Cheap photo on the beach panamapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    319,912 cheap photo on the beach panama tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    Edit photo Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ritouch+remove background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    membuat RSS website [log masuk untuk melihat URL], yang sama dengan [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida
    abas photo Tamat left

    Mengambil gambar foto yang bagus, dan hasilnya diberikan kepada anak yatim dan fakir miskin

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Hi pufutama, saya mencoba untuk bekerjasama dengan anda, kalau anda berminat saya bisa membantu dalam hal editing photo via photoshop atau yang lainnya, design gambar, atau sejenisnya. saya akan berusaha sebaik mungkin dalam kerjasama ini.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida
    photo editor Tamat left

    mengambil gambar pemandangan dan sebuah objek yang berupa wajah gambar bungan dan yang lainnya

    $38 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $38 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    assalamualaikum.. perkenalkan nama saya Imam Saputra, saya seorang photografer n editing photo,design spanduk, brosur dll, saya mampu mengedit atau me design secara singkat dan cepat dengan hasil yang memuaskan.. saya memulai me edit photo atau me desaign ini sudah cukup lama kurang lebih 4 tahun saya belajar editing photo.

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    sebuah aplikasi messenger untuk android, seperti layaknya BBM tidak memakai pin, tapi memakai sistem photo sending kebeberapa rekan kita, saat pertama perkenalan, photo yang dapat menyambungkan kita ke berbagai orang diseluruh penjuru, aplikasi masih dalam tahap pengembangan.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Saya seorang photo editor profesional, dan sudah 5 tahun bekerja dibidang ini, khususnya diperiklanan, saya dapat memanipulasi foto sebaik mungkin. berikut saya lampirkan beberapa portofolio saya

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    2 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Dengan Melihat Anda Sudah Bisa Memahami Photo Saya Dan Saya Harap Anda Bisa Menjadi Mitra Kerja Dengan Saya Saya Masih Butuh Banyak Belajar Dengan itu Saya Harap Kita Bisa Berkreasi Bersama. Salam Photography

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    Photo editing 6 hari left
    DISAHKAN

    Remove background and shadows from the attached image. Smooth edges. Lighten dark sections slightly. Deliver .psd and .jpg files. Need 12-hour turnaround.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    74 bida
    Trophy icon Photo Restoration 4 hari left

    I would like this old photo cleared up and color adjustment. Contest winner will provide me PSD and JPG files.

    $13 (Avg Bid)
    $13
    2 penyertaan

    Document a Kaspersky Security for windows server installation that is centraly managed with kaspersky management. -         Kaspersky Security Center (central management)o   [log masuk untuk melihat URL]         Kaspersky Security for Windows Server (ScanningServer)o   [log masuk untuk melihat UR...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    File "electrum_chielectrum[log masuk untuk melihat URL]", line 36, in <module> ModuleNotFoundError: No module named 'neoscrypt' [18524] Failed to execute script run_electrum_chi type neoscrypt at the starting of ur bid to be considered. thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    We have to build a data base from a portal to an excel file . Update every location from xls file using information from the portal. Ensure that presence type is updated to every location. See exemple in file attached. Enter all the updates data on column "L" from Data base_BC_20.10.2019. The portal with data base information is : [log masuk untuk melihat URL]

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    20 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    5 bida

    Modify my 10 ios code and upload on app store once live I will pay you

    $507 (Avg Bid)
    $507 Avg Bida
    7 bida
    Applying for the vaccines 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a freelancer to submit vacancies application

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    29 bida

    proofreading of website contents and write the vision & mission + founder message

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    43 bida

    Wanted: Senior programer to supervise and advise an artist on the production of an ‘App’ / web based conceptual artwork Honorarium $1000 USD. Responsibilities: 1. Helping recruiting and selecting a programmer 2. Advising on project archtecture, and choice of platforms and technologies 3. Reviewing work, offering advice and quality control 4. Advising and supporting the artist i...

    $1079 (Avg Bid)
    $1079 Avg Bida
    19 bida

    This is a Project to extend the Gravity Forms Integration for the wpDataTables Wordpress Plugin. [log masuk untuk melihat URL] !! you have to work on your own Server !! I don't send you any files !! You must own your own copy of this Plugin !! When a table/form is setuped as 'front-end-editable' there a 3 Buttons to edit or delete the selected record or to add a new record. If yo...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    6 bida

    I need a cover photo done for my FB group and also my personal FB profile. Its business related and needs to follow my branding, I'll provide with color codes and such and I also have a few profiles for you to model, linked as pictures in the project. My personal profile picture will be promoting my group. I also have a picture of myself that I will provide you with that needs to be in the...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    19 bida

    I am finding the wordpress developer now. This is very urgently.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    10 bida

    Remove Chinese characters from product photos on photoshop. To be saved as medium that with no loss of resolution. Upload into Google shared folder when done. $0.50 for each photo, there will be hundreds. To do five as a test of skills first. Must be able to work fast.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    38 bida

    I am a Scotland / UK based business in the medical devices sector. I am looking to identify as many grants and competitions as possible that fund early stage development of medical devices. This could include: - prototype development - design for engineering/manufacture - market analysis - intellectual property protection - regulatory approval - clinical testing / trials Please see exam...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida
    product photography 6 hari left
    DISAHKAN

    make fashion product photo and video for social media content daily. will need to come to office in Surabaya to see the product. then make at least 3 content.

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    The brand name is 'Beamo' and is a health/beauty discount page. We do not sell any products. I need both a logo and cover photo. Any copyrighted material will be ignored & try to be creative. The more creative and unique the more I am willing to pay.

    $102 (Avg Bid)
    $102
    14 penyertaan

    I need a website for a training school. The website is in Italian language. The main sections are: - course page. a page for each course with the text strucutre like this [log masuk untuk melihat URL] + possibility to add photo gallery + contact form + teacher description and customer reviews + link to our facebook page - who we are page. This page: [log masuk untuk melihat URL] - contacts. This p...

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    33 bida

    Looking for a personal assistant on budapest - hungary. about 6 hours a day of work. 250,000 to 400,000 ft per month. I am looking for a serious person, even young at first experience but serious, precise and enterprising. Our business deals with photo shoots in Hungary and Malta.

    $621 (Avg Bid)
    $621 Avg Bida
    5 bida

    The brand Name is 'Beamo' and is a health/beauty discount page. We do not sell any products. I need both a logo and cover photo. Please do not use copyrighted material & try to be creative. The more creative and unique the more I am willing to pay.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    33 bida

    fix the error in android studio

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida