Computer applications support job profilepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    333,082 computer applications support job profile tugasan ditemui, harga dalam USD
    $18 Avg Bida
    13 bida

    * وصف المنتج بطريقة واضحة أو الخدمات التي تقدمها. رقش للتقنية والخدمات الاستشارية تقدم حلول تقنية على مستوى عالٍ من الجودة والاحترافي من خلال شراكاتها مع شركات استشارات و تطوير تقنية دولية وذات باع طويل في السوق الدولي . فريق العمل يضم شباب يملكون فكر تقني عميق وخبرة ممتازة ومكتسبة من التطبيق التقني والإشراف الاداري على مشاريع تقنية كبيرة في مؤسسات كبيرة. في فريق عمل رقش تمتزج الخبرة الملموسة ...

    $1157 (Avg Bid)
    $1157 Avg Bida
    25 bida

    وصف المنتج بطريقة واضحة أو الخدمات التي تقدمها. رقش للتقنية والخدمات الاستشارية تقدم حلول تقنية على مستوى عالٍ من الجودة والاحترافي من خلال شراكاتها مع شركات استشارات و تطوير تقنية دولية وذات باع طويل في السوق الدولي . فريق العمل يضم شباب يملكون فكر تقني عميق وخبرة ممتازة ومكتسبة من التطبيق التقني والإشراف الاداري على مشاريع تقنية كبيرة في مؤسسات كبيرة. في فريق عمل رقش تمتزج الخبرة الملموسة وا...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    7 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    12 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    web mining techniques 6 hari left
    DISAHKAN

    You are required to write an essay about web mining techniques and tools as well as its applications in business, your essay must be from 1500 words

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    8 bida

    I AM YOGESH DALAL AND I AM WILLING TO WORK WITH YOU AND I AM CAPABLE OF DOING ANY KIND OF COMPUTER WORK.. AND I HAD A EXPERIENCE OF ALL THE CONTENT WHICH YOU REQUIRED

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    1 bida

    HI We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    48 bida
    Call center Agent Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    The successful candidate will be paid Rs 20,000/- Monthly Salary will be paid Biweekly. it's a full-time job. Requirements: * Answer phones calls or Make Outbound calls, respond to customer questions/complaints and ensure all inquiries are handled and documented on-line in a timely and professional manner. * Maintain professional etiquette and provide effective customer service when correspon...

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    7 bida

    I need you to write some articles.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    12 bida

    Sign In and Sign Up page with Functionality is ready. Sign in page should be connected to Home Page. 1. Home page design completed... Functionality (SHARE on Social Networking Sites, COMMENT, LIKE), RECENT NEWS, UPCOMING NEWS Dynamic should be completed. 2. User Profile and Dashboard should be created.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    7 bida
    sales and marketing job -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a sales and marketing executive, who can deal with clients in both English and Hindi. Salary cap is INR 20k. Business deals in manufacturing of Carbon Brushes for DC machines. First priority is given to MBA student in sales and marketing. Second priority to BDM experience. Most importantly he/she should handle clients and convert leads in a deal. Needed urgently.

    $22 - $182
    $22 - $182
    0 bida

    Don't apply agency or team and only individual freelancer. I need a senior front-end developer who can add many pages of existing project and fix bugs. Project was already started and it is almost startup. Required senior React Native developer, not junior. He should write clean/maintainable code and should expertise in pixel perfect conversion. If first task is gone well, you will continue t...

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    28 bida

    The goal of the project is to identify the corroded areas in an image, Please find the attachment below. This project is related to Computer Vision. I will provide the data set of Images. The project should meet all the requirements mentioned in the document attached below.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    4 bida

    I need computer vision expert. there will be 5 stages of the project. in first you'll make a system where it will get input of an image of news paper page. out of that it has to extract certain boxes with certain features. since this is sophisticated multi level AI project, please only apply if you're competent.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    3 bida

    Job portal: [log masuk untuk melihat URL] * Add new login: Staffing consultancy (From this login, user shall be able to apply jobs, post jobs, market profiles) - 80% of the page design work is already available. * Add "Promo Code" functionality in payments * Add new price plan * Auto fetch jobs (manual fetch is already available, just need to add auto fetch) * Other small features (may ...

    $1286 (Avg Bid)
    $1286 Avg Bida
    75 bida
    Job Ready planner -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    touchscreen monitor that has days listed (calendar format) for my jobs. i hit a day, it opens the day and i can add the materials i need for that specific job on that day. programmable screensaver option as well and i want it wall mounted. I want it basic so receptionist etc can walk up and EASILY see as well. If a job isnt on that day the day will remain greyed out or a different color.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    HI, We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    56 bida

    I have a pretty large forum [log masuk untuk melihat URL] I want to use [log masuk untuk melihat URL] (riot chat also) CUSTOM coded and INTEGRATED into my forum Apply only if you have experience with [log masuk untuk melihat URL] chat software and know about vbulletin software. ANY AUTOMATIC APPLICATIONS WILL BE DELETED

    $1132 (Avg Bid)
    $1132 Avg Bida
    8 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    38 bida