Computer training institutes visiting card designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    410,486 computer training institutes visiting card design tugasan ditemui, harga dalam USD
    Transform 2021 Tamat left

    Berkaitan dengan rencana serangkaian online seminar, FGD, workshop, dan training untuk memacu pertumbuhan KUMKM, pemulihan ekonomi dan narasi ekonomi pancasila dalam praktik sehari-hari serta karya karya social entrepreneurship, Dibutuhkan freelancer untuk menjadi sekretaris project, reminding task schedules pada project manager, menulis notulensi diskusi, membuat press release, membantu memandu ...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    5 bida

    Zaman semakin maju, anda tidak perlu membazir wang ringgit untuk menempah ratusan atau ribuan kad kahwin, cukup sekadar `digital card` untuk diberi kepada rakan dan saudara anda hanya melalui pesanan whatapp

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    computer vision matlab

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    4 bida

    Menyediakan Latihan Awam (public training) selama 2 hari.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida
    pulling cable Tamat left

    pulling cable for card access, cctv, data network.

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Banner, Logo, Business card, Flyers, T-shirt

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    6 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    install premium themes utk wordpress/woocommerce, sampai live seperti versi demo + training cara pengoperasian nya

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    6 bida

    1. Ready VPS Hosting includes Google Mod Pagespeed [log masuk untuk melihat URL] 2. Menerima jasa instalasi, konfigurasi VPS untuk keperluan web server + training Call/Sms : 081804281788

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Kami dari PT Teknologi Bahana Mega (TBM), bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (...

    $2600 (Avg Bid)
    $2600 Avg Bida
    1 bida
    event seminar Tamat left

    Saya ingin membuat kegiatan seminar di Belitung memerlukan 1 orang freelancer yang dapat membantu untuk aktivitas di bawah ini: a. Mengatur kedatangan pembicara b. Mendistribusikan daftar hadir kepada peserta c. Membagikan materi training e. Mencetak sertifikat

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    6 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $21 - $41 / hr
    Sulit
    $21 - $41 / hr
    2 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan CD. Profile Anda baik Foto dan Nama Anda akan te...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    2 bida

    i need help in Computer Architecture & Organization. please check the uploaded file and contact only if you can do similar tasks .

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Must have excellent written and verbal communication in both English and Gujarati. Please take time in writing a detailed bid, this is going to be the first step of screening. Expected time/word - 15 to 20seconds per word Quality Expectation - 98%+ (Based on a sample of 3%) Budget - Rs 1/word or Rs 150-200/Hours (Average time/word should not exceed 20 seconds) Objective: The goal/objective is t...

    $2 - $3 / hr
    Tempatan Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $2 - $3 / hr
    0 bida
    Trophy icon Nedd businees card design 2 hari left

    Business card design for my business I have all the requirement if you

    $10 (Avg Bid)
    $10
    0 penyertaan

    Beauty studio catering to eyelash extensions, eyebrows, makeup and hair treatment of keratin. Allure Studio

    $100 (Avg Bid)
    $100
    30 penyertaan

    I have a WordPress website .I want get visitors IP and IP related information that save in WP panel. In this case many free and paid plugin or api has in internet .I won't use this type third party plugin. I need to this by code that also implement by plugin or what is the best you can say without any third-party tools or plugin. ___________________ WANT TO NEED FORM USERS= VISITING TIME...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Webdesign from files 3 hari left

    We have a design made by a professional designer : logo, colors, print elements etc I can have EPS file but it's heavy (150Mb). Now we need a Website following this design, static version, 1 page with header, footer, and a central part. Menu with 3 to 5 Items. Company Name : FORM-O-ZONE (it's a training center) Menu (In French) : * Accueil * Nos Actions * Nous Soutenir * Contact ...

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    1 penyertaan
    Stripe subscriptions in PHP 6 hari left
    DISAHKAN

    Creating a SAAS that helps people interact with the Stripe API in a simple manner. Users will send a JSON body to a webhook with their Stripe API key, and the customer's information - card details, email etc. The subscription is then created. When a subscription is cancelled on Stripe, the customer is then informed by an HTTP request to an external database.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    10 bida
    Computer Science lab Expert 6 hari left
    DISAHKAN

    we need computer science lab expert, plz contact urgently

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida

    There is a requirement for SAP S4hana Logistics 1909 or 2020 Trainer with 8 to 12 years experience. This is complete online training for individual and corporate training. We also hire a trainer for a separate module such as S4hana SD 1909/2020, S4hana MM 1909/2020, S4hana PP 1909/2020. If you have experience on s4hana 2020 then it will be added advantage.

    $170 - $511
    $170 - $511
    0 bida

    We regularly test mobile networks throughout Europe. We can provide training for suitable candidates.

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    3 bida
    Organ Symphony Assistant 6 hari left
    DISAHKAN

    What is Organ Symphony Assistant? Organ Symphony Assistant (OSA) is a collection of audio files which recreate the ensemble section only of musical works composed for the combination of these ensembles plus organ. These works are select ones of my choosing and comprise music from the 18th century through today. The collection is of both well-known and less obscure works. Purpose These audio f...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We need the 2 tables found in attached excel document placed on our attached business card PSD template. The next must look good, be formatted properly, and readable when viewed at actual size. file must be completed as editable PSD document along with tables editable.

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    7 penyertaan
    WordPress -solution 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a WordPress website .I want get visitors IP and IP related information that save in WP panel. In this case many free and paid plugin or api has in internet .I won't use this type third party plugin. I need to this by code that also implement by plugin or what is the best you can say without any third-party tools or plugin. ___________________ WANT TO NEED FORM USERS= VISITING TIME...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    6 bida

    Hello there. I'd like to create a range of 3D collectable cards to use as NFTs to accompany a music product. I want to have various rotating 3D objects (such as sports cars and interesting characters, I'll provide the object files for the main 3D object) on top of a static platform that contains a band logo and the name of the NFT card. And the background I want to have as some kind of ...

    $508 (Avg Bid)
    $508 Avg Bida
    10 bida

    I am looking for an experienced Computer Vision specialist to work on projects. You will be working for me and with my agency's clients. You: - Must have a track record of successful Computer Vision projects.. - Must be a believer in the merits of Test Driven Development. - Must be able to write and speak in English, clearly and fluently. - Must be fluent with git. - Must be willing to sign...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    8 bida