Com domain offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,685 com domain offer tugasan ditemui, harga dalam USD
    GIF lotogipo Tamat left

    Crir gif com logotipo de empresa

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    13 bida

    domain : [log masuk untuk melihat URL] materi sudah saya sertakan

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    3 bida

    Kain Birumu Ku koyak Demi Sang Merah Putihku Karya : Nabilah Bunga Sulistia Gema rintihan tangis mereka Hampir satu abad lalu Ledakan caci maki pasukan Belanda Merealisasi rakyat Indonesia untuk melenggangkan kakinya Sepenggal kutipan lisan para pejuang Terdengar cita-cita suci dari jemari kecil itu Mereka berkoar “Tak Gentar” Engkau bersama kami, engkau bersama kami Detik ini ter...

    $67 / hr (Avg Bid)
    $67 / hr Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Herbal 40 ([log masuk untuk melihat URL])

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya suka sekali menulis artikel kebetulan saya sudah punya blog sendiri dan bekerja menulis artikel di babe. Com

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Com pernas largas

    $17 - $141
    $17 - $141
    0 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida
    Murah2.com Tamat left

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Projek jual muar2

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya b...

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    7 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mas saya mau buat website toko online [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] desain sama persis dengan demo di atas, cms boleh menggunakan woocommerce, opencart atau prestahsop juga boleh domain dan hosting sudah kami sediakan, apa sampean bisa bantu?

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Lihat saja [log masuk untuk melihat URL] seperti itu

    $1989 (Avg Bid)
    $1989 Avg Bida
    5 bida

    Membantu seseorang membuat sebuah website wordpress seperti beli domain, hosting, dan install dan edit theme website wordpress.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida
    $150 - $150
    0 bida

    Paket Pulau Tidung HARGA PAKET Pulau Tidung ” jalan-jalan “ PAKET Pulau Tidung jalan-jalan 2 HARI 1 MALAM fasilitas yang di dapat Welcome Drink Transportasi Muara Angke – [log masuk untuk melihat URL] (PP) Home Stay (Penginapan) Full AC Makan 3x Sepeda 1 Hari Penuh Harga Paket 2 hari 1 malam 3 orangutan Rp 3570.000 4 orangutan Rp 330.000 5 orangutan Rp 300.0...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    3 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My [log masuk untuk melihat URL]

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Buat logo keduanya dengan : Negatif Space. Atau buat saja gimana keren menurut para desainernya. CV. Bukutang Media Press adalah usaha penerbitan buku secara indie. Mottonya : Sahabat Penulis Hebat, Berkarya Hingga Akhir Hayat. Vila Buku/[log masuk untuk melihat URL] adalah bagian dari Cv diatas yang bergerak di bidang penjualan buku online. Mottonya : Proses Cepat dan Tepat!. Warna keduan...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Tolong buatkan kami sebuah website dengan domain .comrnkami memerlukannya secepat mungkin...rnbagi yang bersedia dapat menghubungi kami 085750003876 pin bb : 26414243rnrndan ada pula contoh produk yang kami jual...rnkami hanya mau membuat sebuah toko online yang begitu mudah dan begitu simple namun bs muat berbagai macam produk dengan berbagai macam kategori

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat livescore website , gabungan dari [log masuk untuk melihat URL] , [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan seorang freelancer yang mempunyai kemampuan memposting artikel saya yg berisi baclink ke banyak blog gratis seperti: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk ...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Hey there, This project is being posted to, to build me an online platform. Hey there, My name is rohit khatana, Founder of the foundation This project consist of building an Online Platform The idea is that, In India, You will find poor people sitting on footpaths on every second road. So our mission is to provide the location of all destitute nearby to the guy who is using the site, Showin...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    8 bida

    Desenvolver aplicativo no Power Apps para conectar com o Sienge e gerenciar obras.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida
    Business plan 6 hari left
    DISAHKAN

    Need help developing a PowerPoint presentation for pitching my idea to potential cofounders for a startup I am a PPT novice. I need someone to help me develop a PowerPoint presentation for potential cofounders . I need the presentation to be very clear,complete with music. The presentation should be able to clearly communicate the problem, market context and solution. I am going to choose four pr...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    Here is what i need A website Like buy doesbuy dot com I need a simple dynamic responsive agent website... Which a customer or user can log in and use the site as a buying agent from 1688 dot com and taobao dot com Like the will go to those sites copy link of products they want and then come to my site paste the link on my search bar and it will provide all information of the product link o...

    $1163 (Avg Bid)
    $1163 Avg Bida
    21 bida

    just do your creativity and build a unique Ecom site (not in WordPress )

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    11 bida

    I need to design a WordPress website. I have taken domain name, hosting, and theme. I have already done some work. Due to lack of time I want to hire somebody who can help me to complete that website.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    20 bida
    Psyplay series 6 hari left

    i need a theme like this on this [log masuk untuk melihat URL] wordpress website what is the price

    $7264 (Avg Bid)
    $7264 Avg Bida
    10 bida
    Migrating to another hosting 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to migrate the existing website to another web hosting + domain name.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    50 bida
    Create Web Page 6 hari left
    DISAHKAN

    Build a webpage like that [log masuk untuk melihat URL] I will like to have only the construction mainly products, photo text I will customuize in my page server domain name is already paid from me I like to have a wordpress site beacause I know to work in wp-admin panel

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    89 bida

    The name of my company is Over The Hump Fitness, LLC. I had a previous web designer working on my site through different website. I lost contact with him during the process. Long story short, I have a domain name, company logo and content that I would like to see on my site. I'm looking for someone to piggyback off of the previous designer work to make better and finish the project. ...

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    123 bida

    Looking for logo designer of my Magazine "Apna Kaam" Its a free hand and some thing creative we are covering Real Estate ,Education, General trading ,Job hunts so logo reflect some sort of reflection.

    $7 (Avg Bid)
    Dijamin
    $7
    32 penyertaan

    Site de gerenciamento de vendas, precisa ter um banco de dados com login para usuários

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    32 bida
    API Facebook 6 hari left

    Preciso de um programador para nos ajudar a resolver um problema da api de conversão do facebook que não esta funcionando com a nossa conta.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    5 bida

    Um Aplicativo com função de geolocalização, validação offline. Mobile. 50 Telas

    $4000 (Avg Bid)
    $4000 Avg Bida
    7 bida
    Build me website 6 hari left

    Web portal With payment gateway Starting for homestays and cabs Listing of homestays with pics Content will be from my side Design and graphics from my end Framework and structure of web will be from my side Hosting n domain from my side Shopify e-commerce website

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    16 bida

    Preciso de alguém que saiba como vincular compromissos da planilha na agenda. Os compromissos não estão "intitulados" nas colunas nem nas linhas, mas são lançados por escrito na caixa correspondente. Por exemplo. Título da primeira coluna "nomes", nome incluso na caixa da primeira linha "João"; título da segunda ...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We're looking for a servers expert to help us with our VPS and DNS configuration as we've a problem with one of our addon domains pointing to the account main domain and showing the url like this : [log masuk untuk melihat URL] instead of addondomain.com.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    14 bida

    I have a Computer & Laptop sales and service shop. I need website for my shop. I have Domain and Hosting also.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    20 bida

    Install SOGO mail server with SSL certificate and make sure it can be added to outlook Pleas note: Server has already installed odoo 14 along with NGINX with proxy & SSL for its domain

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    2 bida

    Hi Pascoal Stephanine A., I am creating project for SSL as discussed.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    1 bida

    Please i already have a website but i want to customize it and also change the domain name. I want to change almost everything Currently it is wordpress one. We can talk more in the chat option. English Natives are most preferred. I will need content written as well by a native english speaker

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    29 bida