Computer soft ware hard ware expert required karachipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    607,309 computer soft ware hard ware expert required karachi tugasan ditemui, harga dalam USD

    Ekonomi antarabangsa, tariff,

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    12 bida

    MALAYSIAN FIQH MUAMALAT TASK EXPERT

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    Malaysian Expert FIQH MUAMALAT TASK

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    10 bida

    Complete in Bahasa Malaysia economic account

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    Need complete in bahasa malaysia

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    15 bida

    Fiqh Muamalat Expert Malaysian Only

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    12 bida

    Fiqh Muamalat Expert Malaysia

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    5 bida

    Hai Expert Web Infotech, saya tertarik dengan profil anda dan ingin menawarkan projek saya kepada anda. Kita boleh berbincang mengenai sebarang butiran melalui sembang.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Comparing two malaysia company

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    5 bida
    SHM EXPERT Tamat left

    jasa urus keimigrasian dan perizinan persuahaan dan jasa broker bisnis

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    15 bida
    shopify expert Tamat left

    setup store..............................

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    28 bida
    $603 Avg Bida
    2 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    Tujuan: Supaya website saya muncul di halaman pertama di Google Search

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    18 bida
    shopify expert Tamat left

    setup

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    18 bida
    matlab expert Tamat left

    matlab task

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    22 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    14 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $21 - $41 / hr
    Dimeterai
    $21 - $41 / hr
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    mengenai soft ware dan hard ware dalam komputer..serta aplikasi dalam komputer..

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    1 bida
    vicidial configuration 6 hari left
    DISAHKAN

    VICibox has been install on the cloud. i am looking for the below services. 1. vicidial configuration / Soft phone config / IVR 2. Robocall protection solution

    $20 - $169
    $20 - $169
    0 bida

    Hello, we already have asterisk and freepbx installed and we need someone to help us configuring extensions and test calling.

    $10 - $20
    $10 - $20
    0 bida
    backlink guest posts expert 6 hari left
    DISAHKAN

    i need to find a expert who can do guest post expert to post my post their website it should be manual i need santiary ware website and exhibition website

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    16 bida

    looking for php laravel expert. I have php laravel project. I am about to updating it newly. But it doesn't work on my pc now. Before it work well. First you have to run project my project via my anydesk. if you run it, i will discuss about updating with you. Thanks.

    $440 (Avg Bid)
    $440 Avg Bida
    34 bida
    Ringtone reminder for webpage 6 hari left
    DISAHKAN

    On the website(google browser), at a certain point, when I go from step 1 to step 2, I need the computer to sound a ringtone to remind me to go to the next step.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    24 bida

    Hello I need an expert who can code using IBM IoT Cloud. Please apply if you have the required expertise.

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    1 bida

    SEO expert off-page ranking & Nextjs on page fix . whitehat SEO only

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    76 bida

    Hello SEO Expert , Am Looking Fresher or 1-3 Years Exp ,only Individual and interested People contact me , Will Assign you daily Task like 50 to 60 post daily

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    15 bida

    Hello there, I need someone who can help me in getting the option of reels in my instagram account. I’ve tried every thing from my end, from reinstalling to update and deactivate the account but nothing works. So, if anyone can help me please feel free to reach out to me anytime. Thank you

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    4 bida

    ** ONLY FREELANCER** Looking for experienced Java Full Stack developer who has knowledge of Springbbot, Java Script, GIT and thymeleaf for long term position. More details to be provide the selected candidate. Note: We Worked on remote system and 6 Days in a week. Regards R

    $812 (Avg Bid)
    $812 Avg Bida
    4 bida