Computer programmer near mepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    292,237 computer programmer near me tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    11 bida

    OpenSID adalah sistem informasi desa open source ([log masuk untuk melihat URL]). Kami mencari programmer PHP/Codeigniter berpengalaman untuk mengembangkan modul keuangan yg melaporkan data SISKEUDES. Harus berpengalaman menggunakan git, Github dan terbiasa membuat pull request ke repository Github. Anda perlu paham database SISKEUDES dan mengerti aplikasi keuangan.

    $177 - $532
    $177 - $532
    0 bida

    Mencari Programmer dan Tenaga-tenaga ahli lainnya dalam bidang IT

    $1086 - $2173
    $1086 - $2173
    0 bida
    C# Programmer Tamat left

    Pic programmer, mplab, proteus designer

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    8 bida

    projek untuk mengesan orang yg merokok ataupun menggunakan telefon bimbit semasa mengisi minyak di stesen minyak.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    2 bida
    $147 Avg Bida
    5 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    membetulkan bugs, aplikasi database berbasis web

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    sukhrab

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    7 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Kami membutuhkan Programmer yang paham Magento dalam membuat belanja online

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    3 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode...

    $608 (Avg Bid)
    $608 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai pengalaman di Web programmer, Inventory management, Menguasai Microsoft Office dan pakar analisis data.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    We require an API for Windows to be developed in ASP.NET, to interact with a propietary board that connects to a computer via USB. The communication with the board will be accomplised through AT commands. Some of required functionalities 2 types of commands, - Functional - related to the operation of inputs and outputs - Informative - Help List of the commands and the firmware version. Command...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Hello, I need a programmer who can rebuild this page for me: Example: [log masuk untuk melihat URL] the code on the page is very heavy, and relying on a lot of libraries. I need the code to be as clean as possible, and 2) make it possible to add a second and a third section, which should work independable from the first one. The code on the example page does not work like that. So, basically I...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    12 bida

    This project involves entering data from the PDFs into Excel. The PDFs list state names followed by job titles. Please create an excel file with the state name in column 1. In column 2 list the id number (the number in the black box) of the job title. In column 3, enter the job title (in bold below the id number). Position Qualifications: - Excellent attention to detail -Knowledge of medical cla...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    18 bida

    I need a programmer who has experience with arduino coding.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    9 bida
    Remote worker 6 hari left

    Hello We are looking for a collaborator who can work with us to do some work. Recently, we developed a new website and need to test it in different regions. You are required to have high Internet Speed and high performance computer. You don’t need to have any special skill. Thanks.

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    20 bida
    Designer Needed 6 hari left

    Hi, there We are a startup company and we want design website and logo for our company We need several collaborators for our project we are now working on and there will so many works. So you are required to have a computer to dedicate to our project for full time and after that, we will guide you what you need to do. This is a long-term contract and if you are interested in this, please feel free...

    $377 (Avg Bid)
    $377 Avg Bida
    69 bida
    Need Translators 6 hari left

    Hi, there We are a startup company and we want to translate English document into some languages. We need several collaborators for our project we are now working on and there will so many works. So you are required to have a computer to dedicate to our project for full time and after that, we will guide you what you need to do. This is a long-term contract and if you are interested in this, pleas...

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    16 bida

    Complete the given work mentioned in given pictures in python code.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    8 bida
    Elevator 3 floor 6 hari left

    I would like to write a plan for the Arduino Nano Controller Plan for a 3 story elevator. It operates with three buttons and three proximity switches and a DC motor running on the H bridge, when the elevator is in the starting position on the first floor and when I order the elevator to another floor it reaches the floor and waits for a minute and then it returns to the first floor or I invite it ...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    21 bida

    application for send & receive medical test records from medical equipment(Analyzer). I want to connect analyzer with a host computer(Laptop) with TCP Ip. When I send a request from my host computer to analyzer its send the bulk of patient information with a test result that store in the analyzer system in date wise format. Refer to the attached file. The application communicates with OpenEMR...

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    15 bida

    I need a programmer who has experience with Pithon coding. I have two servomotors as shown in following link: [log masuk untuk melihat URL] Those two motors will be controlled by a Raspberry Pi 3B+; the raspberry has installed (by default) Pithon 3. The three wires from the two servomotors have been connected to the GPIO as follows (ref. attached file): Servomotor #1 - Red wire into pin #2 - Brow...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    Facebook Marketing Assistant Your tasks: - Create and administrate Facebook ad campaigns - Create and administrate WordPress landing pages Your profile: - You own a well performing computer - You have a stable internet connection - You speak English very well - You know how to use Facebook and Google - You generally work well with computers

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    28 bida

    I am looking for someone to complete the design of an already "in progress" wordpress theme. The site needs to be responsive via home computer, iPad, iPhone, and android devices. A product page template needs to be provided for input of companies 2000 products. The website will need to be prepared for future set up for e-commerce.

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    53 bida
    build website 6 hari left

    i want some programmer can build website with using PHP level 6 . you can check [log masuk untuk melihat URL] , i want like that site

    PHP
    $553 (Avg Bid)
    $553 Avg Bida
    97 bida

    Require modifications to an existing SDK(any one of the three attached) of the hardware and develop a User Interface.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    10 bida