Can non profit organization accept bid projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    311,938 can non profit organization accept bid project tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13210 (Avg Bid)
    $13210 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $13 / hr
    $7 - $13 / hr
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    3 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Trophy icon Proposal Ideas 3 hari left

    Looking for someone to write a proposal for me. These are my skills: * Excellent organization skills and attention to detail * Time management & Scheduling * Insurance Claims and Billing Coordinator * Managing Payroll, Accounts Receivable & Payable and Financial Arrangements * Experienced with Windows, Microsoft Office & Eaglesoft Experienced with computers, phone calls, scanning, fa...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    0 penyertaan

    We are a startup organization that is trying to create products for nonprofit and church donations. We want to convert our website donation checkout/form into a code that can be added or embedded into any website. All code for this work is already available. All you will be doing is making a few changes and putting it together into a code that can be embedded into any organization website. You can...

    $334 (Avg Bid)
    $334 Avg Bida
    26 bida

    I am looking for a blogger who can create blog on Healing Crystals, Words 500 to 1000

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    5 bida

    We have a website development ongoing, and its missing two pages. the login and signup, these two pages will have forms and few buttons with validation, we already have a preexisting template with a form page, so someone will need to work around this to make things easier.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    23 bida

    My web site is [log masuk untuk melihat URL] - it is old and needs an update What I am looking for is; - I need to be able to take credit payments for the cloud pc, cloud server, cloud storage products. I need a new web site that can offer 10 days free trial and at the end of it, i need to be able to take credit card payments from my customers I will be providing the content and images for...

    $689 (Avg Bid)
    $689 Avg Bida
    18 bida
    Rebuild website - ibs.edu.sg 6 hari left
    DISAHKAN

    Entire website to be redesigned. Reference website: [log masuk untuk melihat URL] I need an existing website rebuilt. I need you to design and build a website for non-profit education organsiation Bid price = Project price, NO negotiation.

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    22 bida
    API/Webhooks/Data Automation 6 hari left
    DISAHKAN

    I run a training company where I track registration and attendance in a MySql database. I currently use Zapier to connect some apps to the MySql database and other apps to each other. I am looking for an automation solution that will be more affordable long term. Here are the services Zapier currently connects for me: [log masuk untuk melihat URL] -> MySql database (I connect multiple forms o...

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    12 bida

    I am Founder of Non Profit Organization "Mind, Soul and Body, Inc.", and I am looking to at business plan written. Our organization would host services for US military service-members transitioning from the military into civilian life. More details would be given after interest is made towards project.

    $235 (Avg Bid)
    $235 Avg Bida
    19 bida

    Our company is looking for a Microsoft Intune specialist who can assist us in setting up / fixing our subscription (all the laptops on our network are labelled as ‘non-compliant’).

    $525 - $1049
    Tempatan
    $525 - $1049
    0 bida

    semi orthogonal non negative matrix factorization on 4 type of cancer dataset and a hybridized feature selection and extraction approach for enhancing cancer prediction based on DNA methylation in R studio and r language programming.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY 99 6 hari left

    We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have100% accurate result. PS : this is a long time work we grantee you a good earning, but you need to accept our conditions.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    55 bida

    Need someone who can change woocommerce code and edit checkout page on an ecommerce site. Adding fields/sections. I dont want to use plugins, i need someone who can code and change elements in the template

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    12 bida

    So, what i want.. I want a website built, where people can post links & pictures etc, and then verified by a moderator, and then published in a good searchable list. i would also have a chrome/firefox addon, that makes it so if someone goes to a link that's been posted they will get a warning.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    22 bida

    I have a ruby on rails based program running on AWS servers. The system is setup with a main EC2 instance and 4 worker EC2 instances controlled by sidekiq and synchronization with elastic. RDS dbase and files stored on s3. The system does not work great and we keep running out of memory which requires logs to be cleared regularly and sidekiq to be restarted. I want to take over many of these b...

    $53 / hr (Avg Bid)
    $53 / hr Avg Bida
    18 bida
    Online furniture sales UK 6 hari left
    DISAHKAN

    Sell furniture in the UK. Ideal for website owners, Shopify store, Amazon, social media channels, etc. Drop shipping basis with huge profit margins!

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    project finance 6 hari left
    DISAHKAN

    Examine the capital structure of a project organization Calculate the cost of capital of a project company Determe the optimal capital structure that maximizes the value of a project company Evaluate a diverse set of competing project investment proposalsExamine project cash flow patterns Examine key project financial metrics such as NPV, IRR, and payback under capital constraints Examine the impa...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    7 bida

    We are looking for a Virtual Assistant to provide technical support to our team while working remotely. As a Virtual Assistant, you will perform various administrative tasks, including making phone calls, follow-up calls, answering emails, writing content, letters, scheduling meetings, appointment and making travel arrangements. For this role, a strong Internet connection is required, along with ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    5 bida

    Sitel is looking for an Accounting Manager, Consolidations. Within our finance organization you’ll join an energized and positive team dedicated to providing guidance and assistance to our country financial teams located all over the world, and senior management. This role will be located in our North America headquarters in Nashville, TN.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    8 bida

    I'm looking for a person who knows video editing, and a little about video marketing/youtube. I will need this software to run daily, I'm able to pay 100 USD weekly to start negotiable, and later we can discuss profit share the company is a web development/Tech company Here is the software [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $1655 (Avg Bid)
    $1655 Avg Bida
    10 bida
    Behavioral Science Research 6 hari left
    DISAHKAN

    Description I am seeking someone with mental health and behavioral science research background to assist me in research for several projects. MUST have access to journal databases and can access scientific papers from various professional sites such as IOM, NAS, NIH, NIMH, and NHS. This will be an as needed job. Must have good research skills So if you meet the criteria below,please feel free t...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    18 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design and build a landing page.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    10 bida

    Lutheran Social Services of the Southwest (LSS-SW) envisions a world where all people can meet their basic needs and thrive. LSS-SW’s mission is doing justice, showing kindness, and serving those in need. This organization has lived out this mission for almost 50 years in Arizona, and currently works in five main program areas: • Aging & Disability Services • Children & F...

    $16110 (Avg Bid)
    Tempatan
    $16110 Avg Bida
    2 bida