Computer support company websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    520,431 computer support company website tugasan ditemui, harga dalam USD

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Relab Development is looking for an experienced C++ developer familiar with the JUCE framework that has a passion for the creation of beautiful user interfaces and meticulous attention to detail. This contracting role will be to implement a variety of user interfaces in both skeuomorphic and vector styles, so this role needs to be filled by someone that has a keen eye for the look and feel of pro...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a big brand on Shopify and we need developers who are familiar with the platform to the point they can add significant functionality with a quick turnaround. Please send examples of stores you've worked on and other Shopify related projects. Developers with significant Shopify experience will be immediately considered and interviewed. Extensive JS experience is a huge plus as well as...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    25 bida

    Looking for a website designer for an IT start up company. Roughly 15-20 page static website, someone with content writing expertise as well is a super ++.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    11 bida

    **We are selecting SysAdmin professionals experienced in Cloud Infrastructure, who know Phantosys well enough to support our channel partners, providing Cloud Systems administration services, optimized for the Phantosys solution** Applications will only be considered for this role when included with proof of Phantosys experience - a Phantosys official training certificate OR customer referential ...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi RamziTRA, I am running a drive for my education fee collection Kindly support [log masuk untuk melihat URL] help will be appreciated, a little donation can change my dream of

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Wildclickz needs a fresh looking website for our camera rental company. Something similar to: [log masuk untuk melihat URL]

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    28 bida

    We are a start up company and looking for a developer who can build us a website we can advantage our company and collect more customers. U. S. based freelancer preferred.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    7 bida
    Shopify Designer and Migrator 6 hari left
    DISAHKAN

    We're needing an ongoing shopify designer and content/migrator for two websites to help us migrate to shopify, but also refer and consult on the best extensions to use (along with setting them up). Will include the need to either provide a design template or use a premium but customize it to follow the current websites. Both are e-commerce, one has about six SKUs and the other has about 60 ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    49 bida

    Resolve javascript problem, when clicking on submit form form submits the data but shows pop up with the data and doesn’t redirect to next page Please only place bid if you can work on my computer with anydesk

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    59 bida

    You must live in certain countries in the Western Balkans, Eastern Europe, or Latin America. You do *not* need an ESP32. You do *not* need an Arduino. You must live in one of the following countries... Albania, Bosnia and Herzegovina, Brasil, Bulgaria, Chile, Colombia, Kosovo, Mexico, Moldova, Montenegro, North Macedonia, Romania, Serbia, or Uruguay. ✻ OVERVIEW ✻ I estimate that you will norma...

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Setup api setting with local shipping company api It is a add on feature in my website. The website is a multivendor site. Multivendor site for merchant to build eccommerce website.

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    24 bida

    Hi Legends! We are HIRING! We are a marketing agency & business consulting company based in Montreal Canada looking to expand and we're looking for Sales Development Representatives. You can work from anywhere in the world from your computer. The salary will start at 500$ per month but can easily go up to 5000$+ depending on your sales skills. We provide you with a hourly rate + commissio...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    1 bida

    Background: I own an coaching class for students pursuing electronics engineering. Hiring freelancer for teaching roles in the topic Digital Systems-Part of Electronics Engineering. (Please see end of the message for syllabus) Subject: Digital Systems and Design Stream: Electronics Engineering Books Used: Digital Design by M Morris Mano Your Work: Take one hour long classes on weekends. (Rs 4...

    $54 - $54 / hr
    $54 - $54 / hr
    0 bida

    Hello freelancers, We are currently developing a new product, which will be the last in a series of 3. We currently have 2 CBD oils, in the strenghts 5% and 15%. This new product label design will be for a 30% CBD Oil. We want the label to have a clear Interconnection and "feeling" as our other products, which you can find here: [log masuk untuk melihat URL] We only want original en...

    $237 (Avg Bid)
    $237
    7 penyertaan

    Hi there i am looking to hire a virtual assistant to work for me 3 hours per day and create accounts for me and deliver them as report in excel... i will provide you with all necessary training to do that. You need to be familiar with Facebook and instagram. You need to have fast internet and windows computer. You need to provide daily report with account details...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    33 bida

    Hello, We are Looking for Job Support for Indian Guy Living in USA He is Basic Experienced Guy, so we need someone to help him out to complete his tasks by connecting Remotely through Zoom or Any Desk. We need someone who has Good Exp in "React js, React hooks, React material"

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    15 bida
    website develop -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    need some one to support wordpess website to make changes

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    21 bida

    I need someone who are expert in Assembly language Mips

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    I have a Computer & Laptop sales and service shop. I need website for my shop. I have Domain and Hosting also.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    19 bida

    The logo must reflect our goal which is to provide good deals for the Haitian Population living abroad through Amazon.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    121 bida