Can non profit organization accept bid projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    428,373 can non profit organization accept bid project tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Ole...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Assalamualaikum. Saya ada sedikit pertanyaan tentang program eRezeki. Ini bukan 'hire-me directly' job offer, jadi sila jangat accept. Terima Kasih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... [log masuk untuk melihat URL] buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic ke...

    $13396 (Avg Bid)
    $13396 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus...

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5655 (Avg Bid)
    $5655 Avg Bida
    2 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 - $400
    $400 - $400
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    We are a modern medical spa that specializes in non invasive body sculpting. Our full name is Modern Outpatient Image. We go by "MOI" (mwah like the sound of a kiss) which is French for me. We emphasize the importance of self love and self care. I want a combination of these two concepts. I like the font in the ModernOutpatientImage2 file. I like the image concept in moi_v2. I like the ...

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    29 bida

    I want my live video to be recorded. Video will go for 15-20 days non stop Connection- Streamyard to YouTube

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    5 bida

    i need some good quality writing within 12 hrs please read the attached document and only accept the job if you are able to meet the deadline. Make sure the work has no plagarism at all, if you read the word document attached you can see that i've written besides it the answer i need you to research more indepth on and all times please make sure you are always referring to the question.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    11 bida

    I need developer and designer that have more than 6 years of experience in Magento or Laravel. Our website call Bizbox. Also need to know linux cpanel. Dropship website feature is to be able to download product description from other dropship website and other website like Alibaba via API and upload to other shopping portal like Ebay, Amazon and etc. Seller able to change price and description to...

    $1356 (Avg Bid)
    $1356 Avg Bida
    17 bida

    Bonjour, Je suis à la recherche d'un web développer confirmé (si possible front & backe end) afin de constituer mon site internet. J'ai créer une maquette figma assez complète. Les grandes lignes sont: - la création d'une carte interactive à la Airbnb avec des points d'intérêts (MapFit) - la création d...

    $594 (Avg Bid)
    $594 Avg Bida
    6 bida

    here I leave a video of what I want to do [log masuk untuk melihat URL]

    $426 (Avg Bid)
    $426 Avg Bida
    8 bida

    We need to have a sample Postman collection that shows how to consume the functions in Firebase/FireCloud. This means above all achieving proper authentication for BACKEND (server to server requests, non OAUTH). The purpose is to retrieve all documents, collections & data from child nodes given a project/database. The scope is: 1) Manage authentication (with a server key and/or custom account...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida
    Trophy icon Logo and Whitepaper Design 4 hari left

    Asylum Luxe is one of very few NFT and FNFT marketplaces that use Tokenization in such a unique way that it patented the process. Unlike most NFT marketplaces, we focus only on Collectibles that hold Extreme Value. Our partners range from Museums, Universities, Private Collectors, Non-Profits, Insurance Companies, Hedge funds to Lawfirms. We work with some of the most prominent craftsmen in th...

    $250 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $250
    7 penyertaan

    Hello, I want to build a specific mvp model on digital Identity verification app. I have a specific basic structure wireframed for the digital id and we speak about some more widget that using simple things like crud operation. More information will be disclosed with the right candidate and first of every action is to sign an NDA with an attorney as a witness and send it back to our head office wi...

    $1200 (Avg Bid)
    $1200 Avg Bida
    21 bida

    Need 3D design ,2D Designer drawing and floor plan for Residential and non Residential Projects. It includes Homeinterior ' Homedecors

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    9 bida

    Description: Looking for a financial accounting inclined person make a trading profit and loss account of our company for the month of May and convert the document to Microsoft Word in Swiss Language

    $1244 (Avg Bid)
    $1244 Avg Bida
    14 bida
    Pancakeswap Bot 6 hari left

    Hello freelancer, I'm looking for someone who already owns a pancake swap and sells it to me. The bot should be able to find all new coins & tokens and buy / sell them directly. I am looking for a ready-made program, my budget is limited. I offer a share in the profit that I will generate on PCS.

    $454 (Avg Bid)
    $454 Avg Bida
    2 bida

    Need a ghost writer to help create a non-fiction book which will be presented to publishing houses. Idea and major topics for content will be provided. Writer will have to use their skills and talent to create the book. Book should be between 150-200 pages. Other details will be provided once writer is selected for the project

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    4 bida

    I am seeking out writers for a worldbuilding project to write lore on subjects in my world. 50,000 words are wanted from the Seller. Budget is £50/$66 . All info is in doc attached. The basic lore you need to follow is in the doc as well. Please remember to include the codeword that is inside the attached file to be considered. Looking for Native English speakers only, would prefer someone ...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    2 bida

    Con alias, dopo aver dato dei miei sketch+ photoshop+package+componenti su alias, creare solamente la carrozzeria esterna, non in classe A.

    $36 - $303
    $36 - $303
    0 bida
    Build a Real Estate Website 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello. I am an apartment locator and I need a website built. This website will have a page telling about the company, it will accept user contact information and notify us of inquiries. It will accept user preferences for apartments (i.e. location, number of bedrooms, sqft, etc.) and notify us of inquires. It will also contain a page to view latest deals with pictures, prices, and details of apar...

    $451 (Avg Bid)
    $451 Avg Bida
    77 bida

    need a web developer instructor who can teach me the code

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    16 bida
    Courier tracking mobile app 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a website from where visitors can book courier shipping service. Need to create Android and iOS app with following features: - Both apps must be published on Google Play and App Store - Track courier and show current courier position on google map ( or another map) - Live track courier - accept parcel pickup with username and password - make purchase via paypal - send out notifications w...

    $762 (Avg Bid)
    $762 Avg Bida
    33 bida

    My website is [log masuk untuk melihat URL] I currently have 650 (non paying members) on this Dating Website, and my goal is for the following: - I want someone to analyse the site - Suggest and then implement a strategy to have 100 new members signup and pay every week - SEO - White Hat - Google - Social Media I am only interested and I will want to see a proven track record in this field, and...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    18 bida

    Hi Ravikant P., I noticed your profile and would like to speak about requirements and my situation before proceeding. Can we discuss. Ps. please don't accept until we have discussed.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    please, please, please, `don't bid until you read and understand, please give me the price you are really willing to work at don't west your time and mine bargaining about it. also, its not fair for other. my post is about completing my literature review article. its about (Nanomedicine for colorectal cancer). I have wrote a lot of this review. however, I have a lot of other work stopp...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    12 bida

    Greetings, We're seeking an experienced designer/developer to design and develop our new website for us. The site will consist of approx. 15 pages. We're a freight forwarding service. 1. Home Page (simple, with an intro video (we'll prepare the video), one CTA button, and all the essentials found on most home pages (Abous Us, Sign Up/In, FAQ, Contact, etc). 2. Create account page ...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    29 bida