Can non profit organization accept bid projectpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    482,226 can non profit organization accept bid project tugasan ditemui, harga dalam USD

    salaam khairullah jana sanga yast pa khair yast ? zma nom qudratullah helali d. bakhsha ba kawe che dlta message kawma, ma ghostal che freelancer.com ki kar shroh kam no che har sa koshesh me waki payment method me wrta jor nakrai swai no. no ka zahmat na we d da payment method ye rta washayast deera mehrabni ba mo aw ka 1 sa wazahat mo rakay che d payment ye sanga kam aw ...zma nom qudratullah helali d. bakhsha ba kawe che dlta message kawma, ma ghostal che freelancer.com ki kar shroh kam no che har sa koshesh me waki payment method me wrta jor nakrai swai no. no ka zahmat na we d da payment method ye rta washayast deera mehrabni ba mo aw ka 1 sa wazahat mo rakay che d payment ye sanga kam aw d komi lary paise wakhlma zindy zma d mastercard d azizi bank d kho na ye accept kawe ma...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak RM800 atau 20 item untuk RM2000. 3) Task ini perlu dilakukan dalam masa 15 hari. 4) Berkemahiran menggunakan pelbagai jenis platform untuk tujuan promosi. 5) Menepati dan bersetuju dengan semua syarat yang dinyatakan diatas. Maklumat tambahan dan bahan-bahan bagi tujuan posting akan diberikan di whatsapp. Jika bersetuju sila hantar proposal dahulu untuk saya pilih. Maaf jika saya menggunakan bahas...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    4 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah...lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd dan semua entry akan tertutup. 6. Apabila sudah tertutup semua entry, sy mahukan EA kembali ke strategi No.1 dan keadaan ini akan berulang ulang. jika kamu ada pertanyaan,silakan berhubung dengan saya di talian whatsapp +60168663539....

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    12 bida
    Buku Hear Me Tamat left

    Saya daripada Persatuan Ibubapa Anak Masalah Pendengaran Malaysia (Hear Me). Persatuan kami adalah non-profit NGO yang tiada sumber kewangan yang tetap melainkan daripada pendaftaran ahli dan sumbangan orang ramai. Namun begitu, kami berhasrat untuk menerbitkan sebuah buku yang berkaitan dengan kisah kehidupan dan pengalaman ibubapa membesarkan anak mereka yang mempunyai masalah pendengaran. Oleh itu, kami memerlukan penulis upahan ataupun khidmat 'Ghostwriters' ini untuk menulis buku Hear Me ini.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    11 bida

    Mengirimkan sejumlah Artikel Memberikan informasi seputar cerita fiksi dan non fiksi untuk dipublikasikan. Berisikan realita kehidupan berkaitan cinta atau ekonomi dll, dan berisikan cerita humor atau horor dll

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    1 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    membuatkan macam daftar minuman non alkohol

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida
    bookeeper Tamat left

    get my profit and loss done have my accounting

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    14 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Assalamualaikum. Saya ada sedikit pertanyaan tentang program eRezeki. Ini bukan 'hire-me directly' job offer, jadi sila jangat accept. Terima Kasih

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain da...dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Profit...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    1 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@ 017-7918098

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@ 017-7918098

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Membuat expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA sl...eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic kebalikannya (open buy logic) ( contoh EMA 5 cross down EMA 10 ).. 3. close buy logic EMA fast memotong kebawah EMA slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) frame extern periode extern

    $12094 (Avg Bid)
    $12094 Avg Bida
    2 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $6 - $12 / hr
    $6 - $12 / hr
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke la...stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close...

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi yang di ingin disampaikan, sbb : 1. Milestone 2. Strategi untuk mencapai Visi Misi Organisasi 3. Sarana & fasilitas yang diberikan oleh organisasi

    $5106 (Avg Bid)
    $5106 Avg Bida
    2 bida

    penulisan artikel berbagai hal,di jaman sekarang ini pasti bayak hal yang dapat di beritakan kepada publik baik itu artikel ilmiah ataupun non ilmiah,bayak sekali hal hal yang dapat kita tulis untuk di publikasikan ke masyarakat dan untuk penambah pengetahuan.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    "MESIN PENCACAH KOMPOS Fungsi : - Mesin ini berfungsi untuk mencacah berbagai bahan (non food) untuk pembuatan pupuk kompos, dll. Spesifikasi : - Kapasitas : 500kg/jam - Dimensi (pxlxt) : 1000 x 600 x 1000 mm - Material Rangka : Mild Steel UNP 100 - Material Body : Plate SPHD 3 mm - Penggerak : Diesel 16 PK Dong Feng - Bahan Bakar : Solar - Finishing : Cat"

    $6 - $20
    $6 - $20
    0 bida
    Acdert Store Tamat left

    melayani para konsumen yang membutuhkan jasa sponsor2 secara online 24jam non stop.. silahkan hubungi jika berminat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    EA dengan strategy kalo trade pertama dengan lot 0.01 kalah, trade kedua dibuka dengan lot 0.02, kalo trade kedua kena stop loss, trade ketiga dibuka dengan lot 0.03, dan seterus nya sampe total dari semua trades ini positive dan mengenai target profit.

    $400 - $400
    $400 - $400
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori...place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ‚Äč‚ÄčInternet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ Bluetooth √ Quad Core Processor √ Original Fit Ca...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    I am looking for ESL teachers to English online to children between the ages of 4-14. MUST be available at least 3 hours per day - 5 days a week - between 6-9 BJT (China time) FIXED SCHEDULE! Skills and Experience: - Neutral accent is a MUST - Strong communication an...ages of 4-14. MUST be available at least 3 hours per day - 5 days a week - between 6-9 BJT (China time) FIXED SCHEDULE! Skills and Experience: - Neutral accent is a MUST - Strong communication and interpersonal skills, lively, energetic, patient. - Materials and additional training will be provided - Starting hourly rate: 5 USD per hour. New freelancers are welcome! European and Middle-Eastern non-native speakers are welcome. I will need to see your introduction video. Only shortlisted candidates will be contacte...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...place Style: - The logo should have a vintage aesthetic, capturing the essence of American Gangster style. Colors: - I have specific colors in mind for the logo with Green, Black and White. Can also have red. Symbol or Icon: - I would like the logo to include a specific symbol of a GEAR and not use the word gear. Skills and Experience: - Experience in creating vintage-style logos - Proficiency in using color to evoke a retro feel - Ability to incorporate a specific word "GANGSTER" with a symbol of a "Motor Sport Gear" or icon into the logo design Overall, I am seeking a designer who can bring my vision to life while adding their own creative touch. The logo will be placed on the SIDE of my DRIFT RACE CAR to draw attention and crowd foll...

    $750 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin Peraduan Teratas
    $750
    25 penyertaan

    I am looking for a child psychologist who can help my 8-year-old son improve his speaking skills. He has a lack of vocabulary and needs assistance in expanding his word bank. Knowledge of any Indian languages is a plus. Preferred Method of Communication: - Online video calls Specific Speaking Issues: - Lack of vocabulary Frequency of Sessions: - More than twice a week Skills and Experience: - Child psychologist with experience in language development and speech therapy for children - Knowledge of techniques and strategies to improve vocabulary and communication skills in children - Patience and ability to work with young children - Excellent communication and interpersonal skills to engage and motivate the child during sessions

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    You will need to create this small application in three different programming languages. Contact me to check what languages

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    21 bida

    I am looking for a power app developer to create a solution that will allow me to export word files in Microsoft Teams to PDF within the same folder and with the same file name. Platform: Microsoft Teams...me to export word files in Microsoft Teams to PDF within the same folder and with the same file name. Platform: Microsoft Teams Features and functionalities required: - Conversion of word files to PDF - Organization of files in the same folder - Ability to handle multiple files at once (10-50 files on average) Ideal skills and experience: - Proficiency in developing power apps for Microsoft Teams - Experience with file conversion and organization - Ability to handle bulk processing of files If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal ...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    I am seeking a researcher to explore the influence of cultural biases on the integration of women in the military. The research objectives for this project include analyzing the impact of gender stereotypes on women in the military and identifying strategies to create a more inclusive and supportive environment for them. The desired length of the research paper is less than 10 pages, and the desired format is APA. Skills and Experience: - Expertise in gender studies and/or military sociology - Proficiency in conducting qualitative research and analysis - Familiarity with APA formatting guidelines

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    48 bida

    Per cliente terzo, cerco preventivo effettivo - non mettete prezzi più bassi solo per essere contattati, perché riporterò il vostro prezzo di offerta al cliente e quello dovrà essere - per la creazione di DUE app: - applicazione che funga da ricettario con community annessa e possibilità di traduzione in più lingue - applicazione che possa riunire tutto il mondo culinario (imprese che fanno corsi, influencer, et similia e permetta l'upload di ricette. Un incrocio fra giallozafferano e instagram ma verticalizzato). Grazie mille a chiunque darà prezzi effettivi

    $27478 (Avg Bid)
    $27478 Avg Bida
    19 bida

    I am looking to hire an SEO freelancer who can work 20 hours or more per week. The ideal candidate should have extensive knowledge and experience in all aspects of SEO. Tasks to be handled: - On-page optimization - Keyword research - Off-page optimization - Technical SEO - SEO audits - Content creation and optimization Website focus: - E-commerce - Blog - Sports Duration of hire: - More than 3 months Skills and experience required: - Proficiency in all areas of SEO - Strong understanding of keyword research and on-page optimization - Experience in off-page optimization and link building strategies - Knowledge of technical SEO and ability to conduct thorough audits - Ability to create and optimize high-quality content If you are a dedicated SEO expert who is available for long-t...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    50 bida
    final essay 6 hari left
    DISAHKAN

    ...very difficult to pay her bills when she was making the higher rate. With this pay cut it will be almost impossible. Sal says he is sorry, but if Renata isn’t happy with the pay, no one is forcing her to work for him. She can always look for another job. When Renata accuses Sal of being unfair, he insists this isn’t so. It is his business, he reminds her, and he is entitled to whatever profits he can make. Is Sal being unfair? Does Renata deserve more? Or is Sal correct when he says because he is free to offer whatever he wants to pay, and because Renata is free to accept or reject the offer, whatever they agree to is just? Explain Nozick’s entitlement conditions and his Chamberlain example, and show how Nozick would answer these questions. N...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    52 bida
    Trophy icon Membership Sticker 6 hari left

    Project Title: Membership Sticker Description: I am looking for a skilled graphic designer to create a custom-shaped membership sticker for my organization. The ideal candidate should have experience in designing stickers and be able to work with custom shapes. Requirements: - Design a custom-shaped (oval) membership sticker - Incorporate specific colors provided by the client (blue, gold and white as in the logo) - Provide data file in digital format that can be given to my local printer. Logo that's currently attached is for your reference only. A vector file will be provided to the contest winner for the final digital file. Sticker content will simply be the logo and the words "Member Business" Skills and Experience: - Graphic design expertise - ...

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    9 penyertaan
    Trophy icon Business/Meeting Card Design 2 hari left

    I am looking for a talented designer to create a very simple, minimalistic business card for my organization. Preferred Style: - The design should be minimalistic, with clean lines and a modern aesthetic. Two sided card, but with text only on the back. Color Palette: - I have a preferred color palette in mind, which I will provide to the chosen designer. Specific Information/Elements: - I have specific information and elements that must be included on the card, which I will provide to the chosen designer. The logo attached is for reference/design purposes only. The contest winner will receive a vector file to be included in the final digital file. Text to appear on the front of the card: - LOGO - Pennsville Business Alliance - Pennsville, NJ - (856) 421-6002 ...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    95 penyertaan

    this is current project I need Trust wallet/metamask and wallet connect If you can, let me know I will give you full marks review it needs to be done in a few hours (1or 2 hours) If you want to get hired immediately, write the job proposal "wallet connect" from the start otherwise will be ignored.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    28 bida
    AMAZON FBM/FBA 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for experienced freelancer who know about Amazon FBM business. I am not manufacture or stockist of any product. But i have seen people do it some copying ASIN code or something called latching method listing. If you know how to do Amazon FBM business msg me directly Here's the task 1) Find trending product that can be sold on good profit 2) Find supplier for it 3) Amazon Global account management 4) Listing/ Shipping / Return Handling 5) Complete handling of Amazon Business

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    4 bida

    Steps to complete this project: Mark the steps as checked when you complete them. Open the start file. If the document opens in Protected View, click the Enable Editing button so you can modify it. The file will be renamed automatically to include your name. Change the project file name if directed to do so by your instructor, and save it. Review and delete selected comments and tracked changes. Change the Display for Review view to All Markup. Read the comment at top of the document and then delete the comment. Find the first tracked change in the document (left, right, and top margin changed) and Reject Format Change. Review the changes in the document and then Accept All Changes and Stop Tracking. NOTE: If group titles are not visible on your R...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    8 bida
    Data base SQL Code 6 hari left
    DISAHKAN

    Part 1: Loading the data Part 2: Exploration queries Part 3: Nested queries Part 4: Aggregate queries Part 5: Report organization that's it very simple

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    29 bida

    Facebook Ads expert looking to get more Instagram Followers using Ben heath method - (DO NOT BLIND BID) (DO NOT BLIND BID) (DO NOT BLIND BID)

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    29 bida

    ...ability to show the individual units and allow the customer to schedule the unit they are looking at. • It should be able to allow customers to search for open dates for any unit and schedule reservations for open units and/or search open dates for any unit. • It should be able to display, in a calendar format, days/times units are open and days/times units are occupied. • It should be able to accept a reservation fee or complete payment. Using whatever electronic payment method the customer would like to use. Might just limit this to credit cards, but more options would be better. • No unit reserved without reservation fee or full payment • System should ask for number of guest that will be staying and if more that unit will handle decline reservation....

    $1121 (Avg Bid)
    $1121 Avg Bida
    184 bida

    I am seeking a professional to revamp my NSFW WordPress site (ABOVE) with Membership Pro and e-commerce functionalities. I have a clear vision of what I want, but am open to professional opinions and suggestions. Specific Requirements: - Content Organization and Navigation: I want to improve the organization and navigation of the site to make it more user-friendly and easier to navigate through the NSFW content. Ideal Skills and Experience: - Strong experience with WordPress and NSFW websites - Proficiency in using Membership Pro and e-commerce plugins - Knowledge of design and layout enhancements to improve the overall look and feel of the site - Ability to implement functionality improvements to enhance user experience - Familiarity with payment and subscription process...

    $3901 (Avg Bid)
    $3901 Avg Bida
    77 bida

    ...subscription plans for users to access premium features such as ad-free listening, exclusive content, and early releases. Subscriptions can be billed monthly or annually. 2. In-App Purchases: • Provide in-app purchases for special features, additional content, or virtual goods within the app. This could include exclusive merchandise, additional playlist slots, or unique customization options. 3. Merchandise Sales: • Integrate a merchandise store within the app, allowing users to purchase T-shirts, posters, and other merchandise related to your music brand. You can earn a commission on each sale. 4. Ad Revenue: • Include advertisements in the free version of the app. You can earn revenue through various ad models, such as banner ads, interstitial ads, ...

    $720 (Avg Bid)
    $720 Avg Bida
    31 bida

    I am looking to hire a skilled developer to help me create an AI platform that can process pictures and videos on a construction site. The main goal of this platform is to identify hazards and dangerous situations in real-time. In addition to this, I want the AI engine to continuously learn and improve over time. Integration with cameras is a crucial component of this project. However, I only require basic level integration with the cameras. This means that the AI platform should be able to receive input from the cameras and analyze the data to identify hazards and dangerous situations. I have a flexible timeline for this project and I am willing to invest more than 6 months to ensure the successful development and integration of the AI platform. Ideal skills and ex...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    3 bida

    Core Data and CloudKit MacOS and iOS app development. Previous developer became non-communicative. Project is approximately halfway done. Thanks!

    $25 - $50 / hr
    Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
    $25 - $50 / hr
    23 bida