application, but it should be only static Application, For example image Editor App, Video Editor App, Thought Sharing App etc. 2. No design ma...

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    10 bida

    Our business has recently moved offices and has multiple locations - I need a google places account corrected and set up for multiple locations

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    11 bida

    i need a developer for an api integration with magento. i need to create s script to connect a third party api

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    19 bida

    API deverá conversar com APP de turismo (outro desenvolvedor fará o APP). Controle de usuários para acessar a API, Controle de agendas culturais e eventos na área de turismo.

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon New Logo for Business 6 hari left

    We are looking for a new Logo For our Business. Colors Orange and Blue and a Frog. You can provide create a frog or add the one attached. Company Name: Blue Frog Pool Care Company Website: [log masuk untuk melihat URL]

    $28 (Avg Bid)
    Dijamin
    $28
    23 penyertaan

    We are looking for google webmaster tools. ( Search Console - Yoast SEO ) 1. Google has discontinued its Crawl Errors API. Therefore, any possible crawl errors you might have cannot be displayed here anymore. ( Read our statement on this for further information.) 2. Error : Submitted URL seems to be a Soft 404 3. Error : Submitted URL marked ‘noindex’ 4. Error: Referenced AMP URL...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    3 bida