Computer programmer for hirepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    238,005 computer programmer for hire tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    MENDESAIN LOGO TERBAIK !

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    keterbukaan dan keadilan dalam kehidupan berbangsa, bernegara

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    9 bida

    Mencari logo untuk Budget Hotel seperti trademark contoh bilik yg Cosy tapi simple yet look Exclusive

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    30 bida

    Com pernas largas

    $23 - $191
    $23 - $191
    0 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida
    $90 Avg Bida
    5 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $613 (Avg Bid)
    $613 Avg Bida
    9 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    16 bida

    Boleh membuat floor plan dengan menggunakan autocad dan dapat hadir berjumpa untuk berbincang dengan lebih lanjut berkenaan floor plan

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    15 bida
    $20 Avg Bida
    13 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Scketup

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    14 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    21 bida

    Dandelion seeds blowing

    $254 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $254 Avg Bida
    23 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    1 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    14 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    22 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $19900 (Avg Bid)
    $19900 Avg Bida
    4 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semaran...Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Product Pre-launch Image Design 2 hari left

    Image Size: 1080 x 1920 Title: What will change? Bottom text: xxxxx Inc. Primary Elements: • Robot Toy( like LEGO EV3 ) • A Ki...Bottom text: xxxxx Inc. Primary Elements: • Robot Toy( like LEGO EV3 ) • A Kid programming on her laptop, the screen is "screen [log masuk untuk melihat URL]". • You can add other elements, about computer science. Format: .e...

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    0 penyertaan
    Computer Graphics, OpenGL 6 hari left
    DISAHKAN

    I want someone is an expert in Computer Graphics OpenGL.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    9 bida

    ...google,Bing& Yahoo even Geniune Computer support company like us facing difficulty in generating fresh home users leads or calls which was quite easy earlier. Looking for someone who can help in generating computer technical support calls or leads. Looking for long term [log masuk untuk melihat URL] post if you have exp. in ads running for this niche or ha...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Draw a motor scooter for me. It needs to be modern but with a classic feel. It needs to be small but comfortable for India's roads. It needs to be fun but solid. I have included 3 photos of Royal Enfield motorbikes. 1. A concept of their upcoming bikes. 2. A 500 Classic which is one of the best selling motorbikes. 3. A picture of the motorscooter

    $21 (Avg Bid)
    Dijamin
    $21
    0 penyertaan

    COMPUTER SCIENCE GRADUATE WITH 2 year experience in programming

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    I require a C programmer to teach me and change some code, i will then compile the code and check that it works

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    23 bida

    ...learning new technologies. The main job is to facilitate on-time delivery and manage the development process. We are looking for someone with experience in building very elegant schemas and an advanced degree in computer science. Experience with multiple programming languages is ideal along with adaptability in task management to make efficient use

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    9 bida

    ...H1+H2+H3+H4, H1+H2+H3+H4+H5. This script will receive two arguments, the signal name (x1 or x2) and the number of harmonics (up to 5). [log masuk untuk melihat URL] % THD (Total Harmonic Distortion) for both cases....

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    7 bida

    Hello! We need an animation story on music composition.

    $1750 (Avg Bid)
    $1750 Avg Bida
    18 bida