Computer services consulting flyer ad template designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    502,806 computer services consulting flyer ad template design tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    6 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    Pereka kreatif dari Malaysia diperlukan segera untuk kerja-kerja ad-hoc.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    9 bida

    D AD ADNAN HABIB

    $40 / hr (Avg Bid)
    $40 / hr Avg Bida
    1 bida

    Nazovi me: +387 62 973 483. Flyer A5, sahat posla.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    template sesuai kengingan anda

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    4 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1121 (Avg Bid)
    $1121 Avg Bida
    61 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida

    Menuliskan sebuah laporan Mudah 2 ad yg mw

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    1 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services [log masuk untuk melihat URL] Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat sebuah website untuk property consulting dan refinancing

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    zarif, aku ad project utk kau!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    saya frelancer desain logo,retail,consulting,teknologi,dll

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Hi, I need a computer for remote use via team viewer for several hours. What i need: 1. Android studio installed 2. Team viewer installed Your pc must be running a 64bit windows or a mac. And you need to have minimum core I3 processor with 4GB ram. I am willing to pay 5usd/4 Hour for windows user and 7usd/4Hour for mac user.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need a hybrid app developer (suggesting Ionic but open to other options) with working knowledge of Azure (For backend api calls) The projects at hand will be some very basic proof of concept ideas to be build. I would be preparing the list updating this project. To begin with, i need some 10 hours of consulting with the right freelancer with experience in above Please add your skills or opt...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida

    I want to sign an app .ipa with ad-hoc-distribution but we dont have Apple Developer Enterprise Program any one can help me for sign my app

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    12 bida

    Hi, I need a computer for remote use via team viewer for several hours. What i need: 1. Android studio installed 2. Team viewer installed Your pc must be running a 64bit windows or a mac. And you need to have minimum core I3 processor with 4GB ram. I am willing to pay 5usd for windows user and 7usd for mac user.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    TheOther 2 Thirds Consulting LLP has been formed by a group of consultants from premier consulting firms. The firm is involved in high-end HR leadership consulting, employee engagement consulting and senior-level search. The firm is also involved in significant research in leadership, culture and well-being areas with professors at IIMs. Requirements: 1. Developing UI/UX for Training Videos and ...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    10 bida

    I need some help with finding some leads.

    $55 / hr (Avg Bid)
    $55 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need some help with finding some leads.

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    2 bida

    READ ENTIRE POST. DO NOT AUTO APPLY OR I WILL BLOCK YOU I need go to market template for our Saas company. It must be a actual template that I can fill in with our information. I prefer a template that another real saas company has used or a well knows template. I do not want a generic template that you created.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Hi Dikan Services .., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida
    Flyer Design 6 hari left

    We require a creative graphic design of A4 sixe Flyer and Gift Voucher (8.3 х 3.4 in) for our aesthetic clinic offering hair, skin & slimming solutions. Need the artwork within a day or two. Looking for optimal quotes.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    44 bida

    i want someone to built flyer for making partner in company like attachment and should be mantion benifits like no office [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] from home or anywhere and main thing be your own boss. Company Details Aggarwal Investment [log masuk untuk melihat URL] support@[log masuk untuk melihat URL] 0181-5084444,4614446

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    34 bida

    Hi Dikan Services .., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon IT Audit Lead Email Template 3 hari left

    I need you to think like you are the audit lead. Create an introduction email letting all the stakeholders know whats expected.

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    0 penyertaan

    Hi there. I have something that I want to discuss with you. This is about the Upwork account. I want to use your Upwork account now. In fact, I already had own account. Unfortunately, it has been permanently blocked a few months ago because I used a foreign VPN in my location. Also, I can't create the account again because I have ever created one with my info. According to Upwork rule, the u...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi there. I have something that I want to discuss with you. This is about the Upwork account. I want to use your Upwork account now. In fact, I already had own account. Unfortunately, it has been permanently blocked a few months ago because I used a foreign VPN in my location. Also, I can't create the account again because I have ever created one with my info. According to Upwork rule, the u...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi there. I have something that I want to discuss with you. This is about the Upwork account. I want to use your Upwork account now. In fact, I already had own account. Unfortunately, it has been permanently blocked a few months ago because I used a foreign VPN in my location. Also, I can't create the account again because I have ever created one with my info. According to Upwork rule, the u...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are offering cyber security consulting and training services for clients in the USA , starting in the Midwest. I am looking for sales executive partners. This is a 50% partnership on each sales.

    $35000 (Avg Bid)
    $35000 Avg Bida
    2 bida