Chat email support virtual agent jobs canadapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,000 chat email support virtual agent jobs canada tugasan ditemui, harga dalam USD

    mencari virtual assistant yang bersemangat dan bekerja keras. khusus pelajar atau freelancer baru. Ketik "pelajar" di awal proposal agar saya tahu anda membaca ini.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    33 bida

    ...saya owner busines f&b dari sabah malaysia dan sudah menjalankan perniagaan selama 13tahun. projek terbaru saya adalah ingin meluaskan rangkaian perniagaan dan melahirkan agent2 di bawah naungan perniagaan saya. saya mencari satu sistem yang mana saya boleh mengawal selia dan memantau sales report, sales comissent, stok report, restok sistem, sedikit hr management dan sales performance. sistem agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan per...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    Buatkan saya flyer dengan tema Virtual Tour untuk di tunjukkan ke sekolah tertentu

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    44 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (...akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu bu...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada f...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Chat agents in malaysia or philippines

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    19 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    27 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida

    Projek simpel hanya setting email notifikasi woocommerce menjadi semi online store

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda proyek lain yang akan dikerjakan selama total 5 bulan (tiap proyek mempunyai waktu 1-2 bulan). Un...

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 - $15
    $15 - $15
    0 bida

    Email Searching, Emai, Creating, Linkedin Work , Mail sending

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    8 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengurusi bagian asistensi klien terima kasih

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ friends, and Status updates that go back at least 2 weeks. NO BOTS OR FAKE ACCOUNTS OR REAL LOOKING ACCOUNTS. THIS MUST ALL BE REAL HUMAN BEINGS. NO FAKE AT ALL OR YOU WILL NOT BE PAID!

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Ingin membuat satu website online travel agent seperti atau

    $2010 (Avg Bid)
    $2010 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    shadasgfajksdvbalsghiarwejfnkalsdnbaighaiejb;l,;'ganmosmnlmb,vcbczgjoirhjsonslerghaerhieqrjlbngsflmb njspiunpojt

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1442 (Avg Bid)
    $1442 Avg Bida
    3 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    buat website online travel agent link ke maskapai international dan hotel GDS

    $487 - $975
    $487 - $975
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    ...and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do sampling at shopping malls. We also have interesting adhoc event that we manage other than sampling. We manage events for F&B company and we have varieties of brands that we are working on currently. Full Time Promoter This position is offered to people who are looking for a relax jobs where they do not have to be in the office all the time. Schedule will be given one week ahead for you to plan your week. All full time promoter are tied to a con...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: Facebook page: Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexico, United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    ...Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta dan Halim perdana Kusuma] • Jasa Customs Clearance Import Via Laut [LCL/FCL 20feet/40feet dll] • Under Name Consignee/QQ untuk perizinan import [Pinjam/Sewa perusahaan] • Customs Import Borongan [[ All-In ] via Laut dan Udara] • Import Door to Door Service • Domestics antar pulau Via Laut, Darat dan Udara ke seluruh wilayah Indonesia • Agent Pengiriman expedisi antar Pulau • Free Quality Control [ QC ] barang yang dikirim • Waktu pengiriman cepat • Garansi 100% untuk barang hilang • Free konsultasi cara-cara import • Ada fasilitas untuk pick up barang Import di Negara Asal dan Domestics • Keagenan: Asia, Eropa, Amerika, Africa dan Australia JASA TR...

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    1 bida
    Chat Integration -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm looking to have a chat feature added to my online tutoring platform to facilitate both one-on-one and group conversations between tutors and students. The primary purpose of this chat function is for instant messaging. Key Features Needed: - Instant Messaging: A real-time chat functionality that allows tutors and students to communicate seamlessly. - Group Conversations: The chat should support group conversations as well as one-on-one chats. - Message Read Receipts: The ability for users to know if their message has been read by the recipient. - Typing Indicators: This feature will show when the other person is typing to enhance real-time communication. - Offline Messaging Capability: The chat should allow users to send messages even whe...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...industrial monitoring project that utilizes MQTT IoT. This project encompasses several core components of the IoT application, from device connectivity and data collection to designing a user-friendly monitoring dashboard. Key responsibilities include: - Implementing robust device connectivity and management within the MQTT framework - Developing effective data collection and processing mechanisms to support the monitoring system - Collaborating on UI/UX design for an intuitive and informative monitoring dashboard I require someone with extensive experience in Java Spring Boot and prior involvement with IoT projects. Familiarity with MQTT and industrial monitoring is a major plus. A commitment to quality, collaboration, and timely delivery is essential. Your work will be guid...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    10 bida

    Need someone who is a logical, sensible real person with abiltiy to make internatinal phone calls and speak english Need them to help me make phone calls to various parties to follow up wiht tasks

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    12 bida

    I'm a purchasing agent in China seeking a skilled developer to create an engaging and efficient plugin/extension for Microsoft Edge. This plugin will automatically redirect users to specific shopping pages in China, catering to a variety of shopping preferences including clothing and fashion, electronics and gadgets, and home and decor. The main goal of this tool is to ensure my customers can access these Chinese shopping sites with ease. Key functionalities: - Automatically redirect users to specific shopping pages based on their preferences - A seamless and user-friendly experience for my customers, without any complicated steps or interruptions - The plugin should be designed to not only redirect users but also provide a smooth and efficient user experience on these Chinese ...

    $3737 (Avg Bid)
    $3737 Avg Bida
    9 bida

    I need a professional (femal...primary tasks will include data entry and email marketing, so experience with these is crucial. Ideal Skills and Experience: - Proficient in ZOHO CRM - Expert in data entry - Previous experience with WhatsApp Marketing and Email Marketing Key Responsibilities: - Manage and update customer data in ZOHO CRM - Develop and execute WhatsApp Marketing and Email Marketing campaigns through the CRM Your main goal in this role would be to enhance our customer relationship management process and increase our sales through effective marketing strategies. This role is a full time opportunity at our company and the office location is Sector 50, Gurgaon. Salary: 4-5 Lpa Candidate living in Gurgaon or open to relocate is preferred. To apply, share ...

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    2 bida

    ...buttons: I need various elements like Images, Texts, and Buttons removed from the theme. - Email Collection Feature: I need an email subscription form integrated into the website. This form will be strategically placed on the website to encourage users to subscribe to my email list. - Payment Collection: I need a feature that allows me to collect a fixed $1 fee from users. This feature should be easy to use and should integrate seamlessly with the design of the website. Please refer to the attached image for a visual representation of the changes I need to be made. Ideal Skills and Experience: - Proficient in HTML and CSS - Experience in customizing website themes - Familiarity with integrating email subscription forms - Knowledge of payment gateway int...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    76 bida

    I'm in need of an expert to help me with various project management tasks, specifically focusing on EVM and QMP. - Key Tasks: - Setting up performance measurements - Analyzing project performance - Project forecasting Your role will be to guide and support me in these tasks, ensuring that the projects are on track, and advise me on how to manage the budget effectively. A solid understanding of EVM and project management is essential. Your input will be crucial to the success of the project.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    I'm in need of a high court lawyer based in India t...initiated yet, so the selected candidate should be able to guide me through the process from start to finish. Key tasks and requirements: - Complete understanding of Indian divorce laws - Proficient in drafting and preparing legal documents related to divorce - Experience with similar cases involving child custody and support as well as alimony negotiations - Ability to create a suitable visitation schedule - Should be able to provide legal advice on child custody and support, alimony negotiations and any other pressing issue related to the divorce The ideal candidate for this job is an experienced high court lawyer from India who has handled similar cases in the past. Please share your relevant experience and quali...

    $250 (Avg Bid)
    Tempatan
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I'm in need of a talented digital marketer to help me boost my brand's visibility among young adults (18-24). The primary objective of this campaign is to raise awareness of my brand. I'm looking for assistance in three main areas: - Social Media Management: Crafting engaging posts and ensuring a consistent posting schedule across platforms. - SEO: Optimizing my website and content for better visibility and organic traffic. - Content Creation and Copywriting: Developing compelling, on-brand content for various digital channels. I'm seeking a professional with a proven track record in these areas, particularly in targeting young adults. Experience in brand awareness campaigns is a big plus. Let me know how you can help me achieve my goals.

    $210 (Avg Bid)
    $210 Avg Bida
    35 bida

    Applicant Tracking System for Recruiters Item Description 1 Login Id & Password- To be created for Freelancers/Employees who will be working with us to support our hiring process 2 Creation of Job Post- There would be a form to create a job as mentioned in the Annex A 3 Junior recruiter dashboard - All Selected Job Post should be visible to our Freelancers/Junior recruiter's dashboard 4 While working for a particular job post- Freelancer/Junior recruiter should be able to upload a candidates details (Any Number) in a form mentioned in Annexure B 5 Submission of Profile- Once the profile is submitted..It should go to Senior recruiter 6 Senior recruiter dashboard- It should show all the profiles-Sector wise- 7 Senior recruiter dashboard He will talk to candida...

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    8 bida

    I'm in need of a skilled graphic designer to support my digital marketing efforts. Your primary responsibilities would be the creation of social media posts and infographics. Key Points: - Deliverables: Your main tasks will include creating engaging and aesthetically pleasing social media posts and infographics. - Platforms: The designs will be used across Facebook, Instagram, and Twitter. Prior experience with these platforms would be beneficial. - Design Style: The desired theme for the design is modern. Ideal Skills & Experience: - Proven experience as a graphic designer with a strong portfolio of previous work. - Proficiency in design software and technologies such as Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign). - Experience in creating social media po...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    27 bida

    As an emerging mobile game developer, I'm seeking Game Experience Officers who can help ensure our game's fluency and overall player experience. Key Responsibilities: - Focusing on game fluency - Providing player support - Assisting in community management Ideal Candidate: - A beginner-level of game fluency is required. I'm looking for someone who can understand the game mechanics from an entry level and can provide support accordingly. - Understanding of mobile gaming and a passion for player support and community management. - Excellent communication skills, as you will be dealing directly with players and community members.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    8 bida

    I am looking for a data entry specialist to collect Phone, Email and Link Ideal Skills: - Search company name via google and collect Email, Phone and Link Rate for Per Valid Leads=0.25 INR Rate for Per Valid Phone=0.25 INR Rate for Per Valid Leads + Phone =0.50 INR Before Place the bid check rate and everything Then place your bid

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    48 bida
    Book Ecommerce Website 6 hari left
    DISAHKAN

    ...the website to have a blog section where book reviews and author interviews can be published. To achieve this, I'm looking for the following: - A custom ecommerce solution: The website should seamlessly integrate with a secure and reliable payment gateway to facilitate transactions. While I didn't specify my preferred payment methods, I'm open to popular options like credit card and PayPal. - Support for more than 20 product categories: I plan to offer a wide range of books, so the website should be able to handle a large number of product categories without compromising performance or user experience. - A blog section: The website should have a dedicated section for book reviews and author interviews. Ideal skills and experience for this project include: - P...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    43 bida

    I'm in search of a skilled web designer capable of creating a website for my coworking space ...online booking system. - A member directory is an addition but I prioritize the online booking feature and landing pages more. - A virtual tour to give potential members a feel of the space without being physically present. The website will need between 1 to 5 landing pages. The landing pages will contain: - Details about different membership plans, to help potential members decide on which plan suits them best. - Regular blog or news updates to keep members informed and engaged. The ideal candidate should be experienced in creating similar projects with a taste for clean, user-friendly designs. Moreover, experience with booking system integration and creating virtual tours...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    28 bida