Computer application company feedbackpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    387,724 computer application company feedback tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    6 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $952 (Avg Bid)
    $952 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    - Migrate our existing computer vision / deep learning algorithms to the Android operating system. - This is so our algorithms will run on-device (specialised fixed camera) - Freelancer must have demonstrable previous experience in completing similar projects and have strong knowledge of both mobile development (Android) and computer vision or machine learning - Suitable freelancer will have most ...

    $501 (Avg Bid)
    $501 Avg Bida
    11 bida

    I need an existing website rebuilt. I need you to design and build a landing page.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    9 bida
    Website for my company -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business. Please share your samples in the chat.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    36 bida
    Company profile design 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a company profile, and I want to update the design to something modern and professional.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    73 bida
    Trophy icon Logo for cargo packaging company 23 jam left

    I wanted a logo for my company which is into cargo packaging. The name of my company is Unison Packaging Services. I have attached a sample sketch of the logo that i sketched, would love to have logo similar to this, with U in a 3d form.

    $16 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $16
    3 penyertaan

    hello I want a copy typist who can type my 130 pages from a PDF I will pay them up to $5/- per page and also every week new work conditions 1. there should not be mistake more then 20% errors [log masuk untuk melihat URL] copy paste 3. write same as on PDF given 4. write on notepad computer or laptop is needed 5. data should be submitted with in every 3 days

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    202 bida

    We are looking for a marketing support staff for 1 month full time. 1. Must be able to understand and write Arabic. 2. Gender : lady 3. Knows Excel, Word, Facebook 4. Work from 9:00 am to 6:00 pm, 26 days for 1 month. 5. Shall have own computer and smart phone. Working content: 1. Writing 4 articles in Arabic, and get relevant free photo from internet - daily work 2. Making 1 min video for "...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    5 bida

    We sell construction material (building material) .Looking for a permanent person or company to handle our SEO for website and lead following and lead [log masuk untuk melihat URL] have a [log masuk untuk melihat URL] we would like someome to use facebook to get leads . message s so we can discuss more.

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    70 bida

    Earn money wasting only 5 hours on it. After all you will be paid 10$. We certifies this method is absolutely safe and legal. What do you need for it? 1. You should have internet connection on your computer 2. Teamviewer and androiid studio (I can help to get them) If you are interested in our offer, please contact me.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    hello I want a typewriter who can type my 100 page's from a PDF I will pay them up to $5/- per page and also every week new work conditions 1. there should not be mistake more then 20% [log masuk untuk melihat URL] copy paste 3. write same as on PDF given 4. write on notepad computer or laptop is needed 5. data should be submitted with in 4 days

    $406 (Avg Bid)
    $406 Avg Bida
    182 bida

    Hi Arda E., I noticed your profile and as per your request I have created sample file for [log masuk untuk melihat URL] need to check and let me know your feedback.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Earn money wasting only 5 hours on it. After all you will be paid 10$. We certifies this method is absolutely safe and legal. What do you need for it? 1. You should have internet connection on your computer/laptop 2. teamviewer and android studio(I will help to get them) If you are interested in our offer, please contact me.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    14 bida
    English to Thai 6 hari left

    I need a good thai translator. word count 250 fixed price with good feedback five star. Only Native Speaker .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    9 bida

    I need responsive company website like [log masuk untuk melihat URL] This example is just an idea what I need. Ditto, chat, logo, referral form and super efficient SEO asap. Experience required.

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    54 bida

    Mobile app for travellers around the world to share experiences and provide feedback for others. These are features like chat , profile , notifications add trip ,add steps inside trip, Shoutout to meet other travellers, Review hotels ,places, activities , restaurant , rental and checklist to carry stuff based on others review. News Feed like social media on submission of trip etc. We will take t...

    $1851 (Avg Bid)
    $1851 Avg Bida
    41 bida

    Hello, I need a well-designed logo for a design agency. It should be modern and simple. Looking forward to the bids. Thanks!

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    83 bida

    Earn money wasting only 5 hours on it. After all you will be paid 10$. We certifies this method is absolutely safe and legal. What do you need for it? 1. internet connection 2. computer or laptop If you are interested in our offer, please contact me.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    11 bida

    hello I want a typewriter who can type my 50 page's from a PFD I will pay them 50/- per page and also every week new work conditions 1. there should not be mistake more then 20% [log masuk untuk melihat URL] copy paste 3. write same as on PDF given 4. write on notepad computer or laptop is needed 5. data should be submitted with in 4 days

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    114 bida

    PLEASE NOTE - This is not just a lead generation position. We are looking for someone who is looking to develop relationships with customers and partners. US based is highly, highly preferred and position is remote. This is also not strictly a BD consulting position. We are looking for someone who can implement the strategy. We are implementation, operations and technical pro's, but we�...

    $7500 (Avg Bid)
    $7500 Avg Bida
    2 bida

    We are looking for the legal writer who has experience with legal writing and we need you to write privacy policies and Terms and Conditions for our Microfinance Company Application.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    3 bida