Computer repair shop software with crackpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    271,030 computer repair shop software with crack tugasan ditemui, harga dalam USD

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website memposting artikel / produk online shop

    $499 (Avg Bid)
    $499 Avg Bida
    2 bida

    mempromosikan suatu Online shop untuk supaya ramai pengunjung

    $7 - $21
    Segera
    $7 - $21
    0 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design yang kami perlukan harus berhubungan dengan pisang, warna boleh bebas. Design tersebut harus SESUAI dengan selera target market kami: 1. Perempuan

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    ingin membuat logo untuk online shop saya

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida

    Dapat membantu menjualkan barang online shop agar lebih banyak pembelinya, dan bisa memasarkannya dengan baik

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida
    online shop Tamat left

    Web yang lebih sederhama seperti [log masuk untuk melihat URL] untuk kalangan UKM

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    5 bida

    Menjual berbagai macam slime

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    3 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    membuat wesite onlinne shop,dengan design simple tapi menarik.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida
    Design a Logo Tamat left

    kopi shop simpel logo ini mudah dingingat oleh orang yang melihatnya

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Saya butuh plugin login facebook presta shop 16.014

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya ada contoh untuk Logo saya, temanya adalah retro. gambar yang saya upload adalah contoh saja. saya mau gambar lelaki dibelakang merupakan ga...jambul tinggi. dan juga saya ingin di dalam lingkaran ada warna merah putih dengan gaya retro sebagai simbol bendera Indonesia tetapi tidak mencolok. Temanya adalah Retro, Pomade Shop, Gentlemen accesories

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    1 bida

    ...nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar menghasilkan

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mempunyai account ol shop di twitter yang ingin menempati PR 1 google

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    online shop Tamat left

    kira2 seperti ini. cuma akan ada modifikasi Refer: [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ... maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak nya gak masalah yah, karna memang ini bukan karya tulisan ilmiah,.....

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    SAya Menjual barang" kosmetik dan Barang" elektronik. Sapa yang ingin membeli bsa menghubungi saya . di 26c68d16

    min $3500
    min $3500
    0 bida

    saya ingin membuat proyek tentang pemasaran jarak jauh atau sering disebut dengan OL SHOP, saya berharap mendapat suntikan dana demi kelancaran kerja saya .TERIMAKASIH

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan ti...market saya adalah: ibu rumah tangga. Target to market: school, salon, massage palor etc Strength product: high quality fabric, affortable price. Weakness: no one knows my shop exist.

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opport...profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for a long time. Thanks. Andre...

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be male who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi I have a long-term job opport...profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for a long time. Thanks. Andre...

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a website created where customers can register and create their own shop, have their control panel, and I will need a master control panel to manage these users as well. Programmer will need to check on the site is down to create my own similar version of it. similar to this site. [log masuk untuk melihat URL]

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    41 bida

    Hello sir i have basic computer knowledge i know ms excel i want work computer operator

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    PROJECT DESCRIPTION WE ARE LOOKING FOR PEOPLE WITH EXCELLENT COMMUNICATION SKILLS (US ENGLISH) 1. Full-Time 9 pm to 6 am Indian time, Monday to Friday. 2. Must have a RELIABLE Internet connection and a fast computer 3. Must speak and write proper English 4. Must be available to start immediately 5. Training will be given Thank you

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    18 bida

    ...passendes Logo. Mein Unternehmen ist in der Fahrzeugaufbereitung und Smart/Spot Repair tätig. Wichtig ist mir, dass der Firmenname rüberbringt, dass es sich um ein Unternehmen handelt das fortschrittlich ist, kein kleiner Player am Markt ist und sich zu einem Zentrum für Smart Repair und Aufbereitung entwickelt....

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    31 bida

    ...Mode and Computer Mode) Due His Network Connection Then Photon server is Pushing Him Out Immediately But We Have To Give 3 Chances and If With In 4 Chances User Connected Then we Have to Synchronization The Game and Let Him Continue and If With in 4 Chances User Not Connected Then We Have To Kick Him Out From The Game. Need To Give 3 Dots with green color

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    1 bida
    E-Gift Shop 6 hari left

    I need a online gift shop website. I need you to design and build my online store.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    18 bida

    ...Landing Page for one single product with a quick checkout at the bottom. This is an example of what we want: [log masuk untuk melihat URL] -Everything on one page -We dont want you just copy and make some changes of the page example, but learn from what we want and create an unique design and with newer futures effects to engage shoppers

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    36 bida
    content provider 6 hari left

    hello, i developed an application about the learning computer. i need a person to help me and provide me some pictures and article about it.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida

    ...i want, I know also what you are doing. So don't waste your time and bids with me if you are not experienced with the field i'm searching for. First of all, you need to have experience in complex algorithm designs, CNN, RNN, LSTM Second, you need to have experience in computer security models, IDS, IPS, Deep learning based IPS and IDS. Third, share

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Hi I have a long-term job opport...profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for a long time. Thanks. Andre...

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want to have a Electronics shop management system to handle my stock and payments. Please go through the user requirement file and let me know.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    34 bida

    Hi, I have a long-term job opportunity for you. If you help me well, you can take this role permanently. For this, you need a computer and a good connection speed. If you are interested, please contact me through email directly. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Thanks, Ratnaris

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, I have a long-term job opportunity for you. If you help me well, you can take this role permanently. For this, you need a computer and a good connection speed. If you are interested, please contact me through email directly. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Thanks, Ratnaris

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a long-term job opport...profile and it seems you are a good fit for this job. You need to have a computer and good internet speed to do this job. If you have an interest in this job, please ping me here. Skype - live:fordlarson Whatsapp - +79510197421 Email : [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Hope to work with you for a long time. Thanks. Andre...

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    We want to create a online first hand and second hand uniform shop that only allows for pick up and no deliveries, if at all possible link it to our community notices and give students the ability to have a page which allows them to trade with each other. Also require it to be subscription based. Deadline: August 1st 2019

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    39 bida

    Hi, I have a long-term job opportunity for you. If you help me well, you can take this role permanently. For this, you need a computer and a good connection speed. If you are interested, please contact me through email directly. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Thanks, Ratnaris

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, I have a long-term job opportunity for you. If you help me well, you can take this role permanently. For this, you need a computer and a good connection speed. If you are interested, please contact me through email directly. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] Thanks, Ratnaris

    $250 / hr (Avg Bid)
    $250 / hr Avg Bida
    1 bida