Computer data entry job descriptionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    207,925 computer data entry job description tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat kerja Excel Saya akan berusaha untuk menghuraikan sehingga mendapat jawapan yang lebih mendalam.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    8 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Salin maklumat dari laman-laman sesawang

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    6 bida

    Isi spreadsheet dengan Data Menginput data yang di berikan

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Entry Data Tamat left

    Saya mampu mengentry data menggunakan Ms. Excel. Saya juga mampu mengoperasikan Ms. Word. Sebelumnya saya ucapkan terimakasih atas perhatiannya.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    1 bida

    analsa data entry mengenai, penjualan, penerimaan, pengeluaran, organisasi

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    data entry 6 hari left

    GENERAL DESCRIPTION: Responsible for specimen receipt and preparation, records creation, reporting of results and transferring data to accounts receivable. Ensures all patient data is obtained and maintained in accordance with all applicable HIPAA regulations. ESSENTIAL FUNCTIONS: 1. Performs all of the following: · enters test requisition data into

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    ... * Maintain professional etiquette and provide effective customer service when corresponding with customers phone. Work FromHome Requirements: Fully functioning desktop-computer Windows 7 Operating System or higher (IMacYosemite Operating System or higher) Reliable, hard-wired high speed internet (minimum 20 Mbps download & 5 Mbps upload) VOIP Telephone

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need 3 separate banner GIFs to display in the left column of an ecommerce website. Each GIF is made out of 6 pictures and are meant to publicize a special offer. The 3 Gifs 280 x 350 dpi are somewhat similar. I will supply the photos and the text. I need a stellar work from a talented graphic designer. Budget $35 Execution: Quick

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    22 bida

    ...Features of the Software Provided • The desktop and admin software have a login procedure • The desktop software is integrated with the SDK of the LDR Scanner to extract the data info of the ID and Driver Licenses • The picture of the documents is saved in the database in a longblob field • The desktop software can’t print informs, only the admin module

    $976 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $976 Avg Bida
    15 bida

    I have some documents which is have to edit in computer so I am looking for a person who can help me to edit this documents in computer. This documents are written by American. This job is not so busy.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    26 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...now going into a work from home job to create employment opportunity for the less privilege, disables and mainly to decrease the rate of unemployment in the economy Job Description & Responsibilities. Data entry is all about speed, accuracy, and attention to detail. A data entry clerk enters information into computer databases for e...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    20 bida

    Migrate a website. Need this job done in the next 2hours. Will be done through Anydesk screen sharing.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    15 bida
    CATIA Job... 6 hari left

    Hi I am looking for someone to do Catia tasks asap.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    6 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...now going into a work from home job to create employment opportunity for the less privilege, disables and mainly to decrease the rate of unemployment in the economy Job Description & Responsibilities. Data entry is all about speed, accuracy, and attention to detail. A data entry clerk enters information into computer databases for e...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    18 bida

    I have a web form that I need to have filled out 100 times. It's a 1 page form with 3 categories that need filling. I will provide an excel sheet with the answers to all of these. It's simple follow and enter. Each time through takes 20-25 seconds. Could knock this out in 90 minutes easily. I have projects like this come up every week or so. Sometimes multiple projects in a week. Wou...

    $383 (Avg Bid)
    $383 Avg Bida
    27 bida

    Hello I will give you the salary per month. I will deliver a description via chatting. Thank you.

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    7 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...now going into a work from home job to create employment opportunity for the less privilege, disables and mainly to decrease the rate of unemployment in the economy Job Description & Responsibilities. Data entry is all about speed, accuracy, and attention to detail. A data entry clerk enters information into computer databases for e...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    16 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...now going into a work from home job to create employment opportunity for the less privilege, disables and mainly to decrease the rate of unemployment in the economy Job Description & Responsibilities. Data entry is all about speed, accuracy, and attention to detail. A data entry clerk enters information into computer databases for e...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...now going into a work from home job to create employment opportunity for the less privilege, disables and mainly to decrease the rate of unemployment in the economy Job Description & Responsibilities. Data entry is all about speed, accuracy, and attention to detail. A data entry clerk enters information into computer databases for e...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    12 bida

    Seeking a professional who is skilled in writing position descriptions.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    24 bida
    Data Entry 6 hari left

    ...now going into a work from home job to create employment opportunity for the less privilege, disables and mainly to decrease the rate of unemployment in the economy Job Description & Responsibilities. Data entry is all about speed, accuracy, and attention to detail. A data entry clerk enters information into computer databases for e...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    21 bida

    General service help needed. We provide IT services. Due to a recent influx in demand recently, we are looking for local contractors to help provide service on tickets. The pay would be based on hourly service provided, and the number of available tickets will vary.

    $25 - $50 / hr
    Tempatan
    $25 - $50 / hr
    0 bida

    Make a project Using deep learning concept

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    8 bida

    I need you to write a C/C++ program converting expressions into polish reverse form. eg. : a:=(a+b)*c; result: a a b + c* =; Expression can contain more operators. Propose these operators.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    14 bida

    I want to launch a new product of a cargo container home and a cabin type of home and seeking a freelancer that can make it look realistic here is what the container looks like and floor plan I will have a cabin floor plan a little later.

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    10 bida