Chat email support virtual agent jobs canadapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    756,971 chat email support virtual agent jobs canada tugasan ditemui, harga dalam USD

    mencari virtual assistant yang bersemangat dan bekerja keras. khusus pelajar atau freelancer baru. Ketik "pelajar" di awal proposal agar saya tahu anda membaca ini.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    33 bida

    ...saya owner busines f&b dari sabah malaysia dan sudah menjalankan perniagaan selama 13tahun. projek terbaru saya adalah ingin meluaskan rangkaian perniagaan dan melahirkan agent2 di bawah naungan perniagaan saya. saya mencari satu sistem yang mana saya boleh mengawal selia dan memantau sales report, sales comissent, stok report, restok sistem, sedikit hr management dan sales performance. sistem agent ini lebih kepada mobile aps. dia similar kepada pos sistem tetapi tidaklah terlalu komplikated. saya mahu sistem yang sangat simple tetapi sangat efektif. saya boleh design sendiri dalam design web ui melalui design ps5 untuk lebih detailing. terus terang saya mahukan data ini hanyalah untuk permulaan dan bukannya fully perfect base on budgetting dan sebagai titik permulaan per...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    5 bida

    Buatkan saya flyer dengan tema Virtual Tour untuk di tunjukkan ke sekolah tertentu

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    44 bida

    1- Load akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (...akan dapat supply dari Grid pada pkul 10malam - 8pagi. Dalam masa sama, Grid Source akan charge battery sampai penuh. 2- Pada 8pagi - 10malam pula, load akan dapat supply daripada Bateri. 3- In case, Grid ada masalah antara pkul 8pagi - 10malam (waktu gris supply ke load), bateri akan automatic backup sehingga Grid ok, kemudian dia turn back pada Grid semula. *Battery tu mempunyai kapasiti tuk support selama 14jam (8pagi - 10malam). *nak bagi beza dngan video tu, klu boleh Grid dan Bateri buat series connection compare video tu bu...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada f...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Chat agents in malaysia or philippines

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    20 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    27 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    2 bida
    Agent top up Tamat left

    AQ nk kerja sebab AQ mls nk meyusahkan mak ayah aq

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida

    125k canada - Toronto + Ottawa 125k Malaysia - Kuala Lumpur Bukit Jalil Golf and Country Resort Parts of Bangsar, Dato Keramat, Hartamas Damansara, Ampang TAR non duplicate records.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    1 bida

    Projek simpel hanya setting email notifikasi woocommerce menjadi semi online store

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 bulan (yang akan saya beritahukan selanjutnya). Panduan diskusi akan saya berikan, dan apabila Anda membutuhkan training lebih lanjut untuk hal ini, akan saya berikan. Apabila Anda memenangkan bid ini dan bisa menyelesaikan sesuai tenggat waktu yang saya berikan, saya akan memberikan Anda proyek lain yang akan dikerjakan selama total 5 bulan (tiap proyek mempunyai waktu 1-2 bulan). Un...

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    12 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Email Searching, Emai, Creating, Linkedin Work , Mail sending

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    8 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengurusi bagian asistensi klien terima kasih

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    4 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ friends, and Status updates that go back at least 2 weeks. NO BOTS OR FAKE ACCOUNTS OR REAL LOOKING ACCOUNTS. THIS MUST ALL BE REAL HUMAN BEINGS. NO FAKE AT ALL OR YOU WILL NOT BE PAID!

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Ingin membuat satu website online travel agent seperti atau

    $2010 (Avg Bid)
    $2010 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $9 (Avg Bid)
    $9 Avg Bida
    1 bida

    shadasgfajksdvbalsghiarwejfnkalsdnbaighaiejb;l,;'ganmosmnlmb,vcbczgjoirhjsonslerghaerhieqrjlbngsflmb njspiunpojt

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1442 (Avg Bid)
    $1442 Avg Bida
    3 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...webcam chat hot fun sexy...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    buat website online travel agent link ke maskapai international dan hotel GDS

    $487 - $975
    $487 - $975
    0 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    3 bida

    ...and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do sampling at shopping malls. We also have interesting adhoc event that we manage other than sampling. We manage events for F&B company and we have varieties of brands that we are working on currently. Full Time Promoter This position is offered to people who are looking for a relax jobs where they do not have to be in the office all the time. Schedule will be given one week ahead for you to plan your week. All full time promoter are tied to a con...

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: Facebook page: Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexico, United States of America, Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Ecuador, Venezuela, Australia, New Zealand Audience Interests: Thailand, Bangkok, Phuket, Pattaya, Asia Goal: become best known Facebook Page for visa service in Thailand for all citizens from countries mentioned under ‘target countries’. 8-investigate Website: Facebook page:

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    ...Customs Clearance Import Via Udara [Bandara Soekarno Hatta dan Halim perdana Kusuma] • Jasa Customs Clearance Import Via Laut [LCL/FCL 20feet/40feet dll] • Under Name Consignee/QQ untuk perizinan import [Pinjam/Sewa perusahaan] • Customs Import Borongan [[ All-In ] via Laut dan Udara] • Import Door to Door Service • Domestics antar pulau Via Laut, Darat dan Udara ke seluruh wilayah Indonesia • Agent Pengiriman expedisi antar Pulau • Free Quality Control [ QC ] barang yang dikirim • Waktu pengiriman cepat • Garansi 100% untuk barang hilang • Free konsultasi cara-cara import • Ada fasilitas untuk pick up barang Import di Negara Asal dan Domestics • Keagenan: Asia, Eropa, Amerika, Africa dan Australia JASA TR...

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    1 bida

    ...modification of the nginx mail library, I have a rough idea of the areas the code needs to be changed Currently the mail backend does not support SSL when connecting from nginx itself to imap/pop3 servers, the frontend ssl works perfectly fine. I will be able to submit an example set of nginx configs for local testing / verification. we want to add optional support for SSL on the mail module. The first part will be here where we will need to add additional support for the http_auth part to give a variable to let nginx know if it needs to use ssl or not. a variable like "Auth-ServerSSL" or similar (there is a different "Auth-SSL"

    $580 (Avg Bid)
    $580 Avg Bida
    11 bida
    I need email marketing expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I need email marketing expert for my business

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need a specific design that I would own for a tshirt then possibly two others after that. Similar to what’s shown but with different words etc. (Budget: $30 - $250 USD, Jobs: Graphic Design, Illustrator, Photoshop, Photoshop Design, T-Shirts)

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    21 bida

    LOCATION MANDATORY (HYDERABAD Based Developers)...Please dont message if you ARE not local to HYDERABAD...EVEN IF YOU ARE THE BEST PERSON FOR THIS WORK....WE NEED ONLY HYDERABAD Based developers who can meet us face to face and discuss the details of thi...office to explain scenarios and requirements. SO ONLY IF YOU ARE AVAILABLE TO WORK ON THIS WEBSITE + APP FREELY AND CAN FINISH WITHIN 2 WEEKS YOU CAN APPLY.... TASKS: 1. 20 + Pages (Dynamic Design) 2. 20+ Products Listing (2 Products,But Multiple Subdivisions) 3. Email Setup 4. Upload High Resolution Images + VIdeos Upload 5. SEO Ready Website Media Integrations (FB,Insta etc) 7. LIVE CHAT Available 8. Payment Gateway Integration 9. SSL Certificate 10. cPanel Setup The Developer Needs To Have 1. 24/7 Live Support...

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    3 bida

    We are in the midst of selection for the right chatbot for handling few purposes. 1. Customer Aftersales Support 2. Leads Inquiry Feel free to share me your experience and we can discuss further on it.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I need a specific design that I would own for a tshirt then possibly two others after that. Similar to what’s shown but with different words etc. (Budget: $30 - $250 USD, Jobs: Graphic Design, Illustrator, Photoshop, Photoshop Design, T-Shirts)

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    25 bida

    Developers please read the attached documents before bidding, your bid price must be real, we do not accept re-negotiation. Please note all quote should be in CAD, not USD or other currency. Developers need to have flutter/ skills and be able to complete the front-end of the APP and the back-end of the admin panel. This is a social chat APP project that has completed version 1.0 and released to the Play Store and is currently in the review period. We planned to build the ipa file to replease it to Apple APP store, but we think we should upgrade it to version1.1 and then release it to Play and Apple store. Milestone 1: finish several improvements, and produce apk-1.1 and ipa-1.1; after they pass our testing, deploy whole system to server, the developer publish

    $779 (Avg Bid)
    $779 Avg Bida
    46 bida

    I need a specific design that I would own for a tshirt then possibly two others after that. Similar to what’s shown but with different words etc. (Budget: $30 - $250 USD, Jobs: Graphic Design, Illustrator, Photoshop, Photoshop Design, T-Shirts)

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    28 bida
    PCB Designer 6 hari left

    We need a PCB Designer to help me to develop the project together. Our talented team is our greatest asset. We provide opportunity, reward performance, and support a positive and balanced work environment. Work from home.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    13 bida

    I need Facebook ads experts teacher for 121 support

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida

    Looking for someone who is hard worker and dedicated and spend 5-6 hours per day. Job responsibility is to handle all of our social medias. Monthly Budget $50 - $75. Only Place bid if you agree to work with this budget. No time waster please. Thank you!

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    25 bida

    redevelopment and updates We understand your concern about frequent maintenance and upgrades. However any other framework/software will also be requiring periodic upgrades due to technological advancements or due to upgrades for underlying servers, languages etc., 1. Our suggestion is to redevelop the site in the latest WordPress CMS itself. 2. For avoiding frequent th...code in the future 3. The currently used plugins will be reviewed and unwanted plugins can be removed. 4. Custom functionality developed earlier will be ported to the newly developed site. 5. We assure you that we will take care of the maintenance - updates for plugins from time to time, taking backups etc Also, any issues will be taken care of. we will charge $100 per year for this support.

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Avg Bida
    1 bida

    Needs to hire 10 Freelancers • This is a work from home job position. • You will be provided with a script, VoIP softphone and full support from our side. • You will be paid per call made, it requires 10 to 15 minutes. ( 1 call a day) • The calls can be made from Monday-Friday during US business hours. (9AM-9PM EST) Required: Must be a United States citizen.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Need to create whatsapp chat bot with API

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    18 bida

    Nous sommes à la recherche d'un(e) assistant(e) pour aider à la gestion quotidienne d...quotidienne de notre agence digitale. Les responsabilités incluent la gestion des tickets, des mails et des appels téléphoniques. La connaissance de WordPress est un atout, mais pas une exigence. Nous recherchons une personne proactive pour nous aider à gagner du temps et à gérer des tâches récurrentes, en agissant comme porte d'entrée pour les clients et en les dirigeant vers le bon interlocuteur (support, commercial, financier, technique, etc.). Si vous êtes organisé(e), avez un bon sens des responsabilités et êtes capable de travailler de manière autonome, nous aimerions vous...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida