C program to read the contents of a file in reverse orderpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    478,217 c program to read the contents of a file in reverse order tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    SMTP Servers Setup

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master ...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    3 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Melanjutkan Program TA, Progress 50%. File Ada di lampiran

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    C# project Tamat left

    Buat aplikasi menggunakan c# . harap contact ke email saya. sujaditan@[log masuk untuk melihat URL] untuk bahas lebih lanjut.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Dengan membayar Rp80.000,- kita sudah bisa berbisnis dengan cara bershodakoh hanya saja kita harus rajin menyebarkan brosur untuk orang-orang membacanya carannya mudah sms layanan kami 0877 3161 5563

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    PROGRAM BENGKEL, untuk bengkel yang memrlukan program untuk pengadaan spare part dan lain-lain dan juga dapat mendata baran apa yang kurang dan lebih

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida

    design a great landing page for my product including order form

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    14 bida

    Knowledge of C/C++ is required. Tools needed: Visual Studio with C# and C++ components

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    I just completed a urban fiction novel and need someone to write and edit the back cover jacket the novel is only 92 pages so even if you had to read it to get a description it isn't much work.

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    11 bida

    I am a Psychologist working in the trauma space. I have written a new program to address PTSD. I would like a 3000 word literature review to outline: Brief Intro Trauma in Veterans and First Responders Background on TF CBT and CPT in individual and group context Importance of Social and Family support in overcoming trauma Importance of exercise and Mindfulness

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    13 bida

    Hi Jonathan C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need an excellent writer for my articles ( different niches). I am willing to pay 1 USD/100 words i.e 10$/1000 words ( this is non-negotiable). To see if you're the right person for the job, I will first give you a test assignment ( You will be paid for it). Please apply of you're a native, an experienced writer looking for steady work flow and income. (Note: deadlines are imp) Than...

    $901 (Avg Bid)
    $901 Avg Bida
    8 bida

    Hello, Sorry to DM you now because I have an offer to you and would like to discuss more about it. Once you agree, please contact me. WhatsApp: +7 951 019 7408 Thanks

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida
    Market Research - Germany 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi! I´m looking for someone to do mobile advertising search in Germany. It has to be a person who likes research and has detective skills. This job is about: > Looking up some links I will send later, mapping the ads that are shown and sending me the screenshots; > It is MANDATORY this research to be done for someone WHO IS in Germany and has a carrier unlocked smartphone with 3G inte...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    9 bida

    Hi Paul C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want a 14k gold model of my file. The price is also depending on the weight of the gold. I have an .stl file of a bracelet that I would like to be made into a 14k gold bracelet. first cast-able wax, ultimately being made into the complete 14k gold bracelet. I want my 3d model to be casted to a 14k gold bracelet. PRICE IS SUBJECTED TO WEIGHT OF GOLD.

    $404 (Avg Bid)
    $404 Avg Bida
    7 bida

    Scale AI file and all if it's layers. There is a layer called "SHEET" that houses a rectangular box. That box needs to be exactly 48"X96". All within .001" Deadline: 1 week.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida

    Hi Charles Austen C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    -Only go ahead, if you're a native writer from the US/UK/AUS/CAN. If not, back off please. - I am looking for someone who can produce content (blogs/articles) on various topics within a short span of time. - I will pay 1 USD/100 words, that mean 10 USD/1000 words, 15 USD/1500 words and so on ( please go ahead only of you agree with this price) . - I will need articles on a regular basis so i...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi Arleen C., I noticed your profile and would like to offer you my project. I need a data entry specialist;polite and with good communication skills to input our clinets data/information on excel spreadsheets on a project I'm currently working on and on its advert campaign. Do reach out to me at  (Addieprofitservice@[log masuk untuk melihat URL]) if interested. Please DO NOT accept...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I want to hire a virtual Assistant to help with Administrative support and data [log masuk untuk melihat URL] and how are you?

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    1- Please don't write something in your bid not related to the project ( make comments to the points below instead ) 2- Estimate the whole project price in your bid, otherwise I'll not hire you 3- Docuware like software with workflow is needed. Please check docuware before you bid 4-The system can be explained in few subsystems that need to be combined together: It's document arch...

    $2531 (Avg Bid)
    $2531 Avg Bida
    8 bida