Company bio writerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    400,476 company bio writer tugasan ditemui, harga dalam USD
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    3 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1279 (Avg Bid)
    $1279 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I need someone to write a fancy description to use in my CV based on my skills (provided in private).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    14 bida

    Through expressive therapeutic methods, incorporating the fine arts: music, dance, creative writing, art. etc., 100 Real Arts Youth Corporation works to ensure a place of solace for participating youth that they may gain coping skills and become future prevention advocates within their communities against HIV, Alcohol and substance abuse disorder and gang violence.

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    7 bida

    Hi, We are looking for hard working, fast multi-taskers and compassionate telemarketing sales closers. We sell logos at one price that are easy to sell. You will be calling local businesses and brands in Canada & USA offering them a new logo. You will start part-time working only 4 hours a day monday-friday from 12pm-4pm Eastern Time Zone getting paid $3/hr plus weekly sales bonuses. Plea...

    $3 - $4 / hr
    $3 - $4 / hr
    0 bida

    i am looking for a very competent and experienced writer in the following fields;Excel,Matlab(coding),organic chemistry ,biology and [log masuk untuk melihat URL] note that i need competent writers only.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    5 bida

    Marketing and Branding strategist Currently seeking a creative proven experience person for our brand with the following experience and background who has experience in Brand strategist, designing a logo, and creating a voice and be able to competitive marketing research. Native English writer • A minimum of 3 years of strategic planning experience focused on building brands, marketing init...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello Freelancers, I have a Facebook page and I would like to have the following included: - Brand colours and font (roboto) included from my website - [log masuk untuk melihat URL] - Photo from the attachment - Logo in the attachment - Must be responsive across all platforms - Place the following text: Helping Business Owners Grow Their Brand Online If you are a business owner, click the link...

    $10 (Avg Bid)
    $10
    2 penyertaan
    Technical writer needed -- 3 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello! Technical writer needed urgently Please bid on this project, thank you

    $15 - $25 / hr
    Sulit
    $15 - $25 / hr
    12 bida

    ***Merci de faire une proposition EN FRANÇAIS*** Je recherche une personne ayant une bonne compréhension de l'anglais écrit et oral, une bonne maîtrise de l'orthographe et des règles de ponctuation française, pour la traduction de sous-titres. Ni de découpage, ni de prise en compte de la vitesse de lecture, ni de création de glossai...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    I need a new or previously used skillshare affiliate account to profit by marketing through the site's affiliate program.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    1 bida

    I need someone to come to my site and know what to write and can speak clear english. Please do not come to me with off sentences. 15 pages on my site needs to be cleared up.

    $10 - $30
    Sulit
    $10 - $30
    23 bida

    How did this EMBA Practicum course change and/or reinforce your views and assumptions about the program? What have you learned over the course of the EMBA Practicum? How have your perceptions of your ability in this area changed? What benefits have you gained from the EMBA Practicum?

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    We are a start-up education coaching business that focuses on developing children's mindset and skills in problem-solving, critical thinking, collaboration through various programs. The company's website has been recently created with our vision & mission and the introduction of programs we offer. We are looking for an experienced website proofreader to proofread the content for us a...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    22 bida

    i need a fast and good writer to translate words from english to spanish

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    32 bida

    Looking for expert writer familiar with the field of artificial intelligence.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    15 bida

    Looking for a logo for the name Bio Fog. it's for a walk in machine that produces a fog that sanitizes. Would like the name to be in the logo and easy to read. think simple classy and slightly edgy. definitely NOT carnival like.

    $300 (Avg Bid)
    $300
    38 penyertaan

    I need a professional search writer to develop my draft.

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    26 bida

    Hello, I'm looking to train and hire a virtual assistant that can help me write emails for leads for my business. The only requirement is that you have very strong conversational English skills. Great grammar or writing skills is not that necessary as you will only be writing 1 or 2 sentences at a time per email. I have recorded hours of training material for you to review that will h...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    17 bida
    $11 / hr Avg Bida
    14 bida

    Your goal is to obtain and briefly analyze the U.S. GDP and price index data, so that you can show the dynamics of GDP and price level. Compose and submit a short report document

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    31 bida

    Hello, I need help in writing a proposal of 2000 words on a specific topic in engineering management. The writer shall be of an engineering management background and use perfect technical writing so that he/she meets the demands and requirements of the topic which will be developed later to a research paper.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    24 bida

    I am seeking a administrative assistant who is comfortable with remotely managing the administrative needs of a professional. The ability to be proactive and work independently with minimal supervision is required. The ideal candidate is a computer lierate, works efficiently, highly detailed, enjoys multi-tasking, is well organized and has a good work ethic and is able to provide excellent custome...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    12 bida

    The company is a family business and it operates in the home improvement, makeover market. Expediting upgrades in Conservatories, Doors, Extensions and kitchens. What we seek is a new logo to use on stationary, advertising, websites and on commercial vehicles. Embracing the company name of 'PARKERS MAKEOVERS LTD'. We love the idea of using space ships within our logo so we can put huge ...

    $70 (Avg Bid)
    Dijamin
    $70
    32 penyertaan
    Speech writer 6 hari left

    I am a survivor of CSE and would like to help young people who are being exploited

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    39 bida
    $86 Avg Bida
    38 bida

    looking for multiple experienced website seo writers. must have experience in writing for solar industry and must be able to show that you have worked in the industry before. will provide: -competitors -style guide -inspiration -wireframe

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    28 bida

    Need a flyer on regulation changes. Hopefully condensed to 2-3 pages. Draft attached. Final version in process. Flyer to include company logo. Attached

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    74 bida