Cara buat design logo di baju kaospekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    43,661 cara buat design logo di baju kaos tugasan ditemui, harga dalam USD

    Untuk mensejah trakan plaku ukm Supaya tetap produktiv Di masa pandemik ini

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    Saya membutuhkan data mengenai donasi yang dilakukan pada 1 bidang (akan dijelaskan lebih lanjut) yang terlaksana selama 2018-2021 di Indonesia. Data berupa profil penyumbang, penerima, lokasi, jumlah, perusahaan, sumber dana, dll. Projek akan terlaksana dalam 1 bulan. Output Data berupa tabel .csv atau .xlsx excel document. Ideally you are indonesian, because the web scraping job is scraping ...

    $312 (Avg Bid)
    $312 Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin mensortir data yang sudah pernah ada di Excel untuk kemudian digunakan terus-menerus.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    17 bida

    Salam, tolong wasap sy di [log masuk untuk melihat URL] untuk saya pastikan payment dengan job yg bakal dibuat supaya ada berbaloi.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    key in data Tamat left

    key in data. syarat-syarat: perempuan rajin sentiasa menjaga penampilan tinggal di melaka, malaysia

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    6 bida

    Dibutuhkan 15 penulis konten berita untuk niche: 1. Nasional 2. Berita daerah 3. Internasional 4. Fashion 5. Kesehatan 6. Seleb 7. Kwave 8. Sinopsis 9. Hoax atau fakta 10. Unik dan seru 11. Food dan travel 12. Khazanah Syarat: 1. Diutamakan pernah penulis di UC News 2. Ketika mengajukan penawaran, pilih niche mana yg menjadi pilihanmu 3. Sumber berita sudah ada tinggal mengolah kata 4. Kerjaan be...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Salam..saya Ashikin drp Melaka. Saya guna Python (fmin algorithm) untuk mencari parameter estimation..harap sudi membantu..saya dh buat separuh jalan tetapi macam tak jadi..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Infonya akan dijelaskan di inbox

    $458 (Avg Bid)
    $458 Avg Bida
    6 bida
    Signboard -- 2 Tamat left

    - mesti ada gambar lelaki (pekerja ladang) - tema biru - dalam 2 bahasa, bm dan bi - contoh diberi, boleh buat ikut kreativiti sendiri

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    8 bida

    Buatkan 1 artikel pilar SEO Keyword utama di artikel Pilar Cara Budidaya Ikan Lele 10 artikel turunan dari keyword Cara Budidaya Ikan Lele diutamakan yang berpengalaman membuat artikel SEO

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin buat web penghasilan duit boss

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yan...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    tulisan di create jadi artikel dan di design , 2 language . max. 7 day.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida

    Hi Wahyu Tirta M., Saya sedang mencari seorang spesialis SEO Apakah anda tertarik mengembangkan website via SEO? Jika ya, mohon hubungi saya via wa di 083808022756

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    Saya seorang jurnalis dan saya sering membuat beberapa artikel untuk di jual belikan

    $416 (Avg Bid)
    $416 Avg Bida
    3 bida
    Jahe Merah Tamat left

    Manfaat dan Peluang Usaha Jahe Merah di tengah masa Pendemi

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi Gb Titus E., kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Melitabud, kami dari Visicom brand, ingin membuat video animasi untuk iklan. Produk kami adalah elektronik, fokus nya di lampu. Untuk budget dan deadline, belum fix. Jika tertarik, boleh send previous works untuk kami bertimbangkan? Thank you.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya dalam proses membina rumah dan ingin menggunakan software revit untuk membantu saya dalam design rumah. Saya sudah ada rangka floorplan dan cuma mahu lihat floor plan itu di dalam revit.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    4 bida

    website yang saya buat bertema pahlawan. didalamnya terdapat halaman home, about dan contact

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    12 bida

    design baju gamis syar'i ibu dan anak koko ayah dan anak mukenah, sajjadah,dan sarung

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    7 bida

    Bsa memberitahu tanaman kena penyakit apa dan cara menanganinya, cara merawat tanaman, apa yang harus dilakukan, pemberitshuan tangki air sudah habis, pemberitshuan lampu harus di nyalakan

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Penulisan artikel artikel yang lagi hangat di perbincangkan

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    8 bida

    sy manuel dari Satu Pintu bergerak di biang IT solution,ada projek untuk membuat game web GL

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    membuat contoh gambar di bawah menjadi animasi

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Salam [log masuk untuk melihat URL] name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singa...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida
    $115 Avg Bida
    7 bida

    Saya merupakan seorang founder sebuah kedai buku online. Saya memerlukan orang yang ada pengalaman membangunkan brand kedai di instagram dan membantu saya untuk menguruskan imej instagram saya. MALAYSIAN ONLY.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    9 bida
    DESIGN BAJU Tamat left

    Hello..Saya memerlukan design baju bertemakan travelling dan backpackers..Design baju hendaklah nampak simple and good looking..Tak nak design yang terlalu hardcore just simple and nice..design tak nak 100% ciplak dari goggle..Nak yang fresh design

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    27 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida
    360 banjir Tamat left

    membuat video 360 tentang banjir dan cara menyelamat ketika banjir.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida

    Selamat malam bolehkan saya jadi melamar pekerjaan di sini ?

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak i...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tentang Video memancing Belut,di mana semua yg di video untuk edukasi memancing belut

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    4 bida

    Sistem Lost and Found dalam universiti, entiti terdiri dariapa 2, Admin dan pengguna. Pengguna daftar ke dalam sistem menggunakan nombor matrik dan password. Kemudian di dalam web akan ada 'Tambah kehilangan barang', 'Tambah barangan dijumpai', 'update barangan dijumpai', 'update barangan hilang', 'Hubungi kami', 'logout'. Untuk 'tam...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum Tuan Shamsul, Saya Faiz, Pelajar Research UiTM. Saya sedang menjalankan kajian tentang Malaysian Freelance Software Developer. Saya telah buat bacaan tentang ini dari artikel. Cuma saya perlukan pengetahuan yang lebih iaitu melalui interview selama 15-20 minit bersama expert. Kalau Tuan berminat, saya sanggup membayar Tuan, Tuan hanya perlu bagitahu berapa yang saya perlu bayar. Te...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi Nurkhalida M., Awak Boleh buat website macam propertyguru, starproperty etc? Saya nak buat satu webiste utk property. Awak guna medium apa utk buat website? Thank you.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Nama Produk : Jeongsin 정신 (tulisan Korea) Tulisan Warna Gold Background Putih ada Gambar Ginseng Kemasan Luxury / Mewah

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    saya nak anda buat interface login dan linkkan ke interface menu(interface nih biar ada pilihan makanan dan minuman). Selepas itu interface pengiraan order makanan dan minuman yang [log masuk untuk melihat URL] skali interface viewuser(iaitu nama,alamat,masa(jam) user buat pembelian).Dan yang viewuser ini,saya ingin anda linkkan ia ke database phymyAdmin..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Buat undangan pernikahan Buat undangan pernikahan

    $266 (Avg Bid)
    $266 Avg Bida
    3 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    mengurus dokumen Legal yang berkaitan dengan Eksport dan import, mengurus persyaratan pengiriman barang di bea cukai sampi selesai, mengurusi proses custom clearances, dicari yang berpengalaman sebagai staf EMKL minimal 2th.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    6 bida

    mengurus dokumen Legal yang berkaitan dengan Eksport dan import, mengurus persyaratan pengiriman barang di bea cukai sampi selesai, mengurusi proses custom clearances, dicari yang berpengalaman sebagai staf EMKL minimal 2th.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    7 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    membuat gambar exterior interior, menyelesaikan gambar untuk di lapangan

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    Saya Lagi ingin mencari yang pandai dalam membuat sebuah Animasi Overlay Stream, Contoh animasi overlay seperti di Streamer BTR Ryzen Atau Pun BTR Lainnya

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    3 bida
    mencari data Tamat left

    mencari dan mengumpulkan data kurang lebih 100rb data. pembayaran menyesuaikan dari data yang di dapat

    $1112 (Avg Bid)
    $1112 Avg Bida
    4 bida