Case study writingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    5,000 case study writing tugasan ditemui, harga dalam USD
    Copy Writing Tamat left

    Saya mencari pekerja lepas yang baik yang dapat menangani pekerjaan copywriting dan mengetik ulang dengan sempurna

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    8 bida

    berita mengenai fakta bukan opini dan juga ditambah dengan hiburan seperti cerita

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    25 bida

    saya ingin menghire anda dalam membuat suatu konten (per kontent) dari event-event yang telah kami selenggarakan, kami memberikan materi substansi kepada anda dan anda akan membuat konten berdasarkan materi tersebut serta memberikan keyword untuk SEO website pada konten tersebut

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    21 bida

    saya mempunyai subject workshop. supervisor saya ingin saya membuat sata case study berdasar menu2 yang disertakan di appetit village cafe.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu buat paralel

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    hi saya cikgu telco. saya perlukan seorang untuk menyediakan copy writing dan poster untuk saya.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    5 bida

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/call/physical product -rapidly scale-out and maximize your revenue

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida
    copy writing Tamat left

    Copy writing untuk iklan fb dan berkenaan makanan kesihatan dan diet

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    30 bida
    Analisa data Tamat left

    Menganalisa sejumlah data Mengumpulkan data valid, mengambil hipotesis dan study data, menarik kesimpulan dan peluang.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    30 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 5 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida
    Writing -- 4 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $763 (Avg Bid)
    $763 Avg Bida
    6 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    9 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mencari penulis berbahasa melayu, yang tahu & mampu menulis untuk 5 konten berunsur kesihatan (ada background medical field lg bgus), yang juga wajib tahu pasal search engine optimization (SEO). konten anda akan saya periksa utk mengelak plagiarism menggunakan copyscape & yg seumpama dgnnya. Saya mempunyai byk job tergendala atas urusan masa & khidmat professional anda amat saya perlukan. Bayaran mengikut tahap konten anda & bakal meningkat di masa akan datang jika kerja anda saya suka. Saya juga mencari penulis spt ini utk kontrak jangka panjang. TQ

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    2 bida

    ...kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan 80%, laki-laki 20% 2. Usia 15 sampai 30 tahun 3. Gaul, smart buyer, suka berbelanja online, classy, dan yang p...

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    9 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile and editorial policy, and write about them. Candidates with initiative will ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    ...)2001 - 2002 Reporter Harian BANGSA ( Surabaya )1999 - 2000 Reporter Tabloid Hobi dan Bisnis MANIA ( Surabaya )1994 - 1995 Reporter Majalah Kampus GATRA SASTRA Ind Univ. Airlangga HOBI Membaca, menulis, bermain dan mendengarkan musik, browsing internet, touring, hiking dan INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingkat Dasar Fak. Sastra Indonesia Unair - Jawa PosKUALIFIKASIMampu mengoperasikan sejumlah software seperti: Adobe Photoshop, Cool Edit Pro, Adobe Audition, Microsoft Word,...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    problem solving on spiritual case (masalah spiritual yang kini banyak terjadi yang memerlukan penanganan khusus,kami datang menyelesaikan)

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida
    writing paper Tamat left

    writing paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paperwriting paper

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah webiste adalah pekerjaan saya selama study, saya juga senang mempelajari hal-hal yang baru

    $657 (Avg Bid)
    $657 Avg Bida
    4 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    3 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sama ada di Malaysia atau luar negara. Perlu mencari dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu. Rakyat Malaysia amat digalakkan untuk membida tugasan saya, rakyat asing akan dipertimbangkan.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Kami jasa kursus bahasa Inggris KAMPUNG INGGRIS SOLO menawarkan kerjasama pengadaan kursus bahasa Iinggris ke sekolah-sekolah, kampus, hotel,dan kantor untuk siswa, guru, karyawan, mahasiswa dengan program yang ditawarkan: Conversation, TOEFL, Bahasa Inggris utk liburan, Grammar, Writing,Reading, dan lain-lain. berikut adalah web kami

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,..

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    saya biasa mengerjakan tentang ilmu pengetahuan, novel, dan puisi

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida
    Aricle Writing Tamat left

    Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................Aricle Writing bhai....................

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMO... SPED 4g internet! visit my fanpage - >> if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP CASE ORI, 2600MH POWERBANK FREE, FREE Postage IN MALAYSIA ONLY!! RM870 FULL SET. Read maximize: √ Android 4.2.2 (Jelly Bean) √ Air Gesture √ Air Browser √ Air Launcher-accept √ Air call-accept √ Motion settings √ S-Voice √ HD SUPER AMOLED Screen Size √ Speed ‚Äč‚ÄčInternet 4G (HSPA +) √ Video Call √ & Personal Wifi Hotspot √ Bluetooth √ Quad Core Processor √ Original Fit Case...

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    ...--------------------------------------------------- We are one of the UK's leading providers of websites to sports clubs. We have a requirement for an ongoing relationship with the right candidate with a guaranteed minimum 8 hours per week. The ideal candidate will be local enough to attend meetings at our Maidstone office once per month. We are currently in the process of completely re-writing our product from vb .NET webforms to C# in the MVC framework. You will assist with this project and help us develop new features. You will work with our team of inhouse front end developers and another freelance C# developer. Budget is £25 per hour The following skills and knowledge of technologies will be essential: - VB - .NET - C# - SQL - MVC framework - V...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    33 bida

    I'm seeking a professional to develop a corporate finance case study for me. Make a 15 slide Powerpoint presantation Note: Your focus is on Ferrari only, not Moncler. Setting You are analysts working for a large hedge fund specializing in the luxury goods market. The covid pandemic, the European energy crisis, higher inflation as well as economic uncertainty have dampened demand for luxury goods. Despite the positive stock price performance in the last twelve months, analysts have started to revise their forecasts as they see the luxury retail boom likely to end. The hedge fund manager asks you to assess two market valuations that could represent an attractive bargain. In particular, she wants you to assess the current share prices of Moncler (, +8% LTM (last 12 twelv...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    27 bida

    I am looking for a skilled content writer to enrich my e-commerce website with powerful and compelling copy that attracts and engages customers of all ages. Key Responsibilities: - Developing On-Page content that increases sales and enhances our online presence. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in e-commerce content writing. - Ability to create content that appeals to a broad age demographic. - Excellent writing, editing, and proofreading skills. - Understanding of SEO and digital marketing strategies. Apply if you can take our e-commerce site from being just an online clothing store to a must-visit fashion destination.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    16 bida

    ...writer who can keep our audience informed and engaged on a daily basis with news articles on politics, entertainment, and sports. " Only HINDI Language " Key Responsibilities: - Writing clear, concise, and grammatically correct news articles - Covering a variety of topics including politics, entertainment, and sports - Delivering content daily to keep our audience up to date with the latest news Ideal Candidate: - Strong written communication skills and a knack for storytelling - Prior experience in news writing is preferred, but not strictly required - Good understanding of news writing i.e., keeping the writing informative, engaging, and objective - Ability to meet tight deadlines and deliver content daily - Strong attention to detail and com...

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a professional writer who can skilfully articulate and bring to life my thesis on Project Scheduling. Key tasks and r...delivery approach, ensuring each section of the thesis is completed to a high standard before the next is tackled. - Ability to convert complex Project Scheduling concepts into simpler, more digestible insights. Ideal skills and Experience: - Proven experience in academic, thesis, or related writing field. - Strong understanding and interest in Project Scheduling. - Excellent research skills, with an attention to detail. - A scholarly yet accessible writing style. - Track record of delivering high-quality writing within tight deadlines. The work is challenging but if you bring your best game, together we can produce a thesis that ...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    21 bida

    Artikel Komuniti case study writing Teratas