Can i change the theme of my site on wixpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    588,441 can i change the theme of my site on wix tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $365 (Avg Bid)
    Tempatan
    $365 Avg Bida
    7 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    saya mencari webdesigner untuk membuat theme mirip dengan website ini [log masuk untuk melihat URL] kemiripan sekitar 60% dan mudah dalam perubahan konten nya, /tidak berupa statis dan dapat saya tanya jika ada masalah dalam perubahan konten

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    1 bida

    magento theme setup. only experts

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    8 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    ADD THEME THEN CONFIGURE FOR WEB LIVE, REFERENCE SITE ( [log masuk untuk melihat URL] ) BUDGET 100USD - 150USD

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    13 bida

    Membantu seseorang membuat sebuah website wordpress seperti beli domain, hosting, dan install dan edit theme website wordpress.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami dari [log masuk untuk melihat URL] insan mandiri yang bergerak dibidang online marketing saat ini membutuhkan karyawan lepas untuk penulisan artikel website bahasa jerman dengan tema mobil dan interior. Target 1 hari cukup 2 artikel untuk 1 website. Artikel harus sesuai SEO dan juga melakukan posting hasil tulisan setiap hari disertai gambar. (Sesuai theme yang digunakan)

    $23 (Avg Bid)
    Segera
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    ada yang pernah menggunakan amy theme?

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Video edit together a collage of pics and twenty or so 1 min videos wishing my wife a speedy recovery from surgery. a video with about 20 pics and 20 or so 1 min video mashed together into one video music in the backround from 5 songs that are my wifes favorite songs. I have the short vids and pics to add and 5 songs as soon as awarded. IMPORTANT: THIS NEEDS TO BE MADE RIGHT NOW IN THE NEXT HOUR. ...

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for professional WordPress developer who can work on front end and back end for wordpress websites. A responsive and dynamic WordPress theme will be needed for the front end. We want to convert the designs in PSDs into WordPress. The design should be implemented exactly like it is on the PSD.

    $973 (Avg Bid)
    $973 Avg Bida
    9 bida

    Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

    Sulit Perjanjian Kerahsiaan

    Need someone who can get rid of unused codes and optimized my pictures to have a quick download website. Will need eventually more help coding on the website to add visual elements to my liking.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi Read the information carefully, please, before responding to it. I want you to give me the best option for the best hosting plan and the best hosting company I am looking for the best hosting plan, a fully managed woo-commerce website plan, with High performance and high speed. I want to build 10 woo-commerce websites by myself only. 10 woo-commerce websites with Heavy and large : plugin...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need a new website. I already have a design, I just need you to build a landing page.

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    12 bida

    I need some changes to my website. I need you to redesign and build my online store in a cost effective and customer friendly way. The person should be very professional and efficient to help me in making it fast.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida
    Sugar & Spice website 6 hari left
    DISAHKAN

    I used to own a cupcake shop but with hurricane Maria, I wasn't able to open it again. After that I got a job (nothing to do with bakery). I was let go last year because of the pandemic. so I found myself jobless and not able to pay my house, so I decided to start baking again but I don't have a store front. I paid last year, Wix account but haven't been able to set everything up...

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    10 bida

    Need a logo for my off road utv/atv accessories company. We are based in Vegas so I would like to have the logo Vegas themed. The company’s name is Team 7Bro2. I have attached a similar logo that I like but want it in color and remove welcome to fabulous Las Vegas. I have also included a photo of a utv. When project is complete I will need the source file.

    $20 (Avg Bid)
    $20
    2 penyertaan

    Hello, We run a YouTube channel about “Top 10 videos” and we’re looking for someone who can help make videos for one of our channels. We would provide you with the video Titles and you would create a video around it. This would consist of Writing an original script Doing a voice over Finding clips to use Editing the video Creating the Thumbnail The videos need to be at least...

    $890 (Avg Bid)
    $890 Avg Bida
    18 bida

    This is a story book about Winnie the white flag who has heard that there are other flags around the world but has never seen them or has an idea about what they look like. So he sets out with the permission of his mother , with his friend Bunny the rabbit. Bunny uses his excellent skills in digging holes to connect from one country to another. In this hole, they stumble upon a magical portal whi...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Needed experience web developer someone who have experience with wordpress php site registration login and an online gaming on the website music on the website -- 2

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    I currently have a hard-coded Google Maps API. I need to change it from being hard-coded to being able to take in information/reflect information from a SQL (mySQL Engine) database on AWS. I will provide all of the information of the database (and can even give you the AWS login if need be), as well as the project file so you can get an idea of what exactly it is that I'm asking for. Google ...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    6 bida

    An illustrated story book with moral lesson. Winnie the white flag is the main character who grows an interest in travelling around the world but has no idea how. He has heard that there are many flags (each representing a country) around the world but has no idea what they look like or what they are called (names of countries). He has a magical friend called betty the Rabbit and together, they se...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    5 bida

    Hi, The mode consist of a valve with two leaflets that suppose to close when pressure is employed in the inlet fluid. the deliverables are: 1. have the solution converge to more than 10 coupling steps. 2. show the dynamic simulation in video. 3. deliver the ansys fluent project file. 4. write a document documenting what you did with snap shots. Thanks

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    DO NOT BID ON THIS PROJECT IF YOU CANNOT COMPLETE IT... NEGATIVE FEED BACK WILL BE LEFT IF YOU DO. I have had a number of freelancers bidding on this project when they lack the simple skills to complete it and have wasted many days. This is a simple project. All I need is for you to ADD Stock quotes to the Column next to each Stock ticker that updates every morning or by clicking an UPDATE butt...

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    10 bida

    I want a design drawn up that I can get tattooed on me. I would like witches, bats, spider webs, pumpkins, an anything else that Halloween involved to make it look better. I would like color also.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    27 bida
    Build me Website 6 hari left
    DISAHKAN

    My website is [log masuk untuk melihat URL] , We are trading company . We sell truck spare parts . We have wordpress theme now , but we need more creative and more beautiful website now

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    57 bida