Computer programmer course bacolodpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    301,144 computer programmer course bacolod tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $177 - $532
    $177 - $532
    0 bida

    Mencari Programmer dan Tenaga-tenaga ahli lainnya dalam bidang IT

    $1086 - $2173
    $1086 - $2173
    0 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Kami membutuhkan Programmer yang paham Magento dalam membuat belanja online

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    3 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida
    Data Entry 6 hari left

    Position Description: *C2C is not available** *Only U.S. Citizens and those authorized to work in the U.S. can be considered as W2 candidates.** Job Title: Data Entry Estimated Assignment: 5/6/2019 to 9/30/2019 Location: Newark, DE 19702 Qualifications: 1-2 yr of Experience. Operates numerical and/or alphabetical key station to transcribe data from standard source documents. Checks and correc...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    Dear Gourav G., Please find below terms and condition from dwbiadda or dwbi technologies, once Gourav G. have accepted offer in https://www.freelancer.in the below terms and conditions also accepted by Gourav G. Gourav G. ( name as per https://www.freelancer.in/u/GouravGandhi ), agreed to deliver Salesforce development course videos/training videos as per given outline which is attached / placed...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    Immediate need for a virtual assistant with an interest in detailed oriented legal procedures and loves to follow up and take a file through to completion. You are energetic, organized with a personal computer, high speed internet connection and ability to make calls to USA that can work remotely. You have a positive can-do attitude, proficient in MS Office applications and good written and sp...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    22 bida
    Data Entry Clerk 6 hari left

    The main function of a data entry specialist is to operate data entry devices, such as a keyboard or computer, to verify and input data. A typical data entry specialist is responsible for accurate information documentation and personal project management. Technical skills include: Documentation skills and time management. Job Responsibilities: Read source documents such as canceled checks Sales ...

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    18 bida

    To cut a long story short, I'd like you to quote me for a 25,000 words rewrite project. I'll hand you a listicle, you re-write it. It has to be in French. You should not plagiarize. You should write it in a very engaging, witty wat so people will want to hit the "Next" button to read on and on. It should be grammar-error free of course. There'll be a short test to check ...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    8 bida
    Data Entry Clerk 6 hari left

    The main function of a data entry specialist is to operate data entry devices, such as a keyboard or computer, to verify and input data. A typical data entry specialist is responsible for accurate information documentation and personal project management. Technical skills include: Documentation skills and time management. Job Responsibilities: Read source documents such as canceled checks Sales ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need someone to create a logo for my website called "MINDFUL ATTRACTION" and a course logo/cover that will be used for my new course called TRIBE OF MASTERS. Brand name: Mindful Attraction Course Title: Tribe of Masters Here's my course website to know more about it: [log masuk untuk melihat URL]

    $25 (Avg Bid)
    $25
    11 penyertaan

    I have a script that joins computers to domain and renames the computer as well. It works when I paste the command in to PS or CMD, but in a batch file, one PS command fails to execute. I need help to find why its failing to execute from CMD batch script and fix it so that it works.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida
    Build a Website 6 hari left

    Hello everybody! I'm an enterprising student with experience in platforms like shopify, but this time I want to do something more complex and I need someone with experience in web development. The project is the following ; Create a web with two functions : 1 Development of a platform that puts in contact different users, each one with its individual profile, that includes a chat, and once a ...

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    63 bida

    We need a logo designed for a rib/meat rub brand/product called Daddy Fatt Saxx Rib & Butt Rubb. Spelled exactly like that. The logo needs to include the black silhouette of a fat chef (wearing chef's hat & apron) blowing a saxophone, with musical notes and smoke coming out of the sax bell/hole. Use your creative imagination to think of what else would look nice along with the silhoue...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    4 penyertaan
    Article Writer 6 hari left

    I hope to work with an excellent article writer who can write articles for my website. The website is a blog site about IT, so you should have some knowledge in IT. And if you have a computer to work on, it would be a great benefit.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    65 bida

    I need a new website. I need you to design and build my personal website.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    Hi there, I am doing a braille clock, for the blind to tell time. I have four stepper motors which will be connected to four braille wheels for it to turn (Hours, mins etc.). The four stepper motors are connected to 4 shields which are connected to an Arduino Leonardo board. I am having trouble uploading the program to the arduino board as they say that there's a supposed 'error'. I...

    $217 (Avg Bid)
    $217 Avg Bida
    3 bida

    need to support go build a website/blog All website customizations will be done by my internal team or by myself. your job is to provide suggestions or guidance to do a Self or hosted website/blog designed in WordPress. hosting charges should be zero or at no cost or at a very minimal (considering other artifacts if any) You are at free will to suggest any hosting solution (of course I already ...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    11 bida

    Looking for programmer to convert our existing android app called TruckChatapp available on Google Play written in native code (Java) to Ionic to run on both Android and iPhone platforms . The app smarttruckchat using Firebase and database within our network to accommodate Firebase messaging. We already have back-end working fine and just need front end to be rewritten. Please let us know if...

    $1368 (Avg Bid)
    $1368 Avg Bida
    54 bida

    I'm looking for someone that can receive packages for me, prepare & wrap gifts and send them off. Currently, we're sending out 1-3 gifts per week. Of course we'll provide the wrapping paper as well. If you've read this description, add XXX into your job proposal. This job is perfect if you'd like to do casual, simple work on the side that fits your schedule

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon Need A Logo For A Golf Event 2 hari left

    My friends and i get together to do an annual golf outing named the 'Ure / Mcmillon Open' in Northern Michigan. Ive denied to start making shirts and hats for the event as the amount of people who go is growing. This is a large party event where we drink and smoke cigars. It's a Ryder cup style golf outing. Our group of friends loves to have it in northern Michigan because of th...

    $100 (Avg Bid)
    Dijamin
    $100
    64 penyertaan