Childrens book writer needs workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    227,033 childrens book writer needs work tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    9 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, komputer tablet, telepon seluler dan lainnya, serta menggunakan perangkat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    =================...STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Comic art for comic book series. Character design, pencil art, illustration, storyboarding etc.

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    5 bida

    Hi I'm looking for a freelance writer who can do research and edit/proofread article. I need a minimum of 800 - 2000 max word articles. Topics include (freelancing, virtual assistant, online marketing, digital marketing). *I already have ideas and topics. If you have SEO experience, that will be a plus but not required. This is an ongoing project

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    16 bida
    Little Bog Picture Story Book 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm doing a series picture children books. The total books will be 6. The attached file is story of the first book. At the moment, we are looking for a right illustrator to work with. The book size : 254 x 250mm (Landscape), 24-32 pages plus book cover. Please contact me if you are interesting.

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    15 bida

    We’re looking for a part-time experienced translator/copywriter to assist in transferring mobile app content from English- to Russian-speaking markets.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    SEO copywriters needed to write content for IT managed service provider (MSP) companies. Must be able to write effective, accurate content for IT keywords, meeting keyword density and wordcount requirements. Responsibilities - Research and write compelling content for IT companies, products, and services - Write SEO-friendly content that meets keyword density requirements - Write effectively in...

    $2066 (Avg Bid)
    $2066 Avg Bida
    10 bida

    Hello, READ MY FULL PROJECT BEFORE BIDDING! There is once again positions for writers looking to work with me long-term. I have daily work in most cases and need someone who can write at least 400 words per hour. You must be a NATIVE ENGLISH WRITER to be considered and I will be able to tell by how you write. The rate I give is 50 cents for 100 words

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida
    FEMALE Ghost writer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a Female Ghost writer The task entails short stories in steamy romance category. Candidate applying should have ample time for this job and should be ready to start. Note: All payments will be made via freelancer Note: Please respect the budget range while bidding

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida
    More Regular Writer 6 hari left
    DISAHKAN

    I am in need of some writers who can submit daily (2500/day words) work on an ongoing basis. Please apply if you are willing to work long term. The writing rates may be a little low to start with but we can increase them once the good performance is seen. Payment will be made via milestone. Only serious writers with good writing skills apply. The

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need a full stack developer. who can develop a fully functional website for renting vehicle. requirement of project is user able to book any type of vehicle, hotel or both. recommend best hotel with their road trip, show best visiting places, recommend best offers.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    7 bida

    I need a basic adult website creating in WordPress, or anothe...can update photos, changed information. *Photos * Description * i am in ENGLAND my friend who builds a website for a living hasn't the time due to being overloaded with work. The information I received I will be running past him I have a few examples, of how I want the site to look

    $504 (Avg Bid)
    $504 Avg Bida
    47 bida

    ...each book must have at least one translation or more from the same website You need to search books having a translation PORTUGUESE and download them and organize them exactly like this : TITLE1/[log masuk untuk melihat URL] TITLE1/[log masuk untuk melihat URL] If the book have several parts : TITLE2/[log masuk untuk melihat URL] TITLE2/[log masuk untuk melihat URL] TITLE2/[log ...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    8 bida

    ...But each book must have at least one translation or more from the same website You need to search books having a translation SPANISH and download them and organize them exactly like this : TITLE1/[log masuk untuk melihat URL] TITLE1/[log masuk untuk melihat URL] If the book have several parts : TITLE2/[log masuk untuk melihat URL] TITLE2/[log masuk untuk melihat URL] TITLE2/[log...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    14 bida

    Looking for a Female Ghost writer who is Filipino. The task entails short stories in steamy romance category. Candidate applying should have ample time for this job and should be ready to start. Note: All payments will be made via freelancer Please respect the budget range while bidding

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need you to write some articles.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    27 bida

    I need a web developer to add WeChat pay and Alipay for Stripe onto my payment form. My website provides online classes to students. Students book a class using the Amelia calendar plugin. They then choose the method of payment. Right now it only works with credit card and Paypal. Please add WeChat pay and Alipay for Stripe onto this payment form. Thanks

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    7 bida

    I need someone to write 15 product review blogs for my website. Product can be a Mobile, Wrist watch, Camera, T Shirt and Shoe. If you have an excellent English and multi product knowledge and know how to write review blogs , contact me. Initially you will have to write 3 blogs for me which I will examine, If no copy paste from the internet, If excellent presentation of review by excellent words, ...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    41 bida

    The project requires the development of an ASP.NET MVC web application with C# - a book catalog for a library. All the HTML and program code is to be developed by you only (and Microsoft!). Use of external C# libraries (apart from what is available via Visual Studio) is not allowed. You are to use the Visual Studio 2017 IDE for developing this web application

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida
    Car rental 6 hari left

    I need a website for my new car rental station in Austria.I already have made the index site by myself. I need a programe to book [log masuk untuk melihat URL],Maurice

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    36 bida
    Project in 2D/3D simulation 6 hari left
    DISAHKAN

    The effect of interactive simulation (two an...dependent variables (IT skills- Visual thinking skills). I need someone who can work on 2D, 3D simulation tools to convert a one lesson from the middle school material as clarified above you can use" Authorware " program You can choose one lesson from the following book lessons: [log masuk untuk melihat URL]

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    5 bida

    I need a creative blog post writer to write 3-5 articles per day. more details will be shared over chat

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    31 bida

    ...one blog writer. We need writers that will add some creativity and fresh blood to our current writing team. The most important qualification for this project is that the applicant must have near-flawless command of the English language. Though most write-ups will not require formal or professional tone, we will be keen to hire someone whose work will not

    $810 (Avg Bid)
    $810 Avg Bida
    23 bida

    I have some spreadsheet work for my company. I need some one with expertise in excel work with past experience of same kind of work. This is just small project which may convert in long term work relationship for good person with good skill with fair price offer. More details and deadline will be discussed with suitable bidder in personal message

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    76 bida