Contract writing tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    210,112 contract writing tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida
    writing Tamat left

    paraphrasing

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    32 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $761 (Avg Bid)
    $761 Avg Bida
    7 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    Perlu membina tulisan untuk laman baru.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    $20 for 1 blog article every Sunday. I need you to write some well researched content for my blogsite. 1 1200 word article weekly with engaging hi quality pictures.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    45 bida

    Novel, fiction loosely surrounds a Labrador Retriever. 110, 800 words. Need an expert to read and create better changes. Fiction with facts woven into historical accounts. From 1830 to 1945.

    $1428 (Avg Bid)
    $1428 Avg Bida
    23 bida

    I need you to write some content for a website.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    61 bida

    Work type : Simple Data Entry (No Calculations) Software : Provided via company Duration : 2 days contract period (renewal up to 2 days) Total Working days : 2 Working days Work Flow : 100 forms per 2 days / per Seat Minimum no. of Seats : 1 Seat Rate per Form : 35$. Per form No of Fields : 42 Fields Training : Provided Online

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    16 bida
    Article writing 6 hari left

    This is for competent writers who are ready to work within the provided time

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    49 bida

    We are a CFA Society. We own a *.org domain name. The domain was registered by Godaddy. We have a hosting plan with hostinger.com. You must be able to set up the website from ground up. You must be able to set up DNS, nameservers etc. We need a website with functionalities that we may use in the future including: 1) Posting announcements 2) Joining our mail list (link to Mailchimp) 3) Posting ...

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    31 bida

    I am looking for 2 versions of Resume to be built, a detailed and a brief one. The work is on career of an engineer with major focus on Contracts & Project Management. Both versions should be SEO compatible. The writer will need to use his skills to elaborate above areas in presentable manner that is eye catching. Apart from focus points, other experience also needs to be detailed reasonably. ...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    30 bida

    Hello, we want to make a car rental website with a codecanyon script. this is the script login: [log masuk untuk melihat URL] User > demo Pass > demodemo this is how it has to work: 1. customer visits the page and choses a car 2. Customer books the car, by typing in his data and pays a deposit which is a % rate of the full rental costs 3. From the customer personal information and the ca...

    $557 (Avg Bid)
    $557 Avg Bida
    71 bida

    I treat the whole project educatively. I would like to learn how to create websites using Symfony 4. I am looking for a person who will lead from A to Z with the whole process of building a website. I will do all the work myself, and the supervisor (mentor) will set the next task points and verify the quality of my performance (code review, tips, what can be changed, how to do otherwise, what bett...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    12 bida

    I have a requirement for an experienced Blochchain architect to review the concept and : 1. Advise on Go/No-Go decision 2. Provide feedback/improvements 2. Clarify the technology stack needed (so that a further development project can be started) 3. Design the architecture of an app and processes with "security" at the forefront and identity verification/management (must be of excepti...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need you to write some content for a website.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    14 bida

    Hi! My name is Hijin and I manage an NGO that sends high school students on exchange programs abroad. Our organization is very small and still starting, but I wanted to expand it in the next 3 months - particularly wanted to improve the User Experience of our website. So I was wondering if anybody could help me with a thing I have been imagining for years now, there are in total 3 different proje...

    $725 (Avg Bid)
    $725 Avg Bida
    16 bida

    Korean Keywords classifying work. (900 Keywords manual classify -> 20$) Hello. Thank you for having interest in this topic. This is keyword classification project that need to be done manually, by human labor :) In this project, you will be given about 900 keywords list that is randomly collected. And what you need to do on these keyword = Very simple. just classifying keywords one by o...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a developer who has expertise with Mulesoft Community Edition/Kernel that can build a SAS based integration to our backend Management System. Will need to have experience with Mulesoft and these other components. Need to explain ho wthey would build Mulesoft to work with multiple companies and multiple back ends. Must have done this before with ANY eCommerce platform. This is just f...

    $1143 (Avg Bid)
    $1143 Avg Bida
    18 bida

    Hi i need someone to write meta descriptions for me. I will share the details with the short listed candidates. Thanks

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    15 bida

    Rewrite Product Descriptions but with SEO-friendly copy for a luxury e-commerce home décor brand. Over 150 product descriptions.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    17 bida

    We are a startup company and looking for 2 Angular developers with below expertise skills, - Must have experience on Angular 4 or above, - Should have knowledge on Firebase realtime database, how to write smart and performance queries - Should able to write production quality code with optimization/performance. - Should able to think out of box to suggest or provide technical solutions. Plea...

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    11 bida

    Hi i need someone to write meta descriptions for me. I will share the details with the short listed candidates. Thanks

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    15 bida

    Spathe Systems is looking for a Database Engineer. We are looking to hire a 1099 Independent Consultant for a Short Term contract. This position will be located in Tampa, FL.

    $50 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $50 / hr Avg Bida
    8 bida

    I need a good researcher who can write on the following topics: 1. Why is Singapore a good market for Info Tech companies from US, CANADA OR EUROPEAN countries. 2. The market size for Info Tech in Singapore. 3. Number of companies in Singapore which may be able to use IT related products. All should be back by reputable sources. Must be completed within a day with perfect English.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    35 bida