Can non profit organization accept bid projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    456,556 can non profit organization accept bid project tugasan ditemui, harga dalam USD

    salaam khairullah jana sanga yast pa khair yast ? zma nom qudratullah helali d. bakhsha ba kawe che dlta message kawma, ma ghostal che freelancer.com ki kar shroh kam no che har sa koshesh me waki payment method me wrta jor nakrai swai no. no ka zahmat na we d da payment method ye rta washayast deera mehrabni ba mo aw ka 1 sa wazahat mo rakay che d payment ye sanga kam aw ...zma nom qudratullah helali d. bakhsha ba kawe che dlta message kawma, ma ghostal che freelancer.com ki kar shroh kam no che har sa koshesh me waki payment method me wrta jor nakrai swai no. no ka zahmat na we d da payment method ye rta washayast deera mehrabni ba mo aw ka 1 sa wazahat mo rakay che d payment ye sanga kam aw d komi lary paise wakhlma zindy zma d mastercard d azizi bank d kho na ye accept kawe ma...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahas...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah...lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd dan semua entry akan tertutup. 6. Apabila sudah tertutup semua entry, sy mahukan EA kembali ke strategi No.1 dan keadaan ini akan berulang ulang. jika kamu ada pertanyaan,silakan berhubung dengan saya di talian whatsapp +60168663539....

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalamualaikum. Saya ada sedikit pertanyaan tentang program eRezeki. Ini bukan 'hire-me directly' job offer, jadi sila jangat accept. Terima Kasih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain da...dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Profit...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@ 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@ 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA sl...eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic kebalikannya (open buy logic) ( contoh EMA 5 cross down EMA 10 ).. 3. close buy logic EMA fast memotong kebawah EMA slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) frame extern periode extern

    $13396 (Avg Bid)
    $13396 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke la...stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi yang di ingin disampaikan, sbb : 1. Milestone 2. Strategi untuk mencapai Visi Misi Organisasi 3. Sarana & fasilitas yang diberikan oleh organisasi

    $5655 (Avg Bid)
    $5655 Avg Bida
    2 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 - $400
    $400 - $400
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori...place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ‚Äč‚ÄčInternet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ Bluetooth √ Quad Core Processor √ Original Fit Ca...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    ...is yes, then this post might be for you. We are an Email Marketing Agency, which helps companies grow through email marketing. We are looking for experts in this field, to help us deliver these services to our clients. We are aiming for long-term relationships, meaning we are looking for freelancers that would be interested to receive multiple projects over time, paid on a per project basis (which means more profit for you). Depending on the clients' needs, some projects might span across multiple months, since email marketing (and marketing in general) is usually a recurring service. Do you think you will be able to offer email marketing campaign management, if the client requests it? Of course you will be compensated for the entire length of that period. We are l...

    $254 - $762
    $254 - $762
    0 bida

    ...MUCH FREELANCER COMMISSION FROM THEM. SO I WILL HIRE YOU WHEN THE PROJECT IS FINISHED. IF YOU DON'T ACCEPT THIS, DO NOT BID!!!! ABOUT THE PROJECT Our project helps to control thousands of tiktok accounts. We need to do transactions with these accounts. I have a version of this program for twitter and I will send it to you. You can look at the source codes. The software I want needs to be very fast. 1000 transactions must be completed in a maximum of 10 seconds. because I get thousands of orders a day. and the program needs to be integrated with the perfectpanel api. You must deliver the program within 10 days. The project is very urgent please do not send messages to novices and scammers. All the details of the project ...

    $5313 (Avg Bid)
    $5313 Avg Bida
    3 bida

    Hello there. I need to display a WebM video (VP8 or VP9 encoded) on top of my app; It has transparency and adds a cool effect to the app. Currently, I have test flutter project and on android, I am display webm video file using flutter_inappwebview. But on IOS, don't display webm video file. Your goal is to show webm video file on ios app. ***** I will not care what method you implement with. (flutter_inappwebview, any video player, native module ....) I will attach project, capture video and apk files. PLEASE: ONLY SUBMIT A PROPOSAL IF YOU KNOW WHAT IS THE ISSUE AND SOLVED IT BEFORE. Thanks.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Build me a website on wordpress 9 hari left

    Require a Wordpress website for health product company. Must be easy to interchange images, txt and upgrade services & prices. Please only submit enteries which are not generic and copied webpages. All generic and copied wepage entries will be rejected. Design should look similar like Please check out all the suppages. The first step ...excluding Intro Video of product. Preferred theme color is violet. The pages should include: 1) Home Page 2) Our Products 4) Contact Us 5) Newsroom (Blogs and Articles) 6) Login button (redirection hyperlink - no separate login page needed) In the design replace the company name with "FrancoF" Site should be fast to load, easy to navigate, cheerful and informative You have agreed to and signed the Non-Disclosure Agreement

    $151 (Avg Bid)
    Dijamin Dimeterai
    $151
    3 penyertaan

    Home will be located in area code 54868 (Rice Lake, Wisconsin) SIP Panel House Design Looking for a one-level home design using Structural Insulated Panels and u...the “U” or “V” in order to protect the area from harsh winter winds coming from the west Would like the open courtyard area to be covered by a pergola or some other roof that will not impede solar gains needed from passive solar wind designs The kitchen can be further back in the center section, perhaps with a north-side entrance coming in from the detached garage Would like to enter the home through a mudroom/laundry/pantry area from the back (north) side Simple, contemporary design with clean lines, large windows, and non-traditional ways to open the house to nature as t...

    $81 (Avg Bid)
    Dijamin
    $81
    6 penyertaan

    Dear Coders, Requirements of the project --------------------------------------- Need an experienced team to build with clean code Responsive Website which is mobile friendly too. Scope 1 clean CMS driven Website for Astrology Domain Area – Web Development • The team should be able to not only code but also code clean and with clear commenting • Just imagine if someone has to carry forward with your code and build on top of it, he/she should be able to understand it. • You should have experience in doing similar domain or other domains which shows your expertise • Code and build keeping the user experience in mind so it should be UI UX friendly • Be willing to collaborate in understanding in the result and then use their creativity to display them ...

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    30 bida

    EBP paper based on research and non research articles along with appraisal and level of evidence in each article

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    22 bida

    Hi, please accept this project to receive your payment for participation in the UBonn C-Linux Study. If you have any issues, please reach out to @ValTechCoPilot or on your UBonn group. Thank you!

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    1 bida

    Hi, We need animated illustrations to convey the idea that your small action to improve the society can help achieve many sustainable development goals (SDGs) in the world. Please read about the SDG icons to know more about them. We want to showcase the effect of amplification - you take a small action but that results in large and many impacts. Here are the illustration ideas we have: 1) billiards table where the white ball represents the action you take and the other balls represent different SDGs. When you play by hitting the white ball all other balls go and fall into the holes. 2) domino effect - each domino represents one SDG and your action is represented by toppling the first or the smallest domino and then all the other dominos fall down. 3) waves effect - your acti...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    0 penyertaan
    Business Structure Plan 6 hari left
    DISAHKAN

    Draft an executive summary Describe your company Perform a market analysis Outline the management and organization List your products and services Perform customer segmentation Define a marketing plan Provide a logistics and operations plan Make a financial plan

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    54 bida
    J1939 CAN bus con python 6 hari left
    DISAHKAN

    Necesitamos un display que muestre los cambios de velocidad del quipo pesado, en este caso es una grúa telescópica a través del j1939 can bus, lo que se desea es algo como esto. ya se cuenta con todos los materiales, raspberry, display lcd, cables de conexión incluso ya se ha logrado la conexión. Pero no se logra entender o descifrar los datos que arroja esta lectura, colocando los siguientes comandos en la terminal accedemos a la lectura del CAN BUS pero no sabemos que significa(adjuntare un manual que nos proporciono el fabricante de la marca del equipo, pero que no entendemos por falta de experiencia). • candump can0 -L (1660766927.480760) can0 350#FFFFFFDFF0FFFFFF (1660766927.481011) can0 254#0200F301F0F0537D

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    11 bida

    Using Desktop application, I Should be able to place order buy/ sale, Should display open stock and quantity, Should display constant profit/loss for open stock. Should display display total portfolio Profit/Loss. Should be able to exit the open stock by clicking exit

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    2 bida

    I have an issue with my client`s digital ocean server. I can`t access file s manager through SFTP . I`m always getting connection errors, even I have the required logins: hostname, username, and droplet root password.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    16 bida

    A security web platform to record the current risk status of organization by choosing the current status of every policy in place such as partially, fully, not at all etc.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    3 bida

    In this assignment, you will set SMART objectives for your organization. In order to understand how these objectives can be achieved online, you will map out the channels used by a target customer who is at the consideration stage of the buyer’s journey, from the moment they get up in the morning until they go to bed. You should highlight the channels the target customer uses when researching and considering options for an upcoming purchase. Note the content types they engage with online to help them decide, as well as their device preferences. When complete, you should have an hour-by-hour summary of the main channels used by your target customer. n order to map out your digital customer touchpoints, create a table and complete the following steps: In the first colu...

    $24 (Avg Bid)
    Segera
    $24 Avg Bida
    7 bida

    Finishing up a WordPress website built on Divi. Clean up the images and align things mainly. Work live on my server. Unlimited changes until we accept the work. Can be done in an hour or so. $10 to $15. Must be good with images on Divi.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    19 bida

    Looking for team of engineers to take impeller and diffuser with vane from 3rd party CFD models and develop/turn them in to mechanical dwgs for each model size fan assembly for manufacturing and molding purposes. Perform FEA analysis on assembly fo...diffuser with vane from 3rd party CFD models and develop/turn them in to mechanical dwgs for each model size fan assembly for manufacturing and molding purposes. Perform FEA analysis on assembly for impeller connection and motor support connection. Quick turn around for each design needed. Prefer solidworks end files. Materials will be all plastic molded. Will require prototype dwgs for special non-final prototype 3D metal printing and 3D plastic printing on components. Vane axial design similar to competitor vane axial fan assembly doc...

    $34188 (Avg Bid)
    $34188 Avg Bida
    9 bida

    Non rispondere a questo annuncio se non ritieni di essere un “overachiever” Vieni a costruire un impero con noi. Siamo una start-up in forte crescita nel settore della formazione finanziaria online, con una offerta unica ed una presenza estremamente accattivante. Non assumiamo basandoci su CV e storia pregressa. Cerchiamo “giocatori di serie A” nel campo delle vendite. Se hai una buona performance puoi guadagnare intorno ai 50k all’anno. Se sei un talento, arrivi anche a 100k o di più. Giovane o con esperienza, se hai la stoffa lo vediamo subito. Scopri tutti i dettagli qui: Il lavoro è in italiano, ma se sai l'inglese meglio per la formazione...

    min $50489
    min $50489
    0 bida
    check | do not bid 6 hari left
    DISAHKAN

    its a check Post bid for test only

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida
    Callaway Cares 6 hari left

    We are a small non profit in Callaway County Mo. We need a audit asap simply to be able to continue doing the work we are currently doing

    $896 (Avg Bid)
    $896 Avg Bida
    14 bida