Computer appreciation training proposalpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    303,428 computer appreciation training proposal tugasan ditemui, harga dalam USD

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    2 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    12 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Exciting home-based work for US expats -$10 an hour Call Motivated Sellers is looking for US expats for an exciting lead generation campaign in the industry of Real Estate Investment. Tasks include the following: • Calling pre-screened prospects, to discuss if they are interested in selling any properties they currently own. • Taking detailed notes from prospects about the condit...

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    We are a startup and we're building a partner list that we're getting from the internet We're looking for an experienced and efficient data entry specialist to enter data into an excel sheet in a very organized manner; this data will come in various forms from a list of websites that we have compiled. The person must go into each of those websites and manually transfer the informat...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    6 bida

    Jpg and gif files are to be converted in Document files by typing manually, there is no need of any experience other than basic knowledge of Microsoft Word, all other guidance will be provided through training.

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    14 bida

    We are looking for a skilled Software Engineer who, along with our excellent software development team, will be responsible for working on projects that are currently being developed on by our company. Duties will include but are not limited to developing and directing software system validation and testing methods, as well as directing our software programming initiatives. You will also be workin...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hi my name is galih, i have bachelor degree in computer engineering, i can help you with your project

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi my name is galih, I want to work with you sir. Anything yo nee, i can help you, i have bachelor degree in computer engineering.

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    1 bida

    i would like to make dissertation for my masters degree. the words should be around 15000-16000 which includes some practical work. The project is based on machine learning. 2 models have to be experiment on locally and cloud. i attached my proposal for further information.

    $548 (Avg Bid)
    $548 Avg Bida
    12 bida

    I will give a face icon. I want you to add 2 logo names to it - to make them into two logos. I want them in all sizes and format including transparent .png Easy job for someone who has the application on their computer.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    23 bida

    I will be making a Decision this Week to Hire from many candidates who applied for this Intern position Are you still Interested in this Part Time PHP Developer, "Intern Position". I'm Looking at 10 to 20 Hours per week. Is this OK With You ?? You can work another GIG in the mean time too. Are you versed in the Skills I require. or are willing to learn. You will also be teach...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    22 bida

    About us: We are a startup and we're building a partner list that we're getting from the internet We're looking for an experienced and efficient data entry specialist to enter data into an excel sheet in a very organized manner; this data will come in various forms from a list of websites that we have compiled. The person must go into each of those websites and manually transfer t...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    11 bida

    We are a startup and we're building a partner list that we're getting from the internet We're looking for an experienced and efficient data entry specialist to enter data into an excel sheet in a very organized manner; this data will come in various forms from a list of websites that we have compiled. The person must go into each of those websites and manually transfer the informat...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    13 bida

    Looking for native Japanese translators to translate some files into Japanese from English. The translator must have enough time to work on translation project and should be fast in response. Please mention your rate per 1K word in your proposal. Google and any machine translation will be rejected. Only Native speakers Please.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    4 bida

    We have an app that needs enhancements and new features implemented. The app is built using reactnative and redux. Must be able to release for both IOs and Android Backend is PHP & Node.js where needed Lots of work for other projects. must be able to use Freelancer tracking app. billing is hourly, must be available North America Time. SVN for version control, and have teamviewer to login ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    30 bida
    Sales and Lead Conversion 6 hari left
    DISAHKAN

    This is a Paid trial Job, for long terms projects. So the Product/Service I want to Start with as Trails i.e UNLIMITED DAILY VIDEO EDITING. This package or product, you can either sale it, or generate & Convert the lead for this. Must read before Apply if you agree with these terms. 1. The task has to be done within 7 days from the day of the contract. 2. To complete the project you have to...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a freelancer to join our growing team, the job will entail making outbound customer service calls to our customers, we will provide all the leads and the training necessary to perform accordingly!

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    I have a [log masuk untuk melihat URL] site, I need it refined to be appealing, and also need help with SEO. I am not computer savvy, need someone to help.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    34 bida

    Hello all, I need a checksum script/function - coded in vbs/batch/ps - that compares all files 1by1 in remote folder (via SFTP - winscp) and local folder. You can use this example to create a function: [log masuk untuk melihat URL] I would like to use function like: checksumfolder <sessionUrl> <local folder> <remote folder> <cryptography> Cryptography options should be...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    4 bida
    Wesbite Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    Hey Freelancers, I am looking for someone who is able to design me an outstanting website for my agency. I run an Social Media Agency and i need someone who can design our Website which should be diffrent then all the websites out there ! I dont need to much content on it so it can be a really cool designed OnePager with anker points. It should be stylish smart and a little bit engaging with th...

    $999 (Avg Bid)
    $999 Avg Bida
    72 bida

    A. passive cycle 1. How to register invoices (EU) 2. How to register receipts 3. How to reconcile with bank transactions B. sale cycle (up and running) just need to deal with British new e-invoice - module -install how to get payment integrations how to reconcile

    $228 (Avg Bid)
    $228 Avg Bida
    4 bida