Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    300,799 cakephp admin tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Ahli dibidang pembuatan semua jenis pola pakaian: kaos, baju wanita dan pria, celana, dress, blazer, jaket. berpengalaman lebih dari 35 tahun dalam pembuatan pola pakaian. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    7 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Perkerjaan sampingan data entry atau admin

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    6 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    boleh jadi pemandu pelancong , hantar barang , hantar penumpang , atau makanan - [Removed by Freelancer.com Admin]

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    menulis beberapa artikel online atau menjadi admin yang mengurusi penjualan online

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    7 bida

    hallo my id pengenjualan , send my balance quickly hallo my id pengenjualan , send my balance quickly

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a Backend developer with skills in Laravel MVC to manage my Angular/Node.JS Admin panel for a cab hailing service like uber. I have a number of tasks needed to be fixed immediately. I may retain Developer to support Mobile Developers if we have agreeable terms. For immediate start please. Layout changes and some API checks already waiting to be fixed. Thank you.

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    5 bida

    I have a single page site build using Brooklyn Theme site for my client and now we would like to move away from the current theme. The site still will be built using Wordpress using bootstrap CSS ([log masuk untuk melihat URL]). The design will be supplied and your tasks are : - to build the site with clean CSS and PHP template. - using child theme and write a proper function. - installing all t...

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    54 bida

    Hi Ivan D., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    Here's the website link - [log masuk untuk melihat URL] It is a SMM panel script with default theme. Need to change the look and feel of entire website including the user dashboard. I have already purchased this for dashboard - [log masuk untuk melihat URL] Looking to close this deal within a budget of Rs.5000

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    5 bida

    I’m looking for a expert php coder who has a good understanding how to make a live admin phishing

    $648 (Avg Bid)
    $648 Avg Bida
    34 bida

    Need Android app expert who has knowledge about android eclipse, html5, word-press, php, I have many project. My first project I want convert HTML5 game in Android Native app with admin panel and database. so i need who can do it in low cost.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    4 bida
    ecommerce site 6 hari left
    DISAHKAN

    Develop an eCommerce site to sell products, manage customer profile, customer receipts. Admin functions to upload product and prices, bulk price updates etc. In order to simplify, we can break this into multiple small phases. I would ideally need an individual or small group of individuals who can help me and can either charge fixed cost per phase or on per day basis Required

    $561 (Avg Bid)
    $561 Avg Bida
    82 bida

    Hallo, Saya saat ini sedang melakukan penelitian dengan menggunakan survey, mohon bantuannya untuk menyebarkan kuisioner, saya membutuhkan 500 Responden dengan kriteria sebagai berikut: 1. Wanita 2. Usia 17-45 Tahun 3. Pekerjaan PNS, Swasta, Mahasiswa, Wirausaha 4. Area Jabotabek 5. Diutamakan yang menginginkan perbaikan / memutihkan kulit wajah Saya ingin dilakukan secara acak atau rand...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida
    Messageing app 6 hari left

    Let we assume the own chat message app name like goop My staff download the goop app and install I need all contacts what my staff have without their permission in my Admin panel

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    7 bida

    We Required Android Developer Experience 5 to 10 Years Project Details will be shared if we agree to work Project Topic: E-Commerce App For More Details [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] (Jinal Mehta) Location: Rajkot - Gujarat

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    5 bida

    Hello, I am looking for a good, friendly website developer who has good experience in handling the woocommerce platform We are looking for the one who can fix our website- [log masuk untuk melihat URL] front end issues. Actually our website is freshly & newly built 1-2 months beofre, but we are facing certain issues on our website i.e 1. Fix the cart Page & and checkout process ...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    9 bida

    I need a new website. I need you to design and build my personal website.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    10 bida

    Hi Magesh E., I noticed your profile and would like to offer you my project. (Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    i need an architect to help me develop a 2D house plan into 3D. (Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions) I am Brasswellcindy,

    $956 (Avg Bid)
    $956 Avg Bida
    39 bida

    Hello Coders, I would like to create a Dashboard Theme on Vuejs, Bootstrap 4, React, Angular 11 & Laravel Admin where it must contain at least 20 Demo Admin Templates, Video Tutorials (English Language), Proper Documentation of the work. It must be responsive as well as attractive I would be providing some screenshots as it may work for you in clear understanding. All colors, background pic...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    17 bida

    Project scope and requirements for [log masuk untuk melihat URL] I am looking for a professional web and app developer with extensive wordpress/woocommerce knowledge for debugging and fixing all issues on my Flutter Android app which is an ecommerce platform and to compile the source code, build, customise and publish its iOS version on appstore. You will also handle the website version because...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    10 bida

    I've had a freelancer ghost me in the final parts of a project, and need assistance completing some changes. It's a WP site, and the freelancer used Elementor (which I'm completely unfamiliar with). The project involves probably an hour or two of changes (at the most). PLEASE DO NOT BID IF YOU CAN NOT COMPLETE THIS WITHIN THE NEXT 12 HOURS. The attached Word document contains the...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida

    Similar to amazon admin vendor customer instant chat with restricted of exchange contact ERP system can direct link buyer order from other website to my website 1 click to upload (if possible) can refer to [log masuk untuk melihat URL] if you are able to take this project feel free to contact me, only person who are sincere, my company not welcome those who not reply during working hours or never ...

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    18 bida
    Small Portal Build 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a PHP developer to build a basic backend and front end project. Description: We're building a simple portal where we upload web design work, it is then audited and reviewed by the client and they can provide feedback on the designs. An admin can create a new project and upload files, whereas a standard user can only view the project. Admin - 1. We need to be able to add/ed...

    $447 (Avg Bid)
    $447 Avg Bida
    64 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida