Computer repair company website content ideaspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    302,756 computer repair company website content ideas tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    12 bida

    1. Perbaikan Footer pada salah 1 Halaman 2. Perbaikan Spasi pada beberapa halaman 3. Perubahan Logo 4. Penambahan Image Content pada CMS (CMS menggunakan Wordpress)

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Islamic Quranic poster ( surah Al mulk ) & same content on 4 page pdf the poster will have introduction and notes & hadith about Surah Al mulk at top ~ then all 30 ayats in beautiful format with special reading transliteration (( under each quranic word will be the transliteration in english small words but these will be in reading order right to

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    ...untuk membuat konsep berupa content/materi untuk sebuah website yang bergerak di bidang IT, yang akan terlihat mampu menangani project IT secara professional dan menarik untuk dibaca dan dilihat secara detail selain itu kami juga memerlukan jasa untuk membuat konsep berupa content/materi yang mereferensi kepada situs website diatas yang akan di publikasikan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    Project in 2D/3D simulation 6 hari left
    DISAHKAN

    The effect of interactive simulation (two and three dimensional) in the development of computer skills and visual thinking among middle school students As this study mainly aims to identify the impact of 2-3 D interactive simulation models on developing the computer skills and visual thinking abilities of students In the study,you can use the experimental

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    5 bida

    I need a creative blog post writer to write 3-5 articles per day. more details will be shared over chat

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    We would need a smart male candidate for the business development post for permanent in our office in Bengaluru, India. Skills required- Strong basic computer knowledge, MS office, internet, searching skills in google, obtain B2B contact and create the database accordingly, email writing must be very good, sales knowledge, marketing research and database

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    ...you will learn about how wonderful this website is, how you can make best use of it, how you can become a smart freelancer, how you can learn in demand skills, how you can change $ to $$ and to $$$ in long term and earn passive income whilst doing freelancing, group interactions, payments just for giving ideas, rewards for top performances and more.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    2 bida

    Urgently Required Professional Graphics Designer for our eLearning Company. You must have strong skill on Adobe Illustrator, Corel Draw, Photoshop, Affinity Designer. Your primary task would be illustration design on daily needs. Thanks Team, LFBORG

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida

    I am working on a business website and i need content articles talking about business and personal finance. Topics to be talked about stocks, credit, business credit, businesses, think of the website bloomberg as an inspiration

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    17 bida

    Need Arabic translation for approximately 50 words.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    43 bida

    1. I Got a 1T storage Space on my Computer, I will put many pictures in it. 2. I want to have a website (eg: [log masuk untuk melihat URL]) that can generate a regular URL based on my picture name. For Example: my Folder name is "A", my picture name is "1". , my URL for this picture will be " [log masuk untuk melihat URL] " , and when I send this li...

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    10 bida

    I need you to write some content for a website.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    24 bida

    I am handiling social media of a Golf company and require a content writer for catchy captions

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    39 bida

    I am looking for help in improving a thesis PowerPoint by updating a current version and provide professional and scientific suggestions. Solid knowledge of computer science and cryptography is required. Please contact me for further details.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    7 bida

    ...logo - Different phone number. Hi Please help me NEW business cards for a Swimming Pool company. I have attached a card we REALLY like. We want to use the same wording just with a Different Logo and Different Contact information. I have attached the NEW company logo. Please have the business card say: "USE LOGO for name" Call Today! 916-221-3854

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    21 penyertaan

    We need an AI file for this logo. The company sell mooncake for their business. Name : Leyla Mooncake Theme: Flower Colour: pastel colour (ex: baby blue, soft pink, nude colour) Feel attractive when print on the box ( Probably the mock up you can make on the box ) Do not hesitate to ask if you do have any questions. Best of luck !

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    15 penyertaan

    Hi, I need a very creative content writer, you need to work on team viewer with me, as I will show you where to write the content, you should write instantly and should be very good in English, Creative type writing, also need to setup ( write content on Facebook ) Highlights: Need one content: I will give you atleast 350 words | Keywords I will

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida
    Morpho.com 6 hari left

    I want to make a website and application for construction companies or normal people to find the most appropriate suppliers or installers or contractors or sub contractors or trades for their construction works (build or repair). This program helps people to bid their own prices.

    $876 (Avg Bid)
    $876 Avg Bida
    25 bida
    Company Logo Design 6 hari left
    DISAHKAN

    ...designer need to show us your professional works. 1. The logo must represent the value of the company which is a international company manufacturing caravans and Motorhome 2. The logo design must be elegant, luxury and easy to remember. 3. Logo will be used as company logo as well as any other applications like car badge etc., ** the logo must be designed

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    78 bida

    We need a new well-designed logo for our Client. A company in the investment banking and private equity industry. We need this logo in several file formats, such as png, jpg, vector, etc.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    49 bida

    ...it out and I can store them in my email or computer. The form is for the clients to give me permission to use the photos I took of them for my portfolio. Waht I need help with si the fillable online format. So either make a pdf that I can send to the clients to fill out or something linked to my website ( wix made ) FYI I have the model release

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida

    Hi I have an assignment in Advance computer security. I want some one to solve it. Are yiu able to do that. Thanks

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    ...Create Ledger Manage your ledgers and their payments. • Profit/Loss Statement Generate Profit Loss statements to understand your company cost. • Balance Sheet Get a better understanding of the financial health of your company and the net worth of your business. Driver Management • Attendance Record Maintain a record of the driver and helper attendance

    $521 (Avg Bid)
    $521 Avg Bida
    4 bida

    Need to create a logo for my an online shop, logo name Vita Bazar, color code #4f2cb4 and #f57224

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    46 penyertaan

    Hi, I need help with content writing task.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    20 bida

    looking for expert in Automata will send you complete details in chat.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    3 bida