Collapse section javascriptpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    370,297 collapse section javascript tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sempena PKP 3.0, kita sedang cari partner agent untuk tolong sebarkan pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepask...pakej *“All Day Unlimited Entry Pass”* yang berharga RM130 sahaja untuk 2 orang! Murah gila ? (Harga biasa : ~RM1,800~) Agent boleh mendapatkan komisen sebanyak RM20 dengan setiap pembelian tiket. Kegunaan tiket ni valid selama 6 bulan selepas theme park kami buka. Jadi jangan lepaskan peluang menarik ini! ? Berminat? Apply sekarang [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 1...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hanya edit file javascript plugin ter-install untuk mengubah animasi dropdown dan mengubah text di halaman payment gateway dan shipping yang terinstall

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu kontrak selama 3 BULAN.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini. Terima kasih

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini. Terima kasih

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh...Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa update 2 gambar/hari Maximal update 15 gambar/hari Saya akan beri ganti Rp.50k/15 gambar Jika berminat silahkan hubungi [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@ karajarkey handipel ev handipman jamanak manramasnery qnnarkel

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this messa...tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $36 - $1440
    $36 - $1440
    0 bida

    Saya sedang mengerjakan skripsi dengan judul Implementasi Algoritma Boyer Moore pada chatbot, Nah saya punya sebuah script javascript yang mana script itu tentang boyer moore, Namun saya tidak begitu mengerti javascript, saya ingin proses yang ada pada javascript itu di rubah ke dalam php. Bagi yang minat silahkan hubungi sayay di 081911306790.. berikut file javascript yang ingin saya rubah ke php

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    3 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...the work Technology to use: - MERN STACK (Replacing MongoDB by Amazon Web Service) - AWS - PaaS (EC2, S3, Lambda, RDS, Elastic Beanstalk) - Github - Version Control (Repository) - Cloudinary - SaaS - Stripe - Payment Processors - NGinx - Ubuntu - Django Python - Html, js, css 3, sass - React; ; Element UI: Javascript Frameworks - ; Express - Webframeworks - , Pollyfill, Preact, Web-vitals, JQuery, , - Javascript Libraries - Next - Static Site Generator - Nginx; Envoy - Reverse proxy - Optimizely - A&B Testing - Nginx; - Web service - Ubuntu - Operating system - Algolia - AI-powered search and discovery platform - Node.js - Programming Language - Webpack - Miiscellaneous - Sentry - Issues tracker - Jenkins - Automation

    $4963 (Avg Bid)
    $4963 Avg Bida
    7 bida

    ...finished they can buy more from the different packages we will offer . The match maker needs to also have a link that they can connect to their social media account and users can also click on the link to go to their social media account . charity section on the app for users to donate money for a cause on the app for example on the app there should be an option for users to see a charity page or video and they should be able to donate . signup/sign in option through email , phone code method. account verification process. advertisement section for businesses to promote their brand& promote events on my platform such as if a business wants to advertise an event or a brand on the app it should pop up and reel like a video on the app for a month or two depends on the ...

    $678 (Avg Bid)
    $678 Avg Bida
    5 bida

    ...finished they can buy more from the different packages we will offer . The match maker needs to also have a link that they can connect to their social media account and users can also click on the link to go to their social media account . charity section on the app for users to donate money for a cause on the app for example on the app there should be an option for users to see a charity page or video and they should be able to donate . signup/sign in option through email , phone code method. account verification process. advertisement section for businesses to promote their brand& promote events on my platform such as if a business wants to advertise an event or a brand on the app it should pop up and reel like a video on the app for a month or two depends on the ...

    $1237 (Avg Bid)
    $1237 Avg Bida
    20 bida

    this is the plugin, Im working on major modifications to the plugin. I attach a file with explanation.

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    35 bida

    i have html js project i want convert to php or node js

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    9 bida

    Some clarifying code was added to the program 6 description. I added some clarifying language to the program 6 description.  It is highlighted in blue, in the section describing the Linked List implementation. Your first step should be to get the program to work using classes, creating class Board().  To do this you should move the functions that manipulate the board into the class.  Since they are in the class you will no longer need to pass parameters for elements like the board, destination board, and list of words on the board, since these will now be stored in the class.  After the class is created, in main() you should declare an instance of  Board, which will be something like: Board theBoard;  This board is what you will manipulate as you ma...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida
    Audit trading bot code 6 hari left
    DISAHKAN

    I recently had a metamask trading bot coded that has the function to copy trade any wallets that i am watching within the bot (as well as some other features) I am dubious of the code written and need the code to be thoroughly audited so that it is clear to me what each piece of code does. I would like someone to review this and affix notes in the cod...thoroughly audited so that it is clear to me what each piece of code does. I would like someone to review this and affix notes in the code itself or in an additional google doc explaining the functions. From reviewing the code you should be able to outline all of the features of the bot as well as identify any suspicious code that is aimed at stealing personal information/details. knowledge of javascript, node.js and solidity is ...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    10 bida

    Home page: Main banner should be fixed – should not be rolling. What our clients say section is not working Contact us page is not working too. Check for other issues

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    22 bida

    It's a e-commerce website running on Woocommerce. There's seems to be a javascript loading or conflict issue. For example, on this page: The magnifying preview and the click on the thumbnails don't work (image 1). But when you refresh enough the page, it does (image 2). Also, on a different note, I have installed WP Rocket to speed up the website, and when I activate JavaScript combination, the products page or the listing page don't work (image 3 - endlessly loading) nor do the products menu. There is probably a js to exclude there for it to work OK. Please estimate the time to fix this.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    27 bida

    Need a developer (HTML, CSS, Javascript) to help me support a website. The budget is on the lower end, but the work is long-term and consistent.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    69 bida

    I need a WordPress plugin, with these functions inside (which must be recalled via JavaScript and endpoints). The functions I need are: - Product list in the cart (image, quantity, price, product URL) - Change quantity produced in the cart (Increase and decrease) - Delete product from the cart - check shipping data entered (answer possible ok or ko. If ko, motivation) - any "shipping costs" (may change to any address change), "any discounts", "any extra costs" - order conclusion (payment will be made via an external gateway to the site, which will return: "outcome ok" or "ko outcome". If "ok outcome", then you must communicate to the shop that the order is complete and paid and the Shipping address must also be sent). Thes...

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    28 bida

    hello i need to create section for my website it includes tables i have sample you need to create the same for me need professional and quick work i have most of elementor addons

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    92 bida

    I need a WordPress plugin, with these functions inside (which must be recalled via JavaScript and endpoints). The functions I need are: - Product list in the cart (image, quantity, price, product URL) - Change quantity produced in the cart (Increase and decrease) - Delete product from the cart - check shipping data entered (answer possible ok or ko. If ko, motivation) - any "shipping costs" (may change to any address change), "any discounts", "any extra costs" - order conclusion (payment will be made via an external gateway to the site, which will return: "outcome ok" or "ko outcome". If "ok outcome", then you must communicate to the shop that the order is complete and paid and the Shipping address must also be sent). Thes...

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    43 bida

    I need an 'WebGL 1.0' Expert, I need to create a simple game using WebGL and JavaScript Deadline in some hours, need someone to start immediatlely Please bid only if you are an expert Everything will be discussed in chat Please start your bid with "WebGL", so I will contact everyone who starts his bid with that word.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida
    Javascript tutor 6 hari left
    DISAHKAN

    needs help finishing a front end react project over zoom preferably

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    24 bida
    Amend php script 6 hari left
    DISAHKAN

    ...com/Euro/): 1/ a new table similar to the 'Stats Rankings of the Top-5' table that, instead of the DD, DA, GIR, SC, PA, Par3, Par4, and Par5 columns, has Tee, App, ATG, T2g, and P columns instead. The values for these columns are taken from the SGTee, SGApp, SGATG, SGT2G, and SGP worksheets in the attached file. 2/ Additional tables in the 'Stats Leaders - ...' section. These will be 'Stats Leaders: Strokes Gained Off the Tee', 'Stats Leaders: Strokes Gained Approach the Green', 'Stats Leaders: Strokes Gained Around the Green', 'Stats Leaders: Strokes Gained Tee to Green', 'Stats Leaders: Strokes Gained Putting'. These are derived in exactly the same way as the 'Stats Leaders - Driving Distance', S...

    $206 (Avg Bid)
    $206 Avg Bida
    21 bida
    Template writing 6 hari left
    DISAHKAN

    Review of condition report, needs proof-reading. TEMPLATE: Att: Executive Officer To the Nursing and Midwifery Council I am requesting a review of the conditions on my registration under section 163A of the Health Practitioner Law as I believe they are no longer appropriate. Provide the reasons for your request and/or why you feel the conditions are no longer appropriate.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    34 bida

    Queremos modificar una pieza creativa y desplazar un elemento en un banner

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    15 bida
    Benchmark Paper 6 hari left
    DISAHKAN

    • I want a benchmark paper for Association Rule learning algorithms used for the Market Basket Analysis (5 algorithms including Apriori, FP-Growth, …etc.). • The implementations of these algorithms are available in the internet I want you to rebuild them and run using my provide...memory usage, generated rules , etc. • I want to test the implementation using my data and your provided cods in my PC "we should have a live video call for that point" • The benchmark paper should cover at least 20 good journal papers ( I mean by good journal papers: that papers in which they published between 2017 and 2021 and published in a Q1 or Q2 journal or ISI journals). • The minimum section in the survey paper: Abstract, Introduction, literature review, a...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    19 bida

    I'm creating a website that allows users to select various events. The page would run similar to Skyscanner. Various bundles and deals on the opening page to grab the audience's attention with a search section at the top of the page to include the following filters to refine your search: Date Number (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, other) Budget (£20, £50, £75, £100, > £100) Format (Sporty, Classy, Fun, Non-Alcoholic, Movie Night/ Chill) Date (An option to share your calendar with the recipient would appear, In order to coordinate the best time for a date) Daytime / Nighttime Time allowance (1 hour, 2 hours etc up to 6) Once these filtered are filled out, various events will appear on the screen where the user can book

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    31 bida

    hi dear friends We need to build a script or a robot that is general api Connect to Cocaine Exchange (both Futures and Spot section) We do not want to have any specific trading strategy You just have to do the following: Buy at the price of 1 (ordering) Sell ​​at 0 (Stop Loss) If it reaches the price of 2, change the stop loss to the price of 1 If it reaches the price of 3, change the stop loss to the price of 2 If it reaches the price of 4, change the stop loss to the price of 3 If it reaches the price of 5, change the stop loss to the price of 4 If it reaches the price of 6, change the stop loss to the price of 5 If it reaches the price of 7, change the stop loss to the price of 6 . . . it should has a license code, which only activate with our license With respect to the art an...

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Сгенерировать результат для "PASSWORD_CLAIM_SIGNATURE" из примера кода в (см "// EXAMPLES"). Создать отдельные генераторы для Node JS и Python3, в которых на вход подаем PoolId, username, SECRET BLOCK, date, SRP_B, SALT в необходимом формате и порядке. На выходе строка для PASSWORD_CLAIM_SIGNATURE.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I have an AspNet net 6.0 Angular 11 with site which has just had MSAL sign in added to it. Unfortunately the developer has left, and the application has been left in a state where the configuration section is not working correctly. This job is about fixing the bugs to ensure that sign in works as expected. The first issue seems to me to related to the which is loading after it is required. Secondly the code needs to be tidied up because it is very difficult to understand.i'm expecting bids around £50-£100

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    19 bida
    Simple Native IOS App 6 hari left
    DISAHKAN

    You develop a native IOS app with XCode ( deliverable is project folder) that does two things. (1) it has a Webview that loads a test website plus it offers a native Javascript extension ( using ) that allows to connect to a BLE device of given name and install a Serial TX/RX to a BLE device supporting Serial Console. For developing the BLE can be emulated. The JA received event for connect/disconnect, serial_rx and allows to send command serial_tx. Test_HTML with javascript is part of the deliverable. Help for finishing the app ( icons, .. ) and publishing in IOS store may become part of follow up job

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    69 bida

    I have a wordpress themed website. It is showing some properties on the map ( openstreet maps ) in header section and search result page. The theme works fine but we need some additional functions: 1- We will put a button at the top: "Properties Around Me" showing the nearest properties. 2- On the map, when we click the map market, the photo and the priperty name is coming in a small window. I want to add "GO" button there. When we click that button, it will open google maps and give you the route directions. 3- I want one more feature, by clicking a button or not, i want to show how far the property is to my current location. 4- I want to write the name of 2 points, or choose 2 pointsmap will generate driving route and we will see the properties on that route. 5...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    11 bida