Can upload music people download directly sitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    326,913 can upload music people download directly site tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    4 bida
    Enjoy Music Tamat left

    Akan menyelesaikan sebuah musik yang enak di dengar, agar orang orang dapat mendengarkan lagu yang enak di dengar, agar semua bisa menikmati ciptaan saya

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Assalamualaikum. Saya ada sedikit pertanyaan tentang program eRezeki. Ini bukan 'hire-me directly' job offer, jadi sila jangat accept. Terima Kasih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya suka dengan musik, keahlian saya di musik. berkarya lagu untuk menghibur masyarakat sekitar

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    vocalist band or single singer. hanya bernyanyi music japanese. pertemuan pertama gratis.(promo) only weekend.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    saya ingin menerjemahkan beberapa musik favorit saya. Musik - musik ini bisa membuat kita tenang dimanapun kita berada atau pada situasi apapun yang berupa situasi negatif atau buruk. Ketika kita senang pun bisa berlanjut dengan suasana yg lebih nyaman dan lembut karna kita sedang tidak mengalami situasi yang tegang dan kesal.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida
    I need a coder 6 hari left

    Build a database platform with API's to (Spotify, sound cloud, youtube and apple music) to receive updates on music artists news and new music releases. Either just a back end database and send it out to subscribers ( free subscription)- through email or text or more advanced to include a web interface.

    $1550 (Avg Bid)
    $1550 Avg Bida
    21 bida

    I need someone who builds me some lines of code to login into ebay-kleinanzeigen (already setup), upload a image and post this with announcement into the platform and look like a real human while doing this

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Ready To Play 6 hari left

    Summary ReadyToPlay is CD ripping done right. For over 14 years, individuals across the world have trusted us to convert their CD collections to lossless & MP3 formats for whole house audio systems, Tesla, and lots of other devices. We’ve worked for world famous music performers, Hollywood celebrities, recording executives and hundreds of individual music enthusiasts. ReadyToPlay (RTP) p...

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    I need ALL of the features of this Flash widget [log masuk untuk melihat URL] rewritten in HTML5, javascript or something similar but so the gallery is mobile readable and functional. This will involve coding the new version of the gallery from scratch. Please ensure that all of the original gallery features: full screen, reflections, music, scrolling and description remain in place and are full...

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    27 bida

    I need a dedicated developper to Build An Android Mobile app that can progressively scan different aspects of an image and save as one HD picture. It is like progresively capturing parts of a large image and comlipling to one image that looks exact;y like the original image captured, and in high resolution as well.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    11 bida

    We are looking to hire someone that has experience with data entry for Shopify and Amazon. Must be detail oriented. Must be comfortable asking questions. And must have experience with excel. This person will be responsible for entering data into Shopify and Amazon upload templates. The pay is .30 per product entered in the template with a bonus of .05 if there is no error. (It takes an average...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    40 bida

    My name is Guillermo I dj parties and make mixes in almost all genres of music. I have a handful of mixes I would like to put online and put on cds. I need artwork design for the covers.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida

    We have a website that needs 20 to 40 hours of development work. Should be able to work with me directly on EST time for at least 10 hours a day. This is an ideal position if you are an expert in Wordpress, BBPress and are comfortable with UI/UX work if there was a need for it. Mention what Plugins you have used with BBPress and your feedback on phillytalent.com. (IF YOU DON"T THEN APPLICAT...

    $517 (Avg Bid)
    $517 Avg Bida
    21 bida
    Online Chat Customer Service 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I am looking for 1 person who could work via chat for a soccer uniform website. The following would be required: 1. must be able to fluently write in English and in Spanish. If you cannot write in both please do not apply. 2. Time would be from 10am-2pm pst time and it would monday-friday and must be able to do all 5 days. 3. must be a quick learner, have common sense, and be able to rea...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    6 bida

    I need someone with experience writing patents texts, and drawings, to send it directly to USPTO. We need 2 or 3 patent Drawings and complete Texts en english. It's a technical patent, so we need someone with good technology understanding.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    4 bida

    Hello- My name is Lance Cary. I’m a writer that lives in west Kentucky, and I’m dying. I’m 41 years old, and just four weeks ago my cardiologist in Paducah, Kentucky confirmed I had diagnostic heart failure. Hoping it wasn’t true, I saw two other cardiologists, only to find out they agreed with the diagnosis. My prognosis: five years to live, plus or minus two. A part...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    10 bida

    I need to extract information from websites and input that into file maker, also from excel into filemaker

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    17 bida

    Am looking for someone who can develop a software for our sales people that they can use when on the field to log in and see pricing for the product and be able to generate application form. Also to be able to put in prospects etc

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    20 bida

    Hello. My name is Brandon, I'm an writer/director/photographer from Oregon. I've produced/written/directed a handful of short films and music videos in the past, but have dedicated the past 5 years to writing feature length screenplays. I have now a screenplay that I'd like to put into pre-production over the next year, and am looking for a Producer to help see the project throu...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    I have one electrical business. You can work with me directly and can help me as a agent. This is no problem for you. While we are going, I will pay 200USD every month. Please contact me. Regards.

    $404 (Avg Bid)
    $404 Avg Bida
    7 bida

    I have one electrical business. You can work with me directly and can help me as a agent. This is no problem for you. While we are going, I will pay 200USD every month. Please contact me. Regards.

    $256 - $768
    $256 - $768
    0 bida

    I need someone to take jpeg images, place as many as you can per page and convert it to a jpeg file - without changing the size - so i can print. Some files need to be duplicated or triplicated. I need as many of these specific files together on one or two pages: 5' BGB - need this two times 5' Crawl tunnel - need this three times 10' BGB - need this two times 10' Crawl Tunn...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    38 bida

    I'm trying to commission someone to directly release to me facial rigging and texturing for these models to make them look more like the pictures below [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I need someone to rig eyes,eyelids and a side mouth on these models to look more like the images below for a fan game I am creating. Say "Tha Demera...

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    12 bida

    This task needs to be corrected and made some small changes to. The url are [log masuk untuk melihat URL] The registration process needs to be completed and the search function needs to be corrected and developed.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    59 bida

    Hi we want to establish relationship with an honest freelancer and manage our amazon and ebay store on daily basis. Need to know how Amazon US Pro Seller accounts work and Ebay account and how to upload csv files to an account and import products from various suppliers such as Aliexpress to my amazon and ebay store automatically with Dropshipping scraping software which will provide you the name ...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    16 bida

    Hi we want to establish relationship with an honest freelancer and manage our amazon and ebay store on daily basis. Need to know how Amazon US Pro Seller accounts work and Ebay account and how to upload csv files to an account and import products from various suppliers such as Aliexpress to my amazon and ebay store automatically with Dropshipping scraping software which will provide you the name ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    7 bida

    I need to build strong website which millions can visit with strong cloud and fast

    $1169 (Avg Bid)
    $1169 Avg Bida
    36 bida

    I need the synth music in the background of this audio track stripped out of the audio to where only the scream effect can be heard.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida