Convert oracle sql scripts sql serverpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    486,879 convert oracle sql scripts sql server tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    $286 Avg Bida
    18 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida
    Edit Something Tamat left

    Films scripts in malayalam,english.

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    See my question on stackoverflow for more details about what this requires: [log masuk untuk melihat URL] I have a working epoll based web crawling architecture which consumes over 3 Gbps of bandwidth on my dedicated server. When I add MySQL code to keep the state of the frontier and to save crawled information the web crawler slows down. Feedback to my question suggests I need to use asynchronou...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I have a Mp4 Video as background of a hero section for a website built with Elementor. In order to increase Page Speed, i want to convert this MP4 Video into a Lottie Animation

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    4 bida

    I am using plesk to host one of my websites. I did an update to plesk this morning and when I did, this particular website started showing 500 internal server error... This is what I found on the error log: AH00124: Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    5 bida

    Design scripts for Tradingview with buy and sell signals and buy exit and sell exit signals (stop loss) and also with alerts functions. Need to design a Pine Script with can automatic trading functions. Can backtesting from 2018-2020 and proven to have over 1.6 Profit factor and less than 2% of Max Drawdown for use in 5 mins and 15 mins,1-hour , 4-hour and 1 Day charts for stock, commodities an...

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    2 bida

    Looking for a server based application that has two different types of users that communicate uploaded information between them. Looking for a framework to be in place for AI and private blockchain to be later integrated. See attached document for further details.

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    9 bida

    I'm looking for a freelancer who can create video courses on 'Data Platforms - Oracle Database Administration' that could be hosted on an online learning platform. Please revert on your experience in online training and the language that will be used in the training.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    I'm looking for a freelancer who can create video courses on 'Database Development - SQL Server Database Development & Design' that could be hosted on an online learning platform. Please revert on your experience in online training and the language that will be used in the training.

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    1 bida

    have 4 pdf need to convert them to indesign so we can cut paste and edit different sections or words if you have the tool, should be easy

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    14 bida

    Hi, We have a static website that we would like to convert to Jekyll framework. We plan on starting with converting some elements to be loaded from data and then over time converting other pages to load from data. The result of this conversion should be the same website as before but as a jekyll project with items identified below that are loading from data in yaml files. - Create page template...

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    6 bida

    need help with convert from matlab to python

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    13 bida

    Hi Vladimir D., I noticed your profile and would like to offer you my project. I have a Pine script study file which is designed and tested. I wish to convert the same strategy into a JavaScript Object Notation. Do you have experience in this regard?

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for a freelancer who can create video courses on 'Developer Tools - Team Foundation Server / Azure devops server' that could be hosted on an online learning platform. Please revert on your experience in online training and the language that will be used in the training.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We have to convert a design into a WP site.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    36 bida

    Current monitoring app is based on threshold to display anomaly sensor values from the chirpstack.db. I am building a simple show case of the dashboard utilizing with visualization and analytic reports. tasks; 1. build dashboard for monitoring/visualization, reporting based on setting thresholds (sql db and php codes available). 2. integration of task 1 to the existing django project Open-end...

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    3 bida

    We need a Linux server management administrator. Exp in Digital ocean mongo DB management

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    9 bida

    WordPress site was transferred to new host, and is not working. Need someone who can sort out the php/sql issue. Site name: [log masuk untuk melihat URL] If you think you can assist now with this, please let me know... Thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    18 bida

    I have a ready the PSD file for my Mobile Application UI Design, I need to convert it Flutter. If you are an expert on Flutter then bid on this project. also add few live flutters mobile app project links on details. if you have any questions ask me. Thanks

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    9 bida

    Python Developer Needed to Scrape Data from a Website We are looking for an experienced Python developer for web scraping. The development environment is CentOS / Linux and the database is PostgreSQL. The job entails the following: Scraping data from website; inserting data into PostgreSQL database; writing an updating script that grabs periodic updates from the source; writing an export tool t...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    9 bida

    I have a Ubuntu Apache Webserver which needs to the HTTPS Cert updated/(Current expires next, already have the replacement .crt downloaded). Some server admin tasks also required

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    15 bida

    1. English - Ukrainian expert with good experience. 2. If your English skill is immediate, it's good. 3. The scripts will be provided via chat. 4. How many hours can you work one day?

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    6 bida

    1. EN-UK expert with good experience. 2. If your English skill is immediate, it's good. 3. The scripts will be provided via chat. 4. How many hours can you work one day?

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    13 bida

    Hey Upwork! For anyone looking for a quick, fun way to make some cash during quarantine - look no further! Whether you've voiced characters or other projects before, or if you're a complete newbie - it doesn't matter. I'm Tim, and I've been assigned with finding the voice of "Phoenix", and I'm looking forward to getting to know you and seeing what you bring ...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    17 bida

    I need an Android app. I already have a website, I just need to convert it to App, using web view in Android studio, and add integrate one signal, analytics, splash screen, etc

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    11 bida

    Hello, I want to monitor sheeps and measure temperature and GPS location. This will be done with RF transmitter (on the sheep) and RF receiver on a static location. Both will be connected with Arduino. The full analysis of the system is attached on the doc file. The measurements will be taken from the sheep and send to cloudserver. From there , there will be fetched to android app. You can use Dja...

    $572 (Avg Bid)
    $572 Avg Bida
    18 bida

    Have done WP installation and EDUMA theme installed on a digital ocean server . The new lesson created under any course is not showing up - 404 URL. Need to tweak web server to show the lessons and make eduma theme functional.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    5 bida