Computer skills graphic designerspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    412,321 computer skills graphic designers tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida
    vector graphic Tamat left

    saya perlu gambar vector seperti contoh dari foto asli

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida
    GRAPHIC DESIGN Tamat left

    LIAWIFOIAOIFAIOIAOIFOAWIFUAWI9FI9IFAOIOAWIIADOIOA

    $392 (Avg Bid)
    $392 Avg Bida
    17 bida

    Saya perlukan graphic designer untuk buat katalog gambar pakaian di butik saya.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida
    $4 / hr Avg Bida
    26 bida

    Saya mahukan yang boleh manage website dengan fb

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    10 bida

    computer vision matlab

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    4 bida

    Kami perlukan design untuk cover buku-buku Tadika kami yang sesuai dengan imej serta menarik bagi anak2.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah agensi periklanan di johor bahru yang sedang mencari freelance graphic designer.

    $304 (Avg Bid)
    $304 Avg Bida
    21 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    corelDRAW LOGO DESIGN .7 GRAPHICS

    $2034 (Avg Bid)
    $2034 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    saya bergerak pada bidang design graphic

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $267 (Avg Bid)
    $267 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    6 bida
    $15 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Tempat usaha tentu harus strategis, mudah terlihat dan mudah di akses. Walau begitu, untuk tempat pengerjaan bisa di tempat terpisah yang tersembunyi sekalipun. Yang paling penting adalah lokasi toko kita, pastikan terlihat dari jalan besar. Buatlah tanda seperti banner atau spanduk yang mencirikan jenis usaha kecil kita.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    3 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    fhdslkfjkogopkvghkll;;';'dssafdghfjnhgkmhgk,ghgkhghhgjghkfhfdjhngkyhi;liu;ik;'iolygtujrduyhtujyikuo

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    membuat gambar untuk pengurusan ijin.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Tutorial tentang Photoshop, membahas hal - hal yang paling penting dalam menguasai Photoshop

    $584 (Avg Bid)
    $584 Avg Bida
    4 bida

    - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif da...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    1 bida

    We have always been an iOS only application since we started 8 years ago. We are now ready to make our application available in other platforms. We are building up our first web engineering team and are looking for a senior backend engineer to join us. You would be responsible for creating the backend infrastructure to support our new business initiatives such as cloud storage, collaboration and c...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    I need someone to help me with content animations, stories, feeds, I am currently launching a digital music channel and I need to create animations for stories, feed, albums, songs, etc. I need someone with time to create content according to what we need, who has a wide graphic vision according to our niches here I show you some examples of what I'm looking for, (check the video animations)...

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    1 bida
    Graphic Designer 6 hari left

    I have 4-5 sample pictures which should re-designed according to my requirements.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    30 bida

    I'm a new company needing a few things - logo, business cards, and website development (very basic at this point). I'm keen to find out what your prices are compared to those locally (I'm in Perth, Western Australia). My company name is Oak Tree Marketing and I specialise in not for profit entities. Look forward to your feedback.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    23 bida
    Trophy icon IPV6 security 4 hari left

    Alex, l need to write a proposal for my project in computer Security

    $67 (Avg Bid)
    Dijamin
    $67
    0 penyertaan

    I just need one animation/element graphic to added to videos we will add to youtube which tells people to sub-s-cribe. It will go to the beginning and end of the videos 10 videos , $2 each There will be many more in future

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    17 bida

    • Pull data from DB_Airports using sp_GetAllAirports using the SITG Data Access Library • Create a List of Airport Objects from that data. The Airport Object must be able to capture all the data that comes from sp_GetAllAirports. • Behave in a manner similar to the example provided. Note the menu system, the calculation of distance between waypoints, bearings and other data that is ...

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    6 bida
    Graphic design 6 hari left

    Looking for someone to create graphics for our Dota 2 Tournament/League. Check out [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] for insight into what we do.

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    40 bida

    Create a predictive code for machine learning, studying movements of actions that occurred in B3. * The code must be built in R * I have the database from 02/01/2018 to 01/08/2019 of all options of companies traded on b3, this database is made available by b3 itself for machine learning. * The data entry and exit codes must be well commented so that I understand what is happening. * I must be able...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I am looking for someone that has experience in graphic design to create 10 hero images for me. The reference images are attached. This is for a website builder business. The 10 hero images all have different themes. I will provide the stock images; I will need you to be creative enough to put together the hero image with a similarity to the 2 attached images I have provided here. The conc...

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    28 bida
    Trophy icon Army Wife Graphic Design 2 hari left

    Looking for a graphic design(s) for an US Army wife for my store. The phrase for the apparel: "Protecting The Home Front While They Serve. Proud Army Wife". You can use Army logos, flags, etc. AOP would be even better.

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    1 penyertaan

    I'm a freelance Web Developer/Designer with 8 years of experience in building WordPress websites for a variety of businesses and industries. I hold a Master's of Mechanical Engineering and my day job has been as Construction Project Manager. The reason that information is pertinent is because I approach web design and development from a Project Management point of view. A website is a t...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida
    Website Graphic 6 hari left

    I am looking for a graphic artist to improve the attached concept in terms of graphic images and arrows. I am looking for new clean looking graphics to represent (1) auto repair - i.e., current spark plug or engine icon; (2) exhaust repair - i.e., current muffler or muffler and catalytic converter icons; (3) accessory services - i.e., the current suspension graphic with another that is cleaner/sha...

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    30 bida
    Ansys 2020 expert needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, If you have Ansys 2020 installed in your computer and if you can do CFD analysis on it then please contact us. Files will be shared with selected freelancers. Thanks.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida