Computer operator job in saudi arabiapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    229,066 computer operator job in saudi arabia tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1213 - $2425
    $1213 - $2425
    0 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ fr...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    selembaran Tamat left

    ini merupakan selebaran darri operator xl

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I have 3 or more Job Offer websites to be scraped.. Thanks!

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    17 bida

    I have 3 or more Job Offer websites to be scraped.. Thanks!

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    34 bida

    Hello, freelancers. I need the website and hybrid mobile app like Freelancer.com. You must develop the web and app from scratch. Please tell me your final budget and deadline.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    17 bida

    Looking for creative logos! Davis Bews Design Group, Inc. is a residential design and drafting firm that specializes in creating the finest construction documents for new single-family homes. We are currently re-vamping our internal software system and are looking for a creative new logo to add to the update. Please check out our website to get a good idea of what we do and what are style is. B...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    3 penyertaan

    Dear Candidate, Hoppoo looking for: Part-time and Full-time Customer Support individuals to help us in building good customer relationship. We need friendly male/female candidates who have basic information of computer. Attractive weekly/monthly perks and rewards for outstanding performance achiever. You may continue with your regular job & still work with us. This position is open for people ...

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    9 bida
    Medical section editor job 6 hari left
    DISAHKAN

    We are searching for a medical doctor to serve as a section editor of our peer-reviewed medical journal. Tasks will include finding authors to submit to the journal, planning theme issues, and assisting with peer-review. Requirements: -Must hold a medical degree -Available at least 15 hours per month -Fluent written and spoken English

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    I have to make an assembler simulator of our SIC/XE computer. The main features I want in it are - The object program must have the Header, Text, Modification, End records Implement the two passes of the SIC/XE Assembler using Fig 2.4 algorithm Implement assembler internal tables like OPTAB and SYMTAB Consider different type of addressing for your SIC/XE assembler simulator such as PC-relative/Ba...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    3 bida

    Make a static website of 7 novels (Chinese novels) requirements 1. No advertisement in every page. (the source page includes some advertisement) 2. A good-looking font and font size. should look good both on computer and mobilephone 3. Good website loading speed [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    8 bida

    data entry operator

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    We provide test administration and accommodation solutions to test takers nationwide and for this purpose look for professionals who we contact on an "as-needed" basis to see if they are available to assist test takers for their approved accommodations. We provide complete training and assignment pays hourly for the entire scheduled time even if the exam ends early. We do have an ex...

    $19 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 / hr Avg Bida
    3 bida

    We need to host a small business need to host a webiste with wordpress backend and mock up with theme from themeforest (theme will be purchase and given). Mainly mockup website with necessary images. [log masuk untuk melihat URL] Entire Job Scope: 1 - 12x page of SEO contents write up (no direct copy) *will provide reference websites 2- Mock up the theme template with appropriate pictures Temp...

    $345 (Avg Bid)
    $345 Avg Bida
    61 bida

    I have different Coaching materiel in PDF,you need to rewrite in own [log masuk untuk melihat URL] to free from [log masuk untuk melihat URL] must have technical AI experience to write article and new coding example We need someone or The team to write computer courses AI. We need written articles for courses like [log masuk untuk melihat URL] or w3schools. It will also be more better if you can ...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write articles some articles and blogs for me. once selected you will be paid rs. 40 per article. topics will be provided and you would required to write a article/blog in minimum of 1000 words in 8 hours. [Removed by Freelancer.com Admin]

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    9 bida

    i need video creation in my computer institute

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    I have to make an assembler simulator of our SIC/XE computer. The main features I want in it are - The object program must have the Header, Text, Modification, End records Implement the two passes of the SIC/XE Assembler using Fig 2.4 algorithm Implement assembler internal tables like OPTAB and SYMTAB Consider different type of addressing for your SIC/XE assembler simulator such as PC-relative/Ba...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hii.... I am new to freelancer...but I have a good experience of Data entry work as I have worked for 1 year as data entry operator in an BPO sector (Anjabee Infotech)... I am interested in this project..... I will try my level best to complete this project without any errors....

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, We are looking for GCSE Maths teacher (English Speaking) who can create Maths tutorial videos on the computer using pen tablet method, who can explain the topic with his / her English accent voice and use some questions as examples for each GCSE maths topic while explaining each topic. You can use desktop recording software. Face of the tutor not to be shown. We will provide the list of GCSE m...

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    6 bida

    1. Read 450 English sentences and 5 native language sentences(to test where are you from) in a quiet environment. 2. Good English level and can be done at home.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    1. Read 450 English sentences and 5 native language sentences(to test where are you from) in a quiet environment. 2. Good English level and can be done at home.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Hi Eleonora F., Good day! A leading international market research agency is in need of a freelance phone support agent to work from home, calling potential survey respondents. Job description: * call potential survey respondents from home to obtain their contact details or to follow up on their participation * follow up on all initial contacts * table entry of all obtained information and react...

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida