Change the design for any website you interedpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    272,278 change the design for any website you intered tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1825 Avg Bida
    24 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Complete new design of house customizer for Premier Group as part of newly designed website. Interactive design of several dynamic elements of the house. Premise of the site is to reproduce in functionality what we see on: Design of a WordPress plugin that allows for addition and management of different elements of the house. This includes adding and removing options from the customizer. House c...

    $2928 (Avg Bid)
    $2928 Avg Bida
    18 bida

    My name is Grace from Day One Realty Solutions. We are investors out here in California and we buy land in Shelby County TN. Our projects are small. Most of the lands that we buy is less that .30 acres. We are looking for a photographer who will be able to take before and after pictures of the land that we are going to buy. They must takes clear pictures, willing to travel to location, fast tu...

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    i need some one that expert in solid and liquid waste management engineering to Help me in conducting research in the subject matter of solid and liquid waste management engineering (civil engineering)

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    11 bida

    organize all data in the same format as the example photo first name, last name, city, zip, mail address mail city mail state

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need an iPhone + Androit app. I already have a design for it, I just need it to be built. is a Meet App / like tinder, Badoo . The price is provisional, if it is done quickly, I am happy to pay more per hour. (No work for beginners!) This app is very complicated! the admin area must be developed separately on a website

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    12 bida

    need to finish the track in Ableton live 10 (no mixing). At the moment, there is only a piece of verse and chorus, from which you need to build on. The verse needs to be developed and complemented by the bass part. Make the chorus a little danceable (existing drums can be replaced). Record a short bridge (with a drop) before the chorus and a slight "fall" after the chorus. Presc...

    $49 (Avg Bid)
    Segera
    $49 Avg Bida
    3 bida

    Java expert needed in Junit test cases with mockito for the Spring Boot Application. Please bid if you can do this.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    2 bida

    I am a representative of the Divisadero Merchants Association (a nonprofit) in San Francisco. We are developing a website for the association and we'd like it to resemble the style and content of other associations within San Francisco. Other associations and their websites are featured on [log masuk untuk melihat URL] We'd like our website to look similar to that of [log masuk untuk me...

    $770 (Avg Bid)
    $770 Avg Bida
    26 bida

    I am trying to keep an earbud expanded in an ear. I need to know the math behind the friction caused by the expansion. I need to have gears that will not lose rotational progress while holding the expansion in the ear canal. I appreciate it. Please message me in chat on freelancer how you are competent at the aspects of this job. I need to believe you are the right hire for this job. If I cannot g...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    5 bida

    Hi, as the title suggests when I try to send an email from my server to the domain: @ [log masuk untuk melihat URL] I am sent back a failed delivery email with the following error: Delivery to the following recipients failed permanently: * PZIC84100D@[log masuk untuk melihat URL] Reason: 2idYlUlgkuxbd2ifSluhDP We're sorry, your message was not delivered. The receiving server replied: 5...

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    An Investigation into the Roles of Skills Development Programmes and their Impact on Organisational Performance at Burger King South Africa.

    $378 (Avg Bid)
    $378 Avg Bida
    24 bida

    I need Java expert for Junit test cases with mockito for the Spring Boot Application.

    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    2 bida

    For someone who has knowledge on this only List of activities which are regulated and various regulations prescribed. classify this activities into class 1 or 2 establishment..hint: environmental impact assessment [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $20000 (Avg Bid)
    $20000 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Create a Title using the template 6 hari left

    Hey! I need this text type turned into a new title. Instead of saying "Waterdeep, City of Splendors" I need it to say "The Farfighters, heros of Waterdeep". Replace the word "Waterdeep" with "The Farfighters". Only capitalize T in "The" and F in "Farfighters." & Replace "City of Splendors" with "Heros of waterdeep&quo...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    7 penyertaan
    Trophy icon Logo change 2 hari left

    I want to make my logo more minimalist but I want to keep the same image and flowers. - Erase the word "makeup artist" and write "Atelier de Beleza" (small word style) - Change the type of word style of "Ana Ribeiro". I want a more delicate/feminine type of word style - CHANGE THE COLOR AND STYLE OF THE FLOWERS. I want to keep my flowers but with the style of the exa...

    $36 (Avg Bid)
    $36
    42 penyertaan

    I am the Executive Director preparing to open a non-profit organization for homeless youth in the Washington, DC metropolitan area. We are pursuing a graphic artist to develop a logo for the organization. We have a concept however, we need the final product completed as soon as possible.

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    21 bida

    Hi, I am looking for someone to recreate this event page using HTML and CSS [log masuk untuk melihat URL] using this theme [log masuk untuk melihat URL] The theme will be provided and it must be exactly as the link or close to it as possible. Code language: HTML Client wants to maintain the modern look. Developer with the shortest turnaround time and most cost effective will be awarded ...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    22 bida

    I have 5 images from a wedding that I need the quality and resolution improved on.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    23 bida
    Trophy icon Mentioned in the discerption 6 hari left

    I need a tree logo for a foodstuff company, the tree have the company name inside in art written way (english and arabic if its can be) and need this logo for official paper, stamp and electronic advertising.. for more information u can ask Company name: Sidrat AlAbrar foodstuffs Company شركة سدرة الأبرار للمواد الغذائية

    $200 (Avg Bid)
    $200
    18 penyertaan

    Read carefully 1. I have shopify managed domain and it’s subdomain to be redirected to the shop page Question: 1. Are you clear with what is shopify managed domain? 2. Do you know how to point subdomain to shop page with same subscription? Answer the question and let’s do quick assignment more work to follow.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    4 bida

    I need Design for app iOS react native, inspired from my web site ([log masuk untuk melihat URL] .

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    4 bida

    What is the best way to manage the Contract Sum in Construction Contracts? How do you best manage contract sums on Guaranteed Maximum Price (GMP) and Target Cost Contracting (TCC) contracts?

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    7 bida

    (I used google translate) I have been working on a new system for a while and this system is very promising. I haven't studied the forex market but it works pretty well in the crypto currencies markets. The whole system is based on ema 10. After the first pullback candle after prices move slightly away from EMA 10, EMA 10 prices attract like a magnet. Of course, we need to stay away from f...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    7 bida

    I recorded a teleconference but the audio of the other person talking was not recorded properly. You can hear that some one is talking but very far away on the background. I need an audio file that I can use for the purpose of just hearing what the other person said.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    I want a power query for excel to get web data along the url of the data. Apply only if you can do. I will ask for example. New Freelancer with the skill are welcome.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    a community website,deisgn and some layout there,a registration page,a form for post,thumbnails for the [log masuk untuk melihat URL] budget for it is not high. There are a few forms I have written and that you can copy and paste,registration...

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    24 bida