Can non profit organization accept bid projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    403,818 can non profit organization accept bid project tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Assalamualaikum. Saya ada sedikit pertanyaan tentang program eRezeki. Ini bukan 'hire-me directly' job offer, jadi sila jangat accept. Terima Kasih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $13 / hr
    $7 - $13 / hr
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    2 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 - $400
    $400 - $400
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Hi Ajaz A., how are you? I have a problem with my business master's degree final dissertation, do you accept the academic dissertation Harvard style content writing? my final dissertation objective is about brand sensory, the word count is 10000, I finished most of the paper, but I still need Abstract, Findings, Discussion, Limitations, and Further Research, Conclusion, Appendices

    $251 (Avg Bid)
    $251 Avg Bida
    1 bida

    I need a web developer who can help on making alarm for highchart

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    3 bida

    It may sound strange, but loneliness isn’t always the same as being alone. A person can be surrounded by friends, family and colleagues and still feel lonely. Loneliness can be described as the feeling of not having anyone with whom you can connect socially or emotionally. Reach out If you haven’t had the chance to meet new people for a while or you’re feeling unconfident, it m...

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Can I find a solution to this problem? Show this message when requesting verification code Captcha verification failed. [log masuk untuk melihat URL]

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    16 bida

    ciao benedetta. non riesco a vedere la tua proposta per il logo alewives. dice ''la partecipazione è stata prelevata'' hai tolto tu il logo?

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    1 bida

    using a set of terms and conditions , explain how terms and conditions help the organization ensure that the risk of poor quality, extension of time, increased costs and unethical practice are managed effectively and the relevant performance measures are monitored and managed. you should use a full set of terms which includes appropriate schedule content and relevant appendices. Outline the concep...

    $345 (Avg Bid)
    $345 Avg Bida
    14 bida

    I WONT TAKE ANY PROPOSAL COMING FROM BOTS Hi, i need to migrate an ionic 1.0 app to Ionic 5 and angular 8 or 9, the last one. The app has 6 or 7 pages. You dont have to modify any api, just the app. Login (there is no register page, just login) A list of requirements A list of purcharse orders A couple of buttons to accept or reject those documents. A part where you can download attached files...

    $503 (Avg Bid)
    $503 Avg Bida
    30 bida

    I'm in need of a business mission statement. The business is an organization that assists, informs, and supports parents and mothers to be. I would like this statement to be more eye-catching and more in-depth. If you're interesting send me a message.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    22 bida

    Disversi mesi fà ho fatto creare e avviare la mia campagna Google Ads il tutto stava andando bene, ma ho dovuto stoppare momentanemanete la campagna per motivi personali. L'ho riativata circa una settimana fà ma i risultati sono a zero, praticamente non appare nemmeno. Ho bisogno di un esperto con conprovata esperienza per riprendere il tutto.

    $114 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $114 Avg Bida
    2 bida

    Hello. please i want to ask you. which fonts do you use on that black tshirt design. please dont accept??? Please tell me

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Please don't accept the offer before we discuss. Is it рossiblе wе disсuss оn skуpе? Mу skуpе аddrеss is Dedoalx1@[log masuk untuk melihat URL] оr рlеаsе соntасt mе оn Vibеr, mу рhоnе numbеr is +79510197416

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Please don't accept the offer before we discuss. Is it рossiblе wе disсuss оn skуpе? Mу skуpе аddrеss is Dedoalx1@[log masuk untuk melihat URL] оr рlеаsе соntасt mе оn Vibеr, mу рhоnе numbеr is +79510197416

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Please don't accept the offer before we discuss. Is it рossiblе wе disсuss оn skуpе? Mу skуpе аddrеss is Dedoalx1@[log masuk untuk melihat URL] оr рlеаsе соntасt mе оn Vibеr, mу рhоnе numbеr is +79510197416

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Please don't accept the offer before we discuss. Is it рossiblе wе disсuss оn skуpе? Mу skуpе аddrеss is Dedoalx1@[log masuk untuk melihat URL] оr рlеаsе соntасt mе оn Vibеr, mу рhоnе numbеr is +79510197416

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Please don't accept the offer before we discuss. Is it рossiblе wе disсuss оn skуpе? Mу skуpе аddrеss is Dedoalx1@[log masuk untuk melihat URL] оr рlеаsе соntасt mе оn Vibеr, mу рhоnе numbеr is +79510197416

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    STICKER DESIGN FOR STORE 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a Store-Sticker-Design for Cryptocurrencies: "We accept Cryptocurrencies"

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    40 bida

    I´m an enthusiastic learner and entrepreneur, with enough fonds to develop several projects on my own, but I lack this particular needed skill. Build me an android/apple app that can access to all catalogues of Netflix, prime video, HBO, etc (streaming platforms) by name, gender, etc, in one user interface and redirects the user to that steaming platform, ones he has chosen a certain movie,...

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    4 bida

    Be part of an epic paradigm shift, with potential global positive impact! [log masuk untuk melihat URL] is a non-profit initiative with a mission to alleviate poverty worldwide and create a more human centered economy. We are a team of heart driven individuals (incl. volunteers, freelancers, and full time team members) ---== QUALIFICATIONS: ==--- You must be very experiences and good with Wo...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    9 bida

    I want host a laravel application on my server, need some who can start from now

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Please don't accept the offer before we discuss. Is it рossiblе wе disсuss оn skуpе? Mу skуpе аddrеss is Dedoalx1@[log masuk untuk melihat URL] оr рlеаsе соntасt mе оn Vibеr, mу рhоnе numbеr is +79510197416

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida