Computer networking book urdu languagepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    308,645 computer networking book urdu language tugasan ditemui, harga dalam USD
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida
    Write a Book Tamat left

    saya ingin miliki website khusus untuk penulisan sebuah buku kamus tentang sebutan bilangan angka dalam bahasa melanesia.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    Sinopsis Novel Jentera Bianglala Judul : Jentera Bianglala Pengarang : Ahmad Tohari Penerbit : Gramedia Dukuh Paruk menjadi tempat yang sangat memprihatinkan setelah sebelumnya terjadi bencana besar yaitu pembakaran rumah penduduk akibat kisruh 1965. Dukuh Paruk yang tidak tahu apa-apa harus menjadi korban. Rumah dan harta benda semua habis terbakar, beruntung ba...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    2 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    ingin menambah wawasan dan mendapatkan penghasilan

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Buku adalah kumpulan kertas atau bahan lainnya yang dijilid menjadi satu pada salah satu ujungnya dan berisi tulisan atau gambar. Setiap sisi dari sebuah lembaran kertas pada buku disebut sebuah halaman. Seiring dengan perkembangan dalam bidang dunia informatika, kini dikenal pula istilah e-book atau buku-e (buku elektronik), yang mengandalkan perangkat seperti komputer meja, komputer jinjing, ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida
    Write a Book Tamat left

    Write a Book data entry malayalam

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    urdu sentances Tamat left

    main Urdu typing karna Chan ti hon agar kam milay ga tozaror karongi

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    saat ini banyak orang yang ingin mencari buku online atau e-book sebagai referensi atau bahan belajar, di sini saya akan menyalin ulang buku buku akademik, laporan, artikel atau bahan lainnya yang dapat di jadikan e-book sehingga nantinya dapat di akses oleh semua orang secara online dan dapat memudahkan para pelajar yang kehabisan buku di perpustakaan.

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    4 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    7 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mempermudah pemasaran secara jarak jauh, baik melalui internet marketing, social networking dan telemarketing. melakukan pekerjaan tanpa batasan waktu dan market yang luas juga efektif dan efisien.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Menulis adalah hobby. Saya menulis karna saya ingin bercerita. Mungkin hasrat terbesar dalam hidup saya adalah bercerita. Bagi saya, membagikan apa yang saya tahu kepada orang lain, itu menyenangkan. Meskipun aneh, keluarga mengenal saya sebagai seorang yang pendiam, pun berapa orang kawan menilai saya sebagai orang yang irit bicara. Tapi beberapa kawan yang cukup sering bersinggungan dengan saya ...

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    tutorial lengkap adobe flash cs 3 mulai awal hingga akhir dalam bentuk e-book dan akan saya kerjakan dalam waktu 3 hari.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Write a book 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a "French Bulldog Owners Guide" written. Preferably by someone who owns a Frenchie and knows what he/she is writing about. The guide needs to be around 150 to 200 pages. I will provide the topics that need to be covered. Start your reply with the word "orange" so I know you read the description and you are not auto replying.

    $551 (Avg Bid)
    $551 Avg Bida
    11 bida

    In this role the Customer Service Representative will be talking to customers over the phone regarding their orders or questions about the product. There is a data entry component to the job as well as they need to enter information into the computer program. HOURS: Monday - Friday: 08:00 am to 4pm Monday - Friday: 08:00 am to 2:30 pm • One Saturday per month - will have one week day off on ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    3 bida

    We are looking for a Data Entry Clerk to type information into our database from paper documents. The ideal candidate will be computer savvy and a fast typist with a keen eye for detail. You will report to a data manager or another senior data team member. Understanding of data confidentiality principles is compulsory. The company will rely on you for having accurate and updated data that are eas...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    7 bida
    jasper report set up on my pc 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello All i have a programmer that created this report for me few month ago but never got a chance to install and set it up on my computer i need someone to help set this up on my pc remotely and help me run the report as needed report was created with TIBCO jaspersoft (jasper report ) please see attached file 1- excel file where the data comes from 2- LineSheetReportByType is the actual jasp...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida

    The project is a single task and consists in the addition of two hundred fifteen listings into an online dashboard; access to dashboard is provided by us with a username and password to get access, in the English language. The ideal candidate would have strong hand-eye coordination, superior computer

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    16 bida
    Online Chat Customer Service 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I am looking for 1 person who could work via chat for a soccer uniform website. The following would be required: 1. must be able to fluently write in English and in Spanish. If you cannot write in both please do not apply. 2. Time would be from 10am-2pm pst time and it would monday-friday and must be able to do all 5 days. 3. must be a quick learner, have common sense, and be able to rea...

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I'm Filipa, a small business owner from Portugal. Nice to meet you! I have 2 Airbnbs and I would like to have a two different logos for each, but they need to connect somehow since both are located in the same building but have different views and when it comes to style, they are a bit similar to each other. Same would be for the guest books. When it comes to the business cards, I need ...

    $411 (Avg Bid)
    $411 Avg Bida
    45 bida

    development of a new trade size book cover for kindle eBook and print version. Would like new cover to reflect contemporary romance, featuring succulent, African-american lips on (with many lipstick shades) on white background. eBook cover will only have front. Printed wrap around cover will have text as indicated on pdf.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    26 bida

    I need help setting up and managing book inventory. Right now I have numerous spreadsheets and I'm trying to find a way to set up and then track what I need to in a simple way.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    26 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $11 - $19 / hr
    $11 - $19 / hr
    0 bida

    I have a project for a local fence installation company that includes a 5 page wordpress website responsive design using Divi theme and 4 plugins. You must have prior experience working with Divi and have several beautiful examples of your own design work utilizing wordpress and divi (send me links to your examples/portfolio or your bid will not be considered or replied to). Pages will include: ...

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    97 bida
    children book 6 hari left

    age 4 to 7 colouring children book

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    9 bida
    Data Entry 6 hari left

    Position Description: *C2C is not available** *Only U.S. Citizens and those authorized to work in the U.S. can be considered as W2 candidates.** Job Title: Data Entry Estimated Assignment: 5/6/2019 to 9/30/2019 Location: Newark, DE 19702 Qualifications: 1-2 yr of Experience. Operates numerical and/or alphabetical key station to transcribe data from standard source documents. Checks and correc...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    8 bida

    Sign In and Sign Up page with Functionality is ready. Sign in page should be connected to Home Page. 1. Home page design completed... Functionality should be completed. 2. User Profile and Dashboard should be created.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    I would like to write a story , a book maybe.

    $1732 (Avg Bid)
    $1732 Avg Bida
    38 bida