Compose a detailed c source code to some elementary specifications and when i run the code it produces desired resultspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    547,466 compose a detailed c source code to some elementary specifications and when i run the code it produces desired results tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida

    SMTP Servers Setup

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Pembutan program dari bahasa pemerogaman c# misalnya : prohram absensi, program kasir dll

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    Melanjutkan Program TA, Progress 50%. File Ada di lampiran

    $327 (Avg Bid)
    $327 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    C# project Tamat left

    Buat aplikasi menggunakan c# . harap contact ke email saya. sujaditan@[log masuk untuk melihat URL] untuk bahas lebih lanjut.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Anda membuat aplikasi dengan .NET C# yang dimana aplikasi tersebut dapat mengukur suhu komputer yang saya pakai.. Dan Saya menginginkan dalam bentuk Source code... Sangat mendesak.. dan low budget..

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    my magento website returns invalid results after search.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    4 bida

    I have English php-files for a website which have to be translated into Malaysian. The files are in attachment. And here is the site: [log masuk untuk melihat URL]

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    20 bida

    Please if some one can make an accounting +inventory software which can run in windows or Linux OS or a web based

    $866 (Avg Bid)
    $866 Avg Bida
    4 bida

    Design Logo / Company Branding for MWAY The logo attached is good but I'm sure it can be improved, MWAY is an abbreviation of motorway in the UK and we sell vans we also hire and build new van bodies. So, if we had to add to the logo we use 'sale hire build' We like it on the flags, but it needs to look good vertical ( as per the attachments ) and also look good horizontal, plea...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    16 bida

    Hi Sam, as talked about 10 articles per day for 7.5 weeks based on key words i will supply

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida
    Car Auction Wordpress Website 6 hari left
    DISAHKAN

    Please read carefully the requests - the Wordpress theme that provide 80% of them is already installed - the link is in the description of the project Project Outline * Car auction platform, user friendly admin and client dashboards * full responsive website for all platforms, desktop, laptop, mobile and tablet * image slider on the homepage or/and other pages * payment gateway integration, P...

    $289 (Avg Bid)
    $289 Avg Bida
    76 bida

    i need to a designer to incorporate the attached design, pink purple gradient into my home page. Specifically the Testimonial column, the event news feed column and the bottom page of the website.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    22 bida

    I need a concept drawing of myself, in the style of the cartoon Avatar: The Last Airbender.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    22 bida

    looking for 5 freelancers. In this task, you need to record texts in Greek, Italian, Norwegian, Polish and Czech for the voice menu of the Otelms company with a professional voice-over There are 2 files in the attachment. 1) ivr menu- there is a numbering in it, and each audio recording must correspond to the menu in this file 2) ivr text- worldwide - this file contains several texts, each mus...

    $831 (Avg Bid)
    $831 Avg Bida
    3 bida

    I need code to detect (several) people in a video stream written in MATLAB. Also the color of their clothing (top/shirt and pants/skirt) should be detected.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    8 bida

    i have logo i want to make motion to it and it should small to big pop out with nice effect

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    28 bida

    I need an expert in malware forensics, penetrating testing and crypter programming to modify an open source crypter and improve the stub for a specific .NET executable file I will provide. Need very high FUD rate and automatic reFUD . Stub generation will be automatic and unque for each crypt. Ideally, USG will be implemented. [log masuk untuk melihat URL] The code will also be modified to au...

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    9 bida

    I need content writer who can re-modify the about us page content of my website. The Fresh Content DOC file will be provided by me. He/She need to re-modify that content professionally. For now i need this content for one page of my website (About Us Page). If He/She write the things professionally so i want to make long term fruitful business relationship with them and also want to give more wo...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    22 bida

    this paper is about behavior finance. 1. the current similarity is 22% and I need you to reduce it under 10%, the word count: 9791 2. polish the full text, modify the sentences with linguistic errors, make the paper read more unobstructed.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    19 bida
    Let’s do it 6 hari left

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    27 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    The app is connected to firebase and retrieves double values from firebase to show it on a google map. Now for some reason it crashes and I am not able to figure out why

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    11 bida

    Hi Wang C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    1 bida