Compare contrast apa titlepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    231,496 compare contrast apa title tugasan ditemui, harga dalam USD

    Bsa memberitahu tanaman kena penyakit apa dan cara menanganinya, cara merawat tanaman, apa yang harus dilakukan, pemberitshuan tangki air sudah habis, pemberitshuan lampu harus di nyalakan

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    artikel apa yang harus saya kerjakan?

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    15 bida

    Hai Hao Z., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Hai ProDeveloper, saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    Salam [log masuk untuk melihat URL] name is Salehan Ahmad from Singapore. I am leading a Muslim charity group and we are having a project this forthcoming Ramadan. We intend to deliver dry goods to the poor in Singapore before Ramadan. I need a poster for our FB for that purpose and the contents read like this : (this is the main title) Projek Barangan Dapur Ramadan 2021 oleh Sahabat Masjid Singa...

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Penulis artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    Hai Swapnil P., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Swapnil P., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Techno Exponent, saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai Mohd Syafiq A., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hi Nurkhalida M., Awak Boleh buat website macam propertyguru, starproperty etc? Saya nak buat satu webiste utk property. Awak guna medium apa utk buat website? Thank you.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    1 bida

    Hai Jamie Aleaxander M., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hai Shahwar A., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hai Jayesh V., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Harsh V., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hai Notle000, saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hai Mostafizur R., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hai Netra M., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan anda projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang Buat apa yg disuruh

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    4 bida

    Hello Ahmad M. Apa kerja yang anda tawarkan?

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya pekerja di balik layar yg membuat artikel dan konten iklan Produk-produk perawatan mesin, sabun kecantikan, essential oil serta penulisan naskah film pendek. Saya mengambil project yg menurut saya cocok, saya hanya mengambil apa yg saya senangi agar hasil bagi klien tetap berkualitas tinggi

    $1611 (Avg Bid)
    $1611 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    9 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Designer logo (kami akan membuatkan anda suatu apa yang anda minta dengan membayar sesuai gambar desaingner yang kami buat) Terimakasih

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    26 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida
    Proyek desain Tamat left

    Buat beberapa model 3D Saya aldi efendi saya adalah lulusan smk teknik gambar bangunan saya ingin menawarkan sebuah jasa desain gambar 2d maupun 3d bangunan atau apa saja Mungkin itu saja tentang diri saya

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya hanya ingin memberi sedikit gambaran tentang apa yg saya saksikan dan apa yang sedang terjadi

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida
    Apa apa je Tamat left

    Apa apa kerja yg boleh sy buat

    $135 (Avg Bid)
    Tempatan
    $135 Avg Bida
    7 bida

    pemasaran

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Menulis apa saja termasuk puisi, novel, artikel dan lain lain

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    3 bida
    Design a Logo Tamat left

    projek apa ajjah

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    36 bida

    Memberikan informasi dan pemahaman kepada pembaca tentang apa yang dibahas dalam penulisan artikel

    $3600 - $7200
    $3600 - $7200
    0 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin belajar dari sebuah jaringan cisco apa saja pengalaman saya masih belum ada tapi saya masih pemula dan saya pernah membuat sebuah jaringan vlan berbasis linux menggunakan perangkat cisco

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya b...

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    7 bida

    entry data menulis novel atau karangan apa saja

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    Mencari informasi mengenai apa saja melalui bantuan internet dan beberapa jurnal terkait

    $2220 (Avg Bid)
    $2220 Avg Bida
    5 bida
    Tugas tangan Tamat left

    Tulis apa yang tersimpan dalam pikiranmu ,agar hilang beban yang mengganggumu

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Scraping google Search, Scraping yang tidak menggunakan googleApis Scraping yang saya maksud hasilnya akan sama dengan apa yang diketikan pada browser Dan saya menginginkan data dari google untuk mengetahui "keyword" yang saya pasang pada URL website saya berada pada posisi berapa. dan itu bersifat dinamis misal saya mengeset lebih dari 1 keyword. sehingga ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    apa-apa lukisan mengenai burung, ikan, organ dalaman, tulang, benda-benda pelik dalam hitam dan putih

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    6 bida

    apa saja dibidang musik musik musik

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    apa mau kau bujang? aku mau desaign baju

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida