Computer business looking partner usapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    472,361 computer business looking partner usa tugasan ditemui, harga dalam USD
    $13 Avg Bida
    8 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Membantu saya dengan pemasaran internet Mengunjungi outlet-outlet dengan menawarkan produk(contoh)aplikasi online,seterusnya Menawarkan ikatan kerja(menjadikan Partner kerja d lapangan)

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan seorang partner menulis cerita untuk film pendek, di mana kami bisa brainstorm ide secara kreatif maupun struktural dan ia juga fasih dalam penulisan naskah film.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    2 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Membuat Aplikasi Game Android, Software yg digunakan bebas, yg penting seperti gbr. Serius [log masuk untuk melihat URL] tanda tangan Kontrak. Jadi Partner jika hasil memuaskan akan terbuka lebar. Lampirkan contoh pekerjaan anda

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Sebenernya sudah lama tentang WPAP ini dibahas di beberapa blog atau website para sahabat bahkan berceceran di internet tutorial yang membahas tentang WPAP ini, berhubung ada pertanyaan dari salah seorang sahabat maka bagus juga kita bahas sekilas tentang WPAP dan sekalian cara membuatnya, begini pertanyaannya;rnrn mas ,tulung posting cara buat gambar wpap di corel y,,,rn & gimana...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    As discussed over skype. Compleated. wjnwhwkjehk;hlkjch;ha;fhf;lah;hf;lafhalfkh;alkhas;lfkhasf;lhsafl;khsfl;sakhflsakfhalsfkhaslfkhasflkhasfl;kahsflkahslfk

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). These three fields are the only information that I need - please ignore the rest of ...

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Looking for a long-term skilled and honest C# developer. (Scammer, leave this page...I have a lot of experience to hire freelancer here) The first job for you is Read txt files and mix content and get images from specific folder Then change ip using mobile data ip and login [log masuk untuk melihat URL] after pass capcha Please write how would you pass capcha and how would you change ip using mo...

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a skilled computer programmer who is comfortable with both front and back end programming. Full Stack Developers are responsible for developing and designing front end web architecture and also having experience with performance and system monitoring. Developing front end website architecture. Designing user interactions on web pages. Developing back end website applications. In...

    $3004 (Avg Bid)
    $3004 Avg Bida
    12 bida

    Looking for a long-term skilled and honest C# developer. (Scammer, leave this page...I have a lot of experience to hire freelancer here) The first job for you is Read txt files and mix content and get images from specific folder Then change ip using mobile data ip and login [log masuk untuk melihat URL] after pass capcha Please write how would you pass capcha and how would you change ip using mo...

    $480 (Avg Bid)
    $480 Avg Bida
    7 bida

    Find someone who can help my script work correctly in all browsers (firefox, opera, safari, edge / IE, chrome). My script is in css, html, js.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    9 bida

    1. communicates with the Laboratory Director and/or the Compliance Officer if accessioning irregularities have not been resolved at the time of accessioning. 2. Modifies test request data after obtaining previously missing, incomplete, or physician clarification information. 3. Enters patient information for potential new clients provided by facility 4. Follows established protocols to determin...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi I am looking for simple work * A2Billing is installed with asterisk * Need to show me the config of A2billing rates and passing the call over asterisk trunks thanks

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Internet marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    The job is to recruit clients through social networks for our online pharmacy the targeted customers are in the USA and especially with diabetes As well as customers for our virtual medical clinic 1. recruited diabetic clients 2. Recruit clients for our virtual medical clinic 3. Recruit Representatives The payments are recurring and very well remunerated from commissions on all customer transact...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    4 bida
    Network Marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    The job is to recruit clients through social networks for our online pharmacy the targeted customers are in the USA and especially with diabetes As well as customers for our virtual medical clinic 1. recruited diabetic clients 2. Recruit clients for our virtual medical clinic 3. Recruit Representatives The payments are recurring and very well remunerated from commissions on all customer transact...

    $8 - $23
    $8 - $23
    0 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). These three fields are the only information that I need - please ignore the rest of ...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    11 bida

    Willing to pay more for quality work Need to optimize website for mobile. Pictures, buttons, text needs to be properly formatted and shown in proportion to the mobile device. The website platform is Shopify with most webpages and functionality being through Shogun. Additional work, if you are qualified, willing, and able, is that I also need to have working search filters, and queries. If the ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    11 bida

    I need american based people for writing work, please bid only USA article writers, thanks

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). These three fields are the only information that I need - please ignore the rest of ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    7 bida