Comic book logo design tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    155,957 comic book logo design tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Buku adalah kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan.

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    ilustrator adalah seorang yang mengilustrasikan kejadian atau peristiwa kedalam sebuah gambar, bisa juga dalam perfilman ilustrator adalah seorang yang membuat storyboad, ada pula yang menjadi ilustrator penerbit seperti koran majalah dll. saya mahasiswa desain grafis saya ingin sekali menjadi ilustrator dan photografer dan saya pernah membuat karya tugas berupa coofee table book yang berjudul ...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a book keeper who has the knowledge of generally tax returns. I will provide you my bank statement of daily bank expenditure and you will have to work to put the right entries and create few year end statements. There are 2016, 2017, 2018 and continue for the statement of 2019. For 2016 , you will have to work from Sep 2016 to Dec 2016, this will be considered your test bed and ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    2 bida

    Real Estate Services Agency based in Vancouver, BC Canada looking for a content creator to write blog posts related to market trend, summarize monthly housing stats, home decor & designs, tips for home buyers and seller, effects of government policy on housing etc. Articles should be reader centric and focus on providing original and useful content. Each post should preferably be between 500 ...

    $294 (Avg Bid)
    $294 Avg Bida
    22 bida

    Hi, thanks for looking. We need help developing a web application that allows book editors and their writers to interact and collaborate on a web platform. Features include: * This is a private web application, so login for both editors and writers * Most of the pages are shared between both editors and writers, but there are additional pages for editors such as writers and mentoring * Editors ...

    $2269 (Avg Bid)
    $2269 Avg Bida
    29 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida

    This is a one-time opportunity to get into the gaming industry. We're looking for gamers to write about games they are experts in. This means you have spent hundreds of hours playing the game and are currently playing it. You will write about games like: Dota 2 CSGO Heroes of the Storm World of Warcraft Monster Hunter World Dead by Daylight Xcom 2 Pillars of Eternity 2 LoL Smite Hearthsto...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    21 bida

    - Book Manuscript Interior Formatting - I have a completed book manuscript that is already fully edited. I need someone to increase the page count of my book from 68 pages to at least 100 pages. I need the finished product in both .pdf and .epub formats.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    i have good personalised skills in e book writing

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Business Card Design 4 hari left

    To whom it may concern: We require 3 double sided business card designs which will be ready for print. Details we require are as follows: Card 1: Anjam Khan Property Team M: 07778 07778 3 E: anjam@[log masuk untuk melihat URL] 91 Main Rd, Meriden, CV7 7NL Card 2: Waqas Khan Branch Manager M: 07779 745682 E: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] 91 Ma...

    $18 (Avg Bid)
    $18
    111 penyertaan

    I need five pictures of bears, a fairy with impressively sparkly black shoes and one of a monster. Please send me you best quote. Not too scary. For a children's book. Will need a sample of a bear pic please before taking decision. Thanks.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    33 bida

    I need a website to introduce myself, promote my yoga classes and allow people to book through the website and make paymrnts. I need a logo so I can pri t my stationery.

    $468 (Avg Bid)
    $468 Avg Bida
    57 bida

    I am looking for Writer. Should be able to write Blogs / Case Studies / Tips & Tricks / Articles etc.. for Mechanical Engineering Company. Mechanical Engineer with Good CAD Software knowledge is also welcome. Need Snapshot of CAD tools frequently in the articles. MUST be FRESH Contents in your OWN Words / Pictures. Payment will be per Article / Blog etc. This may be on-going job for rig...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    13 bida
    Publish e book 6 hari left

    Please contact if anyone help me to publish my ebook.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    7 bida

    I'm looking for a writer to research and write a Cook Book of "LOST RECIPES' (viz: grandma's recipes, heirloom/secret recipes, forgotten, old school recipes). My budget is US$70 for 31 recipes. Plagiarism checked. Payment Terms: FULL, upon completion (No upfront fees) Deadline: 14 days upon project acceptance Upon Project completion, you agree to me having the full rights t...

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    25 bida

    ***HAVING TROUBLE UPLOADING FILES. WILL CONTINUE TOMORROW BEFORE I AWARD*** Hi! This is what I’m trying to achieve: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] We want to make all these 20 images to be black and white, but pick one element in the picture to “pop” and be red. Our colour red to use it: #c61230 The image should not look dull…the...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    50 bida

    I have been writing a e book in ibooks. Exported it to epub file. There are problems with it when uploading to publishing. I need a pro to work with it so I can get the best result. I think the many photos gives problems. I am expecting to receive a really good epub to upload.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    18 bida
    Comic project for Jaydeep D. 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for artists who can draw high-quality art for our comic books. We have 9 projects currents available, each one a book series with a couple of hundred pages of work.

    $2321 (Avg Bid)
    $2321 Avg Bida
    10 bida

    I am working on a 150 page, very simple book in Word 1016 on Win10 , formatting it in Word 2013 on Windows. I will finish it in a week. it will have photos, diagram, infographics, and tables. I need someone that has experience designing book in Word. to work on my style sheets, and templates. It is not a traditional sized book. I am thinking something small. The length would depend on the fo...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    26 bida
    Comic Book 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to release a self-contained comic book story using a script I'm in the process of writing. I'm seeking an artist to share creative duties with on the project. Ideally, they would have experience in sequential/comic book art. When I say comic art I mean AMERICAN comic art. More akin to a cartoon style. Manga influences can be incorporated, but I'm not looking for someone who ...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    44 bida

    I’m looking for someone who can use Wordpress (or the best suitable platform) to refresh my current website. I want: - 15 pages to 20 pages - ability for me to edit / add pages / update it in future by myself - 10 custom banners - lead capturing form - mobile / tablet / desktop responsive website - online reservation / appointment form to book - social media design ? - search engine ...

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    102 bida

    Build a new website for my company www.logicamgt.com. the website will be similar the currently existing website [log masuk untuk melihat URL], also will copy all the current SEO work that is in place to the new website that will be built, finally will move the site to new hosting company "HostGator". website will be of multiple webpages. and will add a short video to the new built one.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    54 bida