Call center quality assurance specialist main taskspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    772,753 call center quality assurance specialist main tasks tugasan ditemui, harga dalam USD

    mencari prospects yang berkualiti call prospects untuk appointment seterusnya

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    10 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    Salam name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singapura dengan kerjasama Kifayah Riders Singapura ~ untuk golongan keluarga yang kurang berkemampuan di Singapura ~ (2nd part) Set barangan dapur yang kami perlukan : - Beras 5kg - Gula 5kg - Minyak Masak 2 liter - Susu Pekat - Sardin - Mee Hoon - Korma - Milo - Kopi - Teh - Sirap Ros - Tepung Cucur - Biskut - Buah Dalam Tin. (3rd part) Mohon hantar barangan anda pada tarikh berikut ini : Sabtu - 13, 20, 27 Mac 2021 Ma...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hi Awais Gul Airij G., saya perlukan orang yang mahir dalam kertas kerja boleh bantu saya call 0108666088

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shariff J.,call saya (Removed by Freelancer.com Admin) saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads...like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the staff> Part 3 - When staff open again, staff will fill up the data required and create necessary docs and upload it back to the system. This update data and assign people will go on repetitively for above tasks. When done, it will move to completed column. Whichever leads not relevant at the moment, will move to follow up column. A reminder will sent in the system and via email too to notify the in charge person. Kindly advise if need more information about this proj...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Linkedin papper click specialist

    $23 - $194
    $23 - $194
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah indiv...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    - HEADLINE penulisan content harus baru, menonjolkan pain, pleasure & Call to action (CTA) dan copywriting yang menarik minat baca. - Penulisan content promo dengan copywriting yang menarik dan diminati pembaca - Penulisan content harus menonjolkan pain, pleasure dan Call to action (CTA) - Penulisan content tidak membosankan pembaca - deadline : 1 hari

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    2 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil poles full paket : ...memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil poles full paket : Small : 800.000 Medium : 900.000 Large : 1.000.000 Luxury : 1.500.000 poles coating nano ceramic Small : 2.500.000 Medium : 3.500.000 Large : 4.500.000 Luxury : 5.500.000 Sport car : 7.000.000 Khusus utk coating nano ceramic akan mendapatkan GARANSI s/d 2 tahun. More info call : #085248900670 #083875475909 WA #233A23D9 BB Line FB : Smart Evolution

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google J... Web Design + 2 keywords to rank 1 google Web Design SEO 1 keyword to rank 1 google Web design and 2 keywords to rank 1 google SEO 2 Keywords to rank 1 google Untuk portofolio lebih banyak silahkan buka disini ya: Jika berminat hubungi saya di: Call/Text: 0852 1056 1396 WA: 0852 8456 8237 BBM: 525B 1C0A Line: aditlin

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call to action kepada pembaca serta artikel harus serta wajib seo friendly. judul artikel yang bikin penasaran untuk membaca.

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    Automotive Tamat left

    service center akan memberi yang terbaik untuk pelanggan dan jika pelanggan tidak puas kami akan bertangung jawab

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assala Mo Alaikum Warah Matullah Hi Wabarakatuhu, Rashid Sahab Allah aap par or Tamaa muslimeen par apni rehmat qayam rakhe. Ab kaam ki baat krte hain... Main Indian main Rajasthan ke chhote se sheher Tonk se hu or Mujhe apne kaam ke liye facebook accounts chahiye jinse logo k pages like krke main pesa kama saku... agr aap mujhe facebook accounts provide kar sakein to mere or apke dono k liye ek behtar zariya hoga... or agr accounts provide nahi kara sakein to10K fb likes kitne main available kara denge yeh batane ki zehmat karein. Jazaak Allah Khair Mohsin Rasheed Khan +91 998 222 222 5

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    urdu sentances Tamat left

    main Urdu typing karna Chan ti hon agar kam milay ga tozaror karongi

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    bantu saya untuk mengajak orang untuk join ( rekrut ) / buka polis dengan cara menabung di PRUDENTIAL dengan kriteria sebagai berikut : 500.000 = 80 orang 1.000.000 = 40 orang 1.500.000 = 27 orang 2.000.000 = 20 orang more info call me : 081233064433 PIN : 7CDDA8EE

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Jehni Menu Rabb Jehe Yaaran Di Spot Ohni hai ni Vairiyan de pind di vote ik phone 100 hunde kathe/Ik Phone Te Ho Jande 100 Kathe ohi yaar modde nall modda londe Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Landhi puchi kolon drna ni sikheya jdo da kolle 32 bore rakheya Jashan Brar ohna te gounda geet/Deep Ohna T...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.] / junaidi

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    bayar hutang Tamat left

    woi cuk balikin duit ku klo emg ga jadi order barang...masa main kabur wae. aku butuh duit bneran cuk... regards. Hage Kizu

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicking on website, looking for contact e-mail or mailing address, and then putting them into a spreadsheet that I will provide. The size of this is approximately 421.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    pls mama me job kerana hatidanne na. poddak kiyala dennako. 0717606090 pls mis call 1k call kerannam oyata. amezon lankacaus ekath kera ath wadak na,tikaitherune

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...lama), kemudian LCD Panel akan tampil angka 0 6. Komputer akan mendeteksi DEVICE BARU, Abaikan saja ..... 7. Keadaan ini menunjukkan printer MP258 dalam keadaan SERVICE MODE dan siap direset. 8. Exctract File Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 9. Siapkan 2 kertas di printer (ini untuk print pada waktu proses reset) 10. Jalankan program Resetter MP258 untuk error 5B00 atau P07 11. Klik "MAIN", maka printer akan berproses, kemudian MP258 akan print satu halaman dengan tulisan " D=000.0 " 12. Klik " EEPROM Clear ". 13. Kemudian klik " EEPROM ", dan printer akan print hasil Resetter MP258. Salah satu barisnya tulisannya sbb: "TPAGE(TTL=00000 COPY=00000)" 14. Matikan Printer dengan menekan tombol POWER. 15. Dan Printer...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold event... if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ​​Internet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ Bluetooth √ Quad Core Processor √ Original ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    ...PHOENIX JAYA MANDIRI Jakarta, bergerak di bidang Jasa Pengurusan barang Export dan Import di Pelabuhan Tg Priok Maupun Di Bandara Soekarno Hatta, Juga kami melayani jasa Domestics Pendistribusian barang ke seluruh Indonesia Khususnya ke Seluruh wilayah Sumatera, Aceh NAD, Jawa dan Bali Lintas Darat, Laut dan Udara . Melayani International Sea & Air Freight Forwarding, Customs Clearance, Project Specialist, Inland Transportation, Export -Import, melalui Pelabuhan Laut dan Udara baik Resmi maupun Borongan [ All In ] di seluruh wilayah Indonesia Kami sudah lebih dari sepuluh tahun menghandle macam-macam Shipment dari Mancanegara. Dan yang kami utamakan adalah kecepatan dalam pengirimanbarang Import dan Domestics, marketing handal dengan service yang baik menghandle konsumen...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    ...mix of SLRs, CERs, and PMS’s tasks in compliance with the EU MDR regulation. - Assesses on an ongoing basis the quality, scientific validity, and audit-readiness of Clinical Evaluation Documentation. - Manage the document review process ensuring conflicting and/or ambiguous comments are clarified and appropriately addressed. - Plan and implement strategic technical growth programs and assess issues or risks with current systems. - Participate in cross functional team meetings - Attend calls and communicate with clients on technical feedback - Attend calls with prospective clients to assess their needs and prepare recommendations/ proposals - In addition to the above responsibilities, employee is required to contribute and perform other reasonably assigned tasks...

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    Hi NEUORB, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    The required is to write a Flutter code to be able to print A...Android mobile device with built-in thermal printer. the PDA API version is 23 Android 6, Q2S model and I have attached the receipt sample that is needed to be implemented. in addition a picture of the device has been attached. the main task is to establish a connection to the built-in printer through AIDL channel. my requirements: 1- the receipt shall have a logo printed first. 2- bold text centered for the title 3-table for the bill items in Arabic, like: اسم المنتج الكمية السعر الأجمالي Item Desc. Quantity Price Amount 4- this code shall be able to call or print on a built-in PDA POS printer. if possible to use this package esc_pos_printer would be much better as my project already built on it.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    ...specific swap function. Can someone show me how to do this as I am not able to achieve the outcome I need using a swap function. Question: (a). Ask the user to enter 5 integers and store them in an array. (b). Print the elements stored in the array. (c). Pass the array and the array size to the swap function which will swap the values in the opposite order. (d). Print the swapped array in the main function. I have to use the function prototype below for the swap function, and this is what I am finding difficult. Function prototype: void swap(int[], int); An example of the completed output would be the following: Input 5 numbers: 1 22 3 55 6 Numbers are: 1, 22, 3, 55, 6 After Swapping: 6, 55, 3, 22, 1 Can someone please show how i would solve using the "void sw...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    9 bida

    I want the website, the link is given below, as soon as the main market is changed to another site, the main market should be updated automatically, the rest of the market is my market, I can update the mobile id from my mobile, panel jodi my Build your own site.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    3 bida

    We are one of the world’s leading education-media-technology companies and we are making millions fall in love with learning. Your profile has been shortlisted for the role of Academic Specialist. Please go through the Job Description detailed below. A virtual interview will be scheduled within 7 to 8 working days after the form is filled out. Further details regarding the interview will be communicated once we receive your response.

    $498 - $997
    $498 - $997
    0 bida

    See full specs in attached Tasks/ See all screenshots as well: 1.1 Please add in browser deals and Buyer requests also the column : Provider Name and in Buyer Request Buyer Name: The name should also be added when adding a deal field and in Buyer Request  form / page : Buyer Name The name should be a text field  and required  .Please add . make sure this field is unique across the system . 1. all Providers icon needs to be outside in guest area without the icon of the actual company showing outside show only icon say: [Register ] inside a nice grayed background icon or another color 2. All providers inquiries show in admin side under providers and make a section called inquiries the table is already in DB bring it into display  w full editing 3. &n...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    4 bida

    We are ugently looking for someone who can configure one u-blox M8P as fixed Base Station and a second u-blox as Rover. Each GPS device is connected to a Win10PC using Anydesk. RTKLIB of Rover shall export moves of Rover in x y z format. Knowledge of RTKLIB, U-Blox M8P and U-Center is needed. If you can perform this task within a few days, or if you know of someone who is experience in that subject, please get in touch. Thanks

    $15 - $25 / hr
    Tempatan
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Please READ the requirements CAREFULLY before sending an application! Instant applications WITHOUT READING are instantly declined and bad rated! I need a complete new, from scratch, MIRROR development with following functions to see how Mirror is working. Lets call it "tutorial project for me" with this functionalities as requirements: *** Technical Requirements *** - use Mirror LTS (long time support) - use Unity 2019.4.17f1 as core - server tickrate adjustable = deterministic for 100% server authorative movemements - full authorative server movements - client side prediction must be implimented - lag compensation must be implimented - server reconcilation must be implimented *** Game requirements *** - i need to control MY car on a simple track with colliding objects...

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    2 bida