Contoh gambar family treepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    84,530 contoh gambar family tree tugasan ditemui, harga dalam USD

    Gambar kerja Bestek rumah lengkap

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Seret & jatuhkan gambar atau dokumen apa pun yang mungkin membantu menjelaskan ringkasan Anda di sini (Ukuran file maks: 25 MB).

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    9 bida

    ...akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodka...

    $23 (Avg Bid)
    Tempatan
    $23 Avg Bida
    8 bida

    ...akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodka...

    $6 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $6 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...setiap akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 5 hingga 6 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 20 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodkan dalam ba...

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    10 bida

    ...akaun akan diberikan set 1000 kata kunci/frasa. Bina ayat 10 hingga 15 perkataan menggunakan kata kunci dan rekod ayat tersebut dengan menekan butang rakaman. Cipta dan rekod 1000 ayat untuk 1000 patah perkataan. Ia akan mengambil masa kira-kira 4 hingga 5 jam untuk merekodkan 1000 ayat Dan bayarannya ialah 25 USD (Bayaran Tetap melalui Pembayaran Milestone bukan Pembayaran Setiap Jam). Contoh: Emas = Emas adalah lambang kebangsawanan, kita semua menggunakannya sebagai perhiasan. Saya perlu mengikut beberapa peraturan untuk rakaman yang akan saya kongsikan dengan bantuan video dan Dokumen Google. berikut adalah wajib: **** Tempat yang sangat sunyi dan senyap untuk rakaman. **** Mudah alih Android / iPhone yang bagus. **** Bahasa Melayu baku mesti direkodka...

    $22 (Avg Bid)
    Tempatan
    $22 Avg Bida
    36 bida

    Jasa drafting stall minuman ukuran 3x4 - gambar kerja - gambar MEP - waktu pengerjaan 5 hari - preferable Indonesia

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    19 bida

    Saya berencana membuat Project NFT dengan gambar Rusa dan saya beri nama DeerSocietyNFT. Saya yakin project ini akan berjalan dengan mulus. Dan jika project ini dikenal banyak orang, saya akan memberikan anda tip sekitar 500$-1000$.

    $725 (Avg Bid)
    $725 Avg Bida
    2 bida

    ini adalah contoh wiring 2 d

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida
    $1499 Avg Bida
    1 bida

    promotekan kedai bagi kawasan sekitar.. copy writing gambar video marketing target dll

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Avg Bida
    3 bida

    Dicari freelancer untuk membuat gambar 3D rendering interior

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    17 bida

    Saya nk buat sistem untuk peniaga boleh spam dia punya status ke semua group di fb, chanel di tele.

    $825 (Avg Bid)
    $825 Avg Bida
    2 bida

    saya sedang mencari orang yang bisa membantu saya untuk mengambar ulang gambar yang saya berikan untuk dijadikan file vekctor dengan resolusi yang high sehingga ketika di print hasilnya bagus dan tidak pecah dan blur

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida

    Beberapa pernah mengerjaan permintaan untuk mengerjakan rancangan ide membangun rumah kisaran luas rata-rata 80m persegi, disertai visualisasi 3d sebagai gambaran umum rancangan.

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    6 bida
    Signboard -- 2 Tamat left

    - mesti ada gambar lelaki (pekerja ladang) - tema biru - dalam 2 bahasa, bm dan bi - contoh diberi, boleh buat ikut kreativiti sendiri

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    8 bida

    chosen tamadun melayu, Huraikan satu interaksi tamadun pilijan anda dengan tamadun islam. Anda perlu sertakan sekeping gambar bagi menyokong jawapan anda Bahasa interaksi itu berlaku. Jelaskan dua keson interaksi antara tamadun pilihan anda tengan tamadun barat

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    15 bida

    membuat contoh gambar di bawah menjadi animasi

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    asalamualaikum nak tanya contoh kerja sebagai private techer untuk anak saya boleh? ajar basic2 je sehari dalam 4 jam seminggu hari isnin hingga jumaat

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    ...artikel/blog unik dan kreatif mengenai tempat-tempat menarik untuk dikunjungi di Malaysia beserta dengan gambar pelancongan yang menarik di dalam artikel. Tajuk :- 1. Tempat-tempat menarik 2. Hotel / penginapan yang unik/ terbaik/ menarik/ rare 3. Tips/ trik/ penjimatan/ do&don't ketika melancong 4. Aktiviti menarik semasa melancong 5. Review hotel/ tempat/ servis / diskaun atau berkaitan dengan pelancongan. 6. Apa-apa artikel berkaitan pelancongan yang menarik dan viral. Sila nyatakan tajuk yang ingin anda tulis berserta sedikit ulasan isi kandungan. Jika menarik kami akan menghubungi anda. Artikel adalah bukan copy atau spin dari website/ media sosial lain. Mesti original. Jika menggunakan gambar orang lain sila berikan kredit kepada owner. 200 hingga 500 pa...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    15 bida

    ...untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada fuction/fitur tambahan seperti item inspection/refund/pemulangan -Customer boleh tick item untuk submit untuk postage/post out -Dan boleh memasukan harga ship to malaysia, harga pos berlainan, darat, laut, udara yang boleh admin monitor dan edit harga MESTI FULLY FUNCTION AS I WROTE ABOVE, TIDAK MENERIMA PEMULA/DIY LEARNER TIDAK MENERIMA SCRIPT ECOM/TEMPLATE/TIDAK MENERIMA BAYARAN BERPERINGKAT contoh...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Nak animasi utk scenario berikut: 1. Suri rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effe...rumah kepenatan buat kerja2 rumah dan lenguh2 - dialog sebelum dan selepas guna minyak ini 2. Sebelum senaman, sapu minyak ni utk cepat bakar Lemak. Boleh tunjuk effect turun berat badan selepas senaman 3. Penggunaan mintak urut amat berkesan terutama bahagian perut, boleh keluarkan angin dan bakar lemak - effect nya perut kempis 4. Lain2 kegunaan Minyak ini juga nak di animasikan.. seperti dalam gambar ini 5. Suara ala2 P Ramlee, k...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    ...pengguna. Pengguna daftar ke dalam sistem menggunakan nombor matrik dan password. Kemudian di dalam web akan ada 'Tambah kehilangan barang', 'Tambah barangan dijumpai', 'update barangan dijumpai', 'update barangan hilang', 'Hubungi kami', 'logout'. Untuk 'tambah kehilangan barang', ada form muatnaik gambar, nama, nombor matrik, jurusan dan fakulti, jenis barang yang hilang, tarikh barang hilang, lokasi barang hilang dan nombor telefon. Untuk 'Tambah barang dijumpai' pula, ada form muatnaik gambar, nama, nombor matrik, jurusan dan fakulti, jenis barang yang hilang, tarikh barang dijumpai, lokasi barang dijumpai dan nombor telefon. Admin pula boleh melihat senarai barangan hilang dan jumpa di dal...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    7 bida

    Melakukan Mod Offset dan saya akan berikan video sebagai contoh

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida

    Membuat design gambar buah dan tanaman herbal untuk 10 jenis teh yang berbeda2 untuk dijadikan suatu logo

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    27 bida

    Nama Produk : Jeongsin 정신 (tulisan Korea) Tulisan Warna Gold Background Putih ada Gambar Ginseng Kemasan Luxury / Mewah

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    10 bida

    Nama syarikat: Rimbon Dev Logo ada gambar pokok, etc. To look elegant.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    23 bida

    Cadang untuk membuat gambar 3D menggunakan sketchup atau seumpamanya. Refernence drawing based on ACAD atau PDF drawing.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    8 bida

    Mendesain gambar 3D arsitekture exterior dan interior

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    10 bida

    membuat gambar exterior interior, menyelesaikan gambar untuk di lapangan

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    Saya Lagi ingin mencari yang pandai dalam membuat sebuah Animasi Overlay Stream, Contoh animasi overlay seperti di Streamer BTR Ryzen Atau Pun BTR Lainnya

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    3 bida
    Isodrawinng Tamat left

    Membuat gambar iso drawing piping

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    5 bida

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) masukkampus.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya tawarkan proyek pembuatan website bimbingan belajar dan try out dengan rujukan (seperti) pahamify.com. Pembuatan sampai terinstall di hosting yang kami miliki (dengan contoh/sample isi saja pada tiap item), sedangkan proses entri isinya akan kami tangani sendiri

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    Membuat animasi atau gambar berdasarkan novel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    Bergerak edit foto, dan gambar

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya hanya mencurahkan isi hati kepada gambar ini

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Buatkan saya 3D modelling bentuk serigala Low Poly berserta sedikit gerakan contoh berjalan, atau mengaum atau yang lain

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    ...lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd dan semua entry akan tertutup. 6. Apabila sudah tertutup semua entry...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    saya mahu orang setupkan autoboost untuk 5 produk di shopee setiap jam secara auto & boleh letak multi account untuk di manage.. Sila lihat contoh gambar sebagai rujukan..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Desain kaos Tamat left

    Menterjemahkan tulisan menjadi gambar peruntukkan untuk kaos

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    buatkan design cover powerpoint dengan format A4 landscape tema warna merah dan putih, design tidak kaku, dan disertai gambar bendera merah putih

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ...transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , - setiap hari minimum kena dapatkan 5 listing baru dan iklan kepada , , Tawaran Gaji - Rm900 Sebulan = 150 listing ( 1 listing = diiklankan dengan copywriting dan gambar yang sempurna pada iproperty, , ) - Adhock tenancy agreement rm10/agreement jika berminat sila hubungi: 017-7778467 (fazwan) email: @

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari (setiap hari...transaksi yang telah berjaya - Update semula database secara bulanan dengan sms & whats app kepada database - menurunkan iklan yang telah expired pada website iproperty, , - setiap hari minimum kena dapatkan 5 listing baru dan iklan kepada , , Tawaran Gaji - Rm900 Sebulan = 150 listing ( 1 listing = diiklankan dengan copywriting dan gambar yang sempurna pada iproperty, , ) - Adhock tenancy agreement rm10/agreement jika berminat sila hubungi: (Removed by Freelancer.com Admin)

    $376 (Avg Bid)
    $376 Avg Bida
    4 bida

    jasa lukis kaligrafi/gambar 3d

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    5 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya...korang kena pastikan yang artikel yang dihasilkan dapat menarik perhatian ramai. 5. Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! 6. Cek ejaan betul-betul. 7. Dalam fail words. 8. Dalam Bahasa Melayu. 9. Tajuk fail: Tajuk Artikel_Nama Penuh Korang Kenapa tak boleh tulis dalam Bahasa Inggeris? Sebab adalah website di dalam Bahasa Melayu. Jenis fail untuk upload? (Microsoft Words + Gambar) Berapa patah perkataan? Tiada had. Kategori penulisan? Menulis berkaitan isu semasa, viral, gaya hidup dan sebagainya yang best untuk share. Ready? Upload & kami akan nilaikan.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    20 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    13 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    19 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida