Computer programmer in dubaipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    236,375 computer programmer in dubai tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $177 - $532
    $177 - $532
    0 bida

    Mencari Programmer dan Tenaga-tenaga ahli lainnya dalam bidang IT

    $1086 - $2173
    $1086 - $2173
    0 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Kami membutuhkan Programmer yang paham Magento dalam membuat belanja online

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    3 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai pengalaman di Web programmer, Inventory management, Menguasai Microsoft Office dan pakar analisis data.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    seeking a .NET developer responsible for building .NET applications using (C #, VB.Net, SQL SERVER onwards, Crystal Report, SSRS, ASP.NET, MVC) languages and technologies here that are relevant to our project. The primary responsibility will be to design and develop these layers of our applications, and to coordinate with the rest of the team working on different layers of the infrastructure. ...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    1 bida

    I'm applying to top universities in the USA for Master's in Computer science with a concentration of Big data/Data science. Being from mechanical engineering, it will require someone who understands a bit of mechanics and a few programming terms knowledge to edit. I have written 1130 words SOP as of now and the sentences have a lot of grammatical mistakes and overall it lacks some chrono...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida

    No agency, Individual freelancer only. ------------------------------------------------- Looking for IOS developer with swift and objective c knowledge for longer commitment. You will be working with engineers and designers in a collaborative environment. REQUIREMENTS Capability to start audio/video discussion with other team member during work hours. Comfortable working with third-party libra...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    35 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    9 bida

    We are a recruiting tech company based in NYC and want to hire great people to help us with various sales operations tasks (everything from lead research, sourcing and scheduling). We are looking to hire people on who are willing to work full time basis (40 hours a week). There is an opportunity to grow into a Leader/Manager role here with get pay raises as well if you do well. Our main requireme...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    18 bida

    We want to use WP. We want to sell some media products online. The website must be suitable on computer and mobile.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    53 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be male who lives in United States. The purpose of this jobs is completely legal and pay as soon as install is complete.

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    1 bida

    I have almost no experience with coding and only comfortable doing storyboards in xcode. I have created a mockup banking app. I would like to add to the project: 1. login function with a specific password and error message if wrongly entered. 2. sliding menu on the left side to add some links and buttons. 3. Scrolling down on the account page and ability to customise account statement. 4. loading ...

    $616 (Avg Bid)
    $616 Avg Bida
    43 bida

    Hi there. I am looking as in name of project programmer. I need on begin know in how much hour You will can make it and to count how much You will want I will wrote You everything how that program will look like. Please join to bid up. With Best Regards.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    28 bida

    I am an artist working with various digital media. I am now looking for a web programmer who can help me develop fake medical service website. The website would not require many pages within but I want to put some ad-like pop up windows in between the pages where I can display short clips of videos and crawled data from twitters.

    $1365 (Avg Bid)
    $1365 Avg Bida
    24 bida
    Data entry 6 hari left

    Looking for good Computer English typist, Must be good in English.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    25 bida

    I'm a web developer freelancer based in Spain looking to hire a VA for "on-demand" ocassional assistance with task-delegation for personal and work matters. Requirements: - I need someone who is fluent in both English and Spanish - Good communication skills - Efficient at web research Nice-to have: - Advanced computer skills - Financial markets knowledge - PHP/MySQL knowledge Mo...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    I require an experienced programmer to develop a bot, which can analyze patterns and, in this way, carry out the best moves or combos that allow to get the best score in a web flash game. The bot will be developed for a puzzle game, like candy crush and similar ones. The bot should be able to take screenshots in real time, image recognition, analyze the current state and predict possible state...

    $442 (Avg Bid)
    $442 Avg Bida
    10 bida

    We are travel agents. We help clients find vacation rentals in Florida (Destin, Florida area). I am looking for one or more new employees to help us do Marketing and WEB RESEARCH to find Luxury properties to present to our clients. We have many property management websites that we use to find just the right property for the clients so you will use these to target your search. However you may be a...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    16 bida
    Trophy icon Create a Logo for a website 6 hari left

    Create a logo for a website 'Lost in Dubai'. Lost in Dubai is a travel based website based in Dubai that provides booking platform for tours & activities across the city of Dubai. Please do not go for traditional business card designs, be bold and creative in the pick & artwork.

    $25 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin
    $25
    21 penyertaan