Call center computer skillspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    334,065 call center computer skills tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    6 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Awais Gul Airij G., saya perlukan orang yang mahir dalam kertas kerja boleh bantu saya call 0108666088

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shariff J.,call saya 0108666088 saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $58333 (Avg Bid)
    $58333 Avg Bida
    1 bida

    - HEADLINE penulisan content harus baru, menonjolkan pain, pleasure & Call to action (CTA) dan copywriting yang menarik minat baca. - Penulisan content promo dengan copywriting yang menarik dan diminati pembaca - Penulisan content harus menonjolkan pain, pleasure dan Call to action (CTA) - Penulisan content tidak membosankan pembaca - deadline : 1 hari

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    2 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil [log masuk untuk melihat URL] poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya b...

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    7 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    Automotive Tamat left

    service center akan memberi yang terbaik untuk pelanggan dan jika pelanggan tidak puas kami akan bertangung jawab

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    bantu saya untuk mengajak orang untuk join ( rekrut ) / buka polis dengan cara menabung di PRUDENTIAL dengan kriteria sebagai berikut : 500.000 = 80 orang 1.000.000 = 40 orang 1.500.000 = 27 orang 2.000.000 = 20 orang more info call me : 081233064433 PIN : 7CDDA8EE

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    pls mama me job kerana hatidanne na. poddak kiyala dennako. 0717606090 pls mis call 1k [log masuk untuk melihat URL] call kerannam oyata. amezon lankacaus ekath kera ath wadak na,tikaitherune

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Data analyst 6 hari left

    Updating client information in computer system Running and processing multiple documents utilizing Microsoft Word, Excel, and Access Inputting purchase orders Other various administrative tasks,Inputs information from a variety of sources into a computer database.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    14 bida
    IDF-ESP32 + Azure IOT hub 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi I am looking for any embedded developer who worked in ID-ESP with azure iot hub Summery - The main task of the Wi-Fi Module to exchange the data/command packets between Azure IOT Hub and Micro-Controller, along with that key interface for Wi-Fi Configuration and LED for Status purpose Tasks- 1) FreeRTOS Related Setting a) Task Creation b) Define Task Priority c) LED init d) Key init ...

    $176 - $527
    $176 - $527
    0 bida

    I want a jar to be hosted on cloud/AWS(or equilvalant option) and I could call the jar from any other machine over the internet. JAR should send back the result from where program is called. For eg - Lets assume if calculator jar is hosted on cloud, takes 3 parameters (2 integers and 1 arithmetic operator) from local and reply the result back to the local machine from program is called and parame...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    Hi, we are looking for someone who can help us on transferring data from sql database of local computer to sql server database of central computer.

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    9 bida
    Data analyst 6 hari left

    Updating client information in computer system Running and processing multiple documents utilizing Microsoft Word, Excel, and Access Inputting purchase orders Other various administrative tasks,Inputs information from a variety of sources into a computer database.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    19 bida

    I need a new website. I need you to design and build my personal website.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for a developer with strong PMPro experience to help us complete a PMPro install. We plan to use PMPro for member registration, as well as our membership directory and content dripping. We use the Pantheon platform for development and testing. We hired someone who was inexperienced with PMPro to work on the project, but stalled with the installation of the Sponsored Members Add-On a...

    $1059 (Avg Bid)
    $1059 Avg Bida
    41 bida

    We are looking for a developer with strong PMPro experience to help us complete a PMPro install. We plan to use PMPro for member registration, as well as our membership directory and content dripping. We use the Pantheon platform for development and testing. We hired someone who was inexperienced with PMPro to work on the project, but stalled with the installation of the Sponsored Members Add-On a...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    We want to have a system built that tracks the position of each player on the field and streams positional data to another application. The input will be a IP video @30fps and the output will be positional data for upto 15 persons 30 times a second. The time difference between the input and output can be a max of 240ms. The application should have a usable interface where we can configure and oper...

    $2451 (Avg Bid)
    Ditampilkan Perjanjian Kerahsiaan
    $2451 Avg Bida
    5 bida

    I want to do translating works in this website

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida

    The chat functionality works fine on the website but we need to include the add attachment functionality and voice call functionality. We used 1. Laravel framework 2. Laravel websocket, it's a pusher replacement to make messages instant 3. Redis server for event storage 4. Basic Laravel Broadcast implementation 5. Vuejs frontend 6. Four tables.. - conversations - participation - messages -...

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    10 bida
    I need German translator 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to make a phone call to Austria and find out what I need to know.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    14 bida

    Before we start: [log masuk untuk melihat URL] current applications has a working login system where a user can log in and do several actions. [log masuk untuk melihat URL] the user logs in, the system is currently able to trigger that and show online/offline status. [log masuk untuk melihat URL] is a video component (VCApp) that is partially working on web browsers(Chrome, Firefox, Opera and S...

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    13 bida

    Ich suche einen erfahrenen Vertriebler, der Große Unternehmen anruft und diese von meinem Service überzeugt bzw. ein kostenloses Strategiegespräch mit mir vereinbart. Wichtig ist, dass die jeweilige Vertriebsperson, den Geschäftsführer oder den Marketing verantwortlichen davon überzeugt, dass er mit mir ein kostenloses Strategiegespräch über Zoom führt...

    $33 - $277
    $33 - $277
    0 bida

    It is startup company call to this number 9535969675

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida