Cannot connect to the website please make sure you have entered the correct url youpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    611,730 cannot connect to the website please make sure you have entered the correct url you tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    Refigh to make Tamat left

    aaababad dfsds,l kll; m;smd; smd;l; sld;'a ;s,;paklkdlhsd lkhsdkhdj k;aepjdlkdhklshdl sdlkhslkhdskhdlskd

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Toko online yang menyediakan produk make up, perawatan kulit, wewangian Dan toiletries untuk wanita, pria Dan anak-anak.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    I have a xml language pack for my script which i need translated from english to simplified chinese. There are around 5000 lines with an average of 4-5 words per line. You cannot use google translate or any other automatic translator because my client will notice. It needs to be translated manually. If you have experience with adult sites it will be easier. Please only bid if you can meet the abo...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    6 bida

    convert this website [log masuk untuk melihat URL] to a responsive wordpress website

    $592 (Avg Bid)
    $592 Avg Bida
    95 bida

    event: Welcome Week - Edinburgh 26th/27th/28th June 2019 10am to 7pm on the 26th 10am to 6pm on the 27th 10am to 5pm on the 28th (I have detailed brief, will send it if you take the session over). Equipment: two cameras, one has to be on tripod recording constantly all the panels and pitches, and the videographer has to have another camera to be able at the same time to record some broll to produ...

    $1020 - $1084
    $1020 - $1084
    0 bida

    I am moving away from an analogue system in the hope that Asterisk/FreePBX can meet my current needs. I have a system that manages a group of Psychics. This is the process. 1. A caller rings a DID number. 2. Caller is presented with a welcome Message, and asked to press 1 to connect to a psychic that they already know their four digit number of. Press 2 to listen to available Psychics current...

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida
    Grant writer 6 hari left

    We have applied with innovate UK for a dementia related online platform. We need someone to work for 10 hours on the project to make amendments and correct things that need to be changed. It is very urgent. A business plan writer could do this job but someone with experience in applying for Grant's wound be ideal

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    28 bida

    Task: Add an article to my website, a 3D book cover and make minor adjustment to another article. Website [log masuk untuk melihat URL] The entered article must show continuity with the rest of the "About" page. Thank you. Mark

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    Hi, I have iOS & Andriod clock-IN/OUT app and require to Migrating to the New Places SDK Client as per google map update. At present your app is using the old version of Mobile Places SDK in the app when anyone clock-IN and clock-OUT the app also store location. and also when they Start & End Travel it sotres the location. Please only give me the final total amount to update both apps

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    11 bida

    I need a simple warning notification. We will connect this to another device. This will send a temprature which the AR should visualize as warning. I have to with vuforia and unity project.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I have a buy now dialog (html/css). Want to make it responsive. Thanks,

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    74 bida

    Marathi and hindi language speaking

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida
    make dmv study questions 6 hari left
    DISAHKAN

    i need you to make a easy to use dmv question and answer study series using official dmv study guides of following states in the USA, one set for each. starting with wisconsin, new york, california, new jersey, massachusetts, washington, iowa. $50 per set. must be thorough. eventually all 50 states.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    15 bida

    I need some help with internet modeling marketing.

    $3125 (Avg Bid)
    $3125 Avg Bida
    8 bida
    URL index in Google 6 hari left
    DISAHKAN

    I have cpanel login i want to index URL in Google

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    in open cart administration panel>Sales>New invoice i cannot add products also i cannot edit any invoice of other customers. this problem happened last week.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Part of the ship 13 hari left

    I need a t shirt graphic in full color. Needs to incorporate the USS CONSTITUTION and the phrase part of the ship part of the crew. Sample graphic of ship is attached.

    $30 (Avg Bid)
    $30
    2 penyertaan

    Android App Changes : --------------------------------- 1. Add "Privacy Policy" and "Terms and Conditions" within the App and ignore the backend privacy policy. 2. Ask by a Box in center of Mobile from users after Install to Read Terms and Conditions and Privacy Policy ( will send you an image for example) 3. Add a Mini Slider of 10 Top News on Homescreen ( We can mark top n...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    18 bida

    Hi so i have a file with 500 rows. each row has 4 columns: company name country city and address. I need 2 things: * put the city name (from the address) in the city column. *Check the address on google maps that there is effectively the company at this specific address. -> you should put the google maps link of your search to show it is correct address. So basically you only have to fill...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    38 bida