Convert oracle sql scripts sql serverpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    527,534 convert oracle sql scripts sql server tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    ushdkdbdbdjdndbdjdndjdndjfjfnfnfkfnfnfmfm

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    $288 Avg Bida
    17 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Halo corneliadebora, saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan kepada Anda untuk proyek saya. Kita bisa diskusikan semua detail melalui obrolan. maf saya org baru... apa boleh saya sedikit bertanya kepada anda.. saya lihat ibu atau kk berasal dari indonesia... saya hanya kurang mengerti,,, setiap saya menawar sesuatu ,,, apa yg harus saya lakukan contohnya tugas yg satu ini Deskripsi Proyek ...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida
    Edit Something Tamat left

    Films scripts in malayalam,english.

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a front-end developer who can take a Figma design and convert it to responsive HTML and CSS layout using the latest version of Bootstrap. This is for a SAAS application. It is a brand new application. The design should work well on all devices. The code should be clean and lightweight using div-based layouts as much as possible. Please share some of your work samples.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    To install and provide Python scripts to run codes to do ETL on Mongo DB, ie extract data from and update data to the Mongo DB , on an Ubuntu machine. Milestone will not be released upfront , but only at completion of project. Work will be done remotely on local Machine via TeamViewer access.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Server de gta 5 6 hari left

    Necesito un programador bueno para hacer un server de cero tengo la gente y harta plata

    min $50 / hr
    min $50 / hr
    0 bida

    To install and provide Python scripts to run codes to do ETL on ElasticSearch DB, ie extract data from and update data to the ElasticSearch DB , on an Ubuntu machine. Milestone will not be released upfront , but only at completion of project. Work will be done remotely on local Machine via TeamViewer access.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    To install and provide Python scripts to run codes to do ETL on Cassandra DB, ie extract data from and update data to the Cassandra DB , on a Ubuntu machine. Milestone will not be released upfront , but only at completion of project. Work will be done remotely on local Machine via TeamViewer access.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Plex media Server my tv movies videos or not playing i have ubuntu os and Dedicated Server

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We have installed Exchange server 2019 in one server, DNS, and Active directory in another server. Due to some configuration settings, we are unable to send external emails (Gmail, etc). Error: Error communicating with target host. -> 421 4.2.1 Unable to connect -> SocketError {LED=451 4.4.397 Error communicating with target host. -> 421 4.2.1 Unable to connect -> SocketTimedout: Sock...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Plex media Server my tv movies videos or not playing i have ubuntu os and Dedicated Server

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    I have figma file I need to convert it into html

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    17 bida

    I have 2 flask+selenium based python projects-- (both contain a local admin panel to control selenium bot and mysql is used to store information for selenium and admin panel) Your job- write detailed step by step instruction on how to install mysql server and how to start the app. Budget $15.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    Plex media Server my tv movies videos or not playing i have ubuntu os and Dedicated Server

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    This project consists of 2 major components: TL;DR: 1. Write a simple nodejs router script that will route ethereum's JsonRpc protocol to different backends based on the request. 2. Setup a bash script that will install, configure and startup individual `geth` instances based from s3 that #1 will be routed too. Details: 1. I have an archive node that is split into slices. Each slice has a p...

    $1093 (Avg Bid)
    $1093 Avg Bida
    4 bida

    There seems to be 2 clear errors occurring with our emails that we need to resolve: 1) Some of external emails are not getting through to inbox (or the outgoing emails may not reach the recipients). 2) Our system shows that our emails going out of the CRM /mail system may not be reaching people and getting read. Only a very small amount of emails state that they have been “opened” as...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida
    R Shiny with drag and drop 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an R shiny app with drag and drop function. A user will take a .json file , drop it into the app, and it will be converted to a .xlsx file and a .pdf that they can then download. The user will input a name and this will become the filename. There are two inputs: The name the user will provide and the .json file they will drop. There are two outputs: The .xslx file and the .pdf file that t...

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    5 bida

    I have a CSV file I need to submit to a third party and they only accept the format of XML or TAB Delimited File.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida
    DOCUMENTATION 9 hari left

    Hi Christian D., I noticed your profile and would like to offer you my project. LWB outsource Limited is hiring an active personel to convert written images to Word forms. With no need for typing speed cos, you'll be briefed and trained on what to do with the help of a video clip, if interested in the job, it will be nice to discuss further details on chat with the secretary via WhatsApp on +...

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    Hello I am insurance agent. Looking for an appointment setter. You will be using my dialer (NinjaDialer) I have several leads. In the dialer the scripts are already in place. Would like some one to start as soon as possible. I would need starting off for example on a Monday you would call an set 6 to 8 appointments for Tuesday and another 6 to 8 for Wednesday. Then on Wednesday make more appointme...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    Looking for a financial accounting inclined person make a trading profit and loss account of our company for the month of May and convert the document to Microsoft Word in Swiss Language

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    12 bida

    Hello there, I tired really i tired with this issues. Its very urgently anyone know how to fix it its really very urgently I try to edit [log masuk untuk melihat URL] I try to rebuild Apache I try to remove time from webconf I do everything same issues.. Centos 7 Web Panel

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    14 bida

    I have a database table which has the specifications for a binary tree. See attached for pictures of sample binary trees. I will share the database specification with the winning bidder. I have the tree defined in an SQL database. The project is to take the database table and draw the tree. The code should be in Java. I will pay up to $100 for the code. Once the tree is represented in the ...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    11 bida

    Technical description: • Build urbackup server and client from sources on github : [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]  Output : o Sever : [log masuk untuk melihat URL] (background service + web interface) o Client : [log masuk untuk melihat URL] (tray icon app) • Generate Setup for : o Server : [log masuk untuk melihat URL] / [log masuk untuk melihat URL] o ...

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    3 bida

    Plex media Server moies scanner is stuck scanning i have ubuntu os and Dedicated Server I someone with knowledgeable

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida